Skip to main content

Milano - 4*Le Robinie

Smidig golfweekend i Milano

Söker ni en smidig och kortare golfweekend i Italien så är Le Robinie strax norr om Malepensa flygplats ett bra val. Här bor ni på riktigt bra mellanklasshotell, kan äta goda Italienska specialiteter i hotellets restaurang och spela bra golf på Jack Nicklaus-hemmabanan Le Robinie. På förfrågan kan vi erbjuda en avstickare till natursköna klubben Bogogno för 18 hål med Alperna som kuliss.

Shopping eller fotboll?


Att ta en taxi in till centrala Milano tar en halvtimme.  I Milano skall ni ju naturligtvis besöka katedralen, passera operahuset ”La Scala”, göra modeshopping, äta på en lokal restaurang och slå er ner på ett kafé för en förfriskning och titta på folk. I Milano finns också ett rikt nattliv och naturligtvis två bra fotbollslag som vi kan ordna biljetter till för er som vill se fotboll.

Golfbana utanför knuten

På Le Robinie spelar ni uppskattade Jack Nicklaus-banan med samma namn.  Den 6520 meter långa par 72 parkbanan sträcker ut sig i ett böljande landskap strax utanför centrala Milano. En medelsvår och lång bana som de flesta golfare dock inte bör ha några större bekymmer att bemästra. Intill hotellet finns ypperliga övningsområden för den som vill nöta bollar innan eller efter rundan. Vi bokar andra banor inkl. transfer på förfrågan. Passa på att prova någon av Bogognos två banor eller Castelconturbia. Resan tar ca en halvtimme från Le Robinie. 


.

Hotellet

4****Le Robinie har 246 rum och vi bokar boende på golfhotellet till våra golfgäster. Här har ni närhet till klubbhuset och ofta vy över golfbanan.

Rum: Alla standardrum har dubbelsäng eller två separata sängar, badrum med dusch, luftkonditionering, minibar, kassaskåp, mindre skrivbord, Wifi och tv med internationella kanaler.

Restauranger & barer: Ni äter gott i den eleganta restaurangen ”Green Restaurant” och frukost intas i Club House Restaurant som också serverar a la carte kvällstid. I ”Pitching green lounge bar” kan ni samla tankarna kring dagens golfrunda eller konferens. På hotellet finner ni 13 konferenslokaler och plats för alla storlekar av grupper.

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Le Robinie. Starttider förbokas efter era önskemål. Vi kan boka annat golfupplägg om så önskas då man från hotellet når 8 golfbanor inom en haltimmes transfer.

Le Robinie är den enda Jack Nicklaus-banan i Italien. Den 6520 meter långa par 72 parkbanan sträcker ut sig i ett böljande landskap strax utanför centrala Milano. Fairways är breda men finns väldigt gott om bunkrar att undvika samt en hel del vattenhinder på de inledande och avslutande hålen. Le Robinie är en medelsvår och ganska lång bana som de flesta golfare dock inte bör ha några större bekymmer att bemästra.


Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt mer ert namn/We Do Travel och hör er i en modern buss till hotellet.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta