Skip to main content

Macdonald Villacana Resort - Costa del Sol ★★★★

GOLFRESA»  Spanien  Costa Del Sol»  7-nätter» ★★★★

Obegränsat golfspel och exklusivt boende på Macdonald Villacana Resort - inklusive hyrbil

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Upplev Villa Padierna Golf Club, med två utmanande mästerskapsbanor
  • Obegränsad golf på de tre banorna Flamingos, Alferini, och Tramores
  • Exklusivt lägenhetsboende direkt vid stranden
  • Prisbelönt Resort och inkluderas i "Hall of Fame" av Tripadvisor
  • Restauranger, barer, utomhus- och inomhuspooler, gym och tennisbana
  • All Inclusive Hyrbilspaket: "Hyrbil utan krångel"
  • Flexibelt Boende med alternativ att uppgrade lägenheterna
  • Läget mellan Estepona och Puerto Banus erbjuder enkel tillgång till lokala restauranger, barer, och kulturella sevärdheter.

Obegränsad golf på Flamingos, Alferini och Tramores. Boende i fina lägenheter direkt vid Medelhavets kust med promenadavstånd till ett antal restauranger. Detta är en destination för den som söker max med golf och kvalitet.

Hyllat lägenhetsboende

Macdonald Villacana Resort är en hyllad Resort belägen vid stranden mellan Estepona och Puerto Banus. Uppbyggd som en spansk by med vita sockerbitshus, smala gränder med blomsterdekorationer, fontäner och palmer är det som att vandra i en liten idyll. På plats finns restauranger, bar, två utomhuspooler, inomhuspool, gym och tennsisabana.  Promenerar ni bron över till andra sidan vägen så finner ni lokala restauranger och barer i samhället Cancelada. Lägenheterna består av två sovrum, ett badrum, vardagsrum, fullt utrustat kök och en soldränkt terrass. Denna anläggning har bland annat prisats av Tripadvisor och ingår i deras "Hall of Fame" vilket är en stämpel på kvalitet och nöja gäster.

Massor av golf på Villa Padierna Golf Club

Sju minuters bilresa från ert boende ligger golfklubben Villa Padierna Golf Club med sina två utmanande mästerskapsbanor Flamingos och Alferinin samt kortbanan Tramores. Här ingår obegränsat med golf under sex dagar. Vi förbokar en runda per speldag och resterande golf skriver ni upp på plats.

"Hyrbil utan krångel"

I paketet ingår en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra. Ni har tillgång till fri parkering på Macdonal Villacana.

Hotellet

Macdonald Villacana Resort ligger tio minuters bilresa öster om Estepona och tio minuters bilresa väster om Puerto Banus. Resorten har mottagit fina priser för sin kvalitet på boende och service.

Rum: Ni bor i så kallade Classic lägenheter med två sovrum och terrass. Lägenheterna har fullt utrustat kök, ett stort möblerat vardagsrum, ett större badrum och två sovrum med enkelsängar. Lägenheter går att uppgradera till Superior Extra vilket innebär att lägenheterna har större terrass och två badrum istället för ett. Tillägget varierar beroende på period men riktpris för uppgradering är 1000:- per lägenhet och vecka (250:- per person vid 4 gäster)

Restauranger & barer: Baobab Beach Restaurant & Beach Bar ligger centralt inom området och erbjuder frukost, lunch och middag som kan avnjutas inomhus eller på uteservering. För mindre formell lunch eller middag så rekommenderas ett besök i poolbaren som serverar enklare rätter som hamburgare och pizza. På promenadavstånd så finner ni flera restauranger och barer i det lilla samhället Cancelada som ligger på andra sidan motorvägen från hotellet.

Faciliteter och underhållning: Kvällsunderhållning erbjuds vid poolbaren under sommarhalvåret. På Macdonald Villacana Resort finns tennisbana, gym, utomhus- och inomhuspool samt möjlighet för SPA-behandlingar.

Golfbanor

Unlimited golf på Flamingos, Alferini och Tremores GC ingår under veckan. Vi förbokar en runda per speldag och ytterligare golf kan skrivas upp på plats efter avslutat spel.

Flamingos GC är en av våra resenärers mest uppskattade golfbanor på Solkusten. Banan har varit värd för större tävlingar som European Senior Tour och damernas Europatour. Här väntar en utmaning på 5714 meter av berg- och parkbana. Ni kommer stöta på en hel del vatten under rundan men också fina vyer över Medelhavet. Greenerna är generösa rakt genom medan fairway i alla fall på de första nio hålen är av den smala karaktären. Flamingos är en utmaning även för den rutinerade golfaren.

Alferini GC är en nyare golfbana och likt sin systerbana Flamingos en utmaning i både längd och karaktär. Banan mäter 6648 meter och här rekommenderas golfbil om man inte är i toppform. Starten är tuff men från hål 5 blir banans layout något enklare. Alferini slingrar sig mellan berg och dalar i en naturskön och lantlig omgivning där ni även kommer passera fyra sjöar. Fairways är smala men greenerna kompenserar med sin generösa layout. Denna bana rekommenderas främst för spelare med medel eller låg hcp.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Malaga flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta