Skip to main content

5*Marriott La Sella - Golfweekend

Naturskön golfweekend på nyöppnade La Sella

Ca en timme norr om Alicante flygplats ligger högklassiga och nyligen renoverade La Sella Golf som en smidig destination för en golfweekend. Marriott är tillbaka som ägare av hotellet och har lagt miljontals kronor på att göra La Sella till ett av Spaniens bästa golfhotell. Ni bor i stora, snyggt inredda och ljusa hotellrum, äter superbt i någon av restaurangerna och kan koppla av med en bok vid poolkanten efter en dag på golfbanan. Omgivningarna är natursköna, lugna och avkopplande. Från golfbanan hörs bollträffar, från poolen ett plask och i övrigt är det fågelkvitter som bakgrundsmusik.

Ni statar dagen med en diger och superb frukostbuffé och tar sedan med bagen till första tee på denna natursköna 27-hålsbana med varierad layout. Arkitekt José-María Olazabal har skapat en mix av slingor som ger alla typer av golfare en utmaning och kul dag på golfbanan.

Ta hyrbilen på en tur i omgivningarna. Här når ni fina kustorten Denia med många lokala och internationella restauranger, shopping och kvällsnöjen. Söker ni fina stränder och fiskrestauranger så skall ni styra mot den mysiga och mindre orten Javea. Boka La Sella om ni vill uppleva en avkopplande weekend med bra boende och naturskön golf i fokus med samtidigt ha möjlighet att upptäcka den vackra kusten med mysiga orter norr om Alicante.  
 


 

Hotellet

5*Marriott La Sella Golf Resort & SPA är ett nyligen helrenoverat hotell av bästa klass beläget en timme norr om Alicante flygplats och ca tio minuters bilresa från kustorterna Denia och Javea.

Rum: Ni bor i ljusa moderna dubbelrum med en stor dubbelsäng eller två separata sängar. Rummen är på 30 kvadratmeter och har riktigt sköna sängar, fåtöljer och bord, luftkonditionering, kassaskåp och Wi-Fi.

Restauranger & barer: Restaurang Montgo serverar 3-rätters middagar i sitt ”show kitchen” Här äter ni Medelhavsrätter med härlig vy över poolområde och goldbana. Segaria Thai Fusion är som namnet talar om en restaurang med rätter från det thailändska köket lagade med en modern twist. Restaurangen La Nao lagar internationella och Medelhavsinspirerade rätter enligt a la carte-meny. Till detta kan ni lägga till en lobbybar, poolbar och golfbar att koppla av i efter en dag på golfbanan.
I vårt paket ingår frukostbuffé. 7 middagar inklusive 5 glas dryck till måltider (vin, öl, läsk) kan bokas till för 2500:-. 4 middagar inklusive 5 glas dryck till måltider (vin, öl, läsk) kan bokas till för 1450:-  

Underhållning & Faciliteter: Under en vistelse har ni ett inträde till hotellets SPA som har jacuzzi och bastu samt mot tillägg erbjuder välgörande behandlingar. Ni har fritt nyttjande av det moderna och fullutrustade gymmet. Planerar ni att kombinera er resa med konferens och möten finns flera mötesrum som passar alla storlekar på grupper. En kort taxiresa från hotellet ligger fina kustorterna Denia och Javea som är väl värda att besöka.

Golfbanor

I detta golfweekendpaketet ingår 3 x 18 hål på La Sella Golf.

Alla starttider förbokas efter era önskemål. Vi ordnar annat golfarrangemang på förfrågan.

José-María Olazabal har skapat denna 27-hålsbana i naturreservatet Montgó, ca 30 minuter norr om Benidorm. Här spelar ni ostört av civilisationen i naturen och beroende på dagens slinga kan ni förvänta er mer tekniskt utmanande golf längs de 9 hålen Llebeig, promeandvänliga hål med vatten längs de 9 hålen Gregal eller mer förlåtande golf på breda fairways och greener med vacker utsikt på det senaste tillskottet Mestral. Oavsett upplägg så kommer ni uppleva en naturskön golfrunda med underhållande spel på en välvårdad golfbana.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta