Skip to main content

Spanien - Costa del Sol - 5*Finca Cortesin

Bilracing och golf på Finca Cortesin

Låt oss presentera en underhållande weekend som kombinerar golf och boende i världsklass med bilracing på Spaniens längsta och kanske mest natursköna racingbana Ascari. Spela en runda golf på Solkustens juvel Finca Cortesin GC och prova tre bilar med sammanlagt 15 varv på motorbanan. Det perfekta evenemanget med kollegorna eller vännerna som vill fira något kul.  

Troligen kustens mest kompletta och eleganta hotell

Ni bor i exklusiva och härligt inredda sviter på ett av Spaniens bästa hotell omgivet av bedårande natur och Medelhavet en bit bort, äter en middag på Michelin-belönade restaurangen Kabuki Raw, äter en lunch i golfklubbens klubbhus samt njuter av en daglig frukostbuffé i världsklass. Koppla av vid poolområdet eller utnyttja det fria inträdet till den 2200 kvadratmeter stora SPA-området.

Golf på mästerskapsbana & racing på Ascari

Ena dagen på plats spelar ni golf på Finca Cortesin, en bana som bland annat varit värd för Volvo Match Play och som rankas som en av Spaniens absolut bästa golfbanor. Under er weekend har ni en halvdag på Ascaribanan med total femton varv bilracing per person inkl. all utrustning och lån av bilar. Ni kör fem varv av bilar i tre klasser. Klass ett består av Lotus Elise, Renault Trophy eller Seat Cup, klass två av Radical SR3 eller Porsche Cayman GT4 och klass tre av F3 eller Porsche GT4 Clubsport.  

Naturligtvis ingår transfer och paketet skräddarsys med erat önskade antal nätter och ni kan lägga till fler golfrundor, utflykter, aktiviteter och restaurangbesök till er bokning. Vi hjälper er att sy ihop den ultimata och roligaste weekendresan till Solkusten. Företag om minst 4 kollegor på resan har gratis konferensrum inkluderat.


Hotellet

5*Hotel Finca Cortesin är ett av Spaniens mest exklusiva hotell beläget på priveligerat område nära Estpona, Sotogrande och Medelhavet. Utanför hotellet ligger en av Spaniens absolut bästa golfbanor och här finns ett imponerande SPA, poolomården och beach club. Hotellet erbjuder boende i 67 ljusa och skönt inredda sviter.

Rum: I vårt paket ingår boende i junior sviter på 52 kvadratmeter och 4 meter i takhöjd. Alla rum har stora bekväma king size dubbelsängar, badrum i marmor, luftkonditionering, kassaskåp, tv med internationella kanaler, Wi-Fi och stor balkong eller terrass.


Lyxigt boende. Avslappnat, elegant och snyggt.

Restauranger & barer: Frukost äter ni mellan 07:00  och 11:30 i El Jardin Lutz restaurangen. Det bjuds på en diger frukost med det mesta man kan önska. Framåt kvällen serverar samma restaurang Medelhavsrätter på Spanska specialiteter  ackompanjerat av solnedgången över Medelhavet. En middag ingår i Michelin-belönade restaurangen Kabuki Raw. Här serveras rätter från det Japanska köket som fått en Spansk twist. Vi vågar garantera en smakupplevelse ni sent kommer glömma. Vi rekommenderar också er att prova den Italienska restaurangen Don Giovanni där Sicilianska kocken Andrea Tumbarello bjuder på det bästa från Italien tillsammans med smakfulla viner. The Blue bar serverar tapas samt förfriskningar i form av iögonfallande och välsmakande cocktails i den Marockanska och Indisk inspirerade loungemiljön. Beach Club är som det låter en strandbar belägen ca 1 km från hotellet. Baren är öppen från April till oktober och serverar juicer, öl och drinkar tillsammans med en meny bestående av fisk och sallader.


Spännande middag förbereds i restaurangen Kabuki Raw.

Faciliteter & Underhållning: På hotellet finns en av Spaniens bästa golfbanor, ett enormt SPA, härligt poolområde med en 50 meter lång bassäng som komplementets med en 25 meters inomhuspool,  välutrustat gym och en hänförande omgivande natur. Hotellet erbjuder tennis och padelbanor och vi kan ordna med ridturer på landsbygden, windsurfinglektioner vid havet och vandring i närliggande bergen. Be oss om information eller kom
med egna idéer så förverkligar vi dom.


Golf, tennis och padel. Finca Cortesin underhåller från morgon till kväll.

Video - Finca Cortesin "the Movie"

 

Aktiviteter i paketet

I detta paket ingår 3 timmars konferensrum, 1 x 18 hål på Finca Cortesin, en halvdag på racingbanan Ascari med 15 varv med tre olika bilar per person, en middag i restaurangen Kubuki Raw, en lunch i klubbhusets restaurang samt en diger daglig frukost. Ni har också fritt tillträde till hotellets SPA med inomhuspool, relaxavdelning och bastu. Vi kan hjälpa er att arrangera ytterligare utflykter och teambuilding-aktiviteter på förfrågan och vi bokar flera andra närliggande golfbanor om ni vill spela fler rundor golf.

Rankad som topp 5 av alla banor i Spanien är Finca Cortesin en upplevelse för alla golfare oavsett nivå. Detta är en äkta mästerskapsbana och det märks från den stund ni anländer klubben. Cabell B. Robinson har skapat en bana som kanstas av Medelhavsskog, har svårigehter som över 100 bunkrar och en bana som stått värd för flera stora tävlingar, bland annat Volvo World Match Play Championship vid tre fillfällen. Trots det så är designen gjord för att alla skall kunna trivas och få en underhållande dag oavsett färdighet och  erfarenhet. Banans underhåll och Bermudagräs är trimmad i minsta detalj. Detta blir en golfdag ni kommer minnas med glädje oavsett resultat. 

På racingbanan Ascari som är en av Spaniens längsta motorbanor på 5,5 km, varav 3100 meter raksträckor och 2400 meter kurvpartier, ingår 5 varv i varje bilklass:
5 varv i Lotus Elise eller Renault Trophy eller Seat Cup
5 varv i Radical SR3 eller Porsche Cayman GT4
5 varv i F3 eller Porsche GT4 Clubsport

Video - välkomna till Ascari Racing

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r där chaufför möter er i ankomsthallen och kör er i modern buss till hotellet. Transfer till raceingbanan ingår t/r. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att skicka ett mejl till info@wedotravel.se

Ange informationen nedan så svarar vi inom 24 timmar med vårt bästa erbjudande:
- önskat avresedatum
- önskad avreseflygplats
- antal personer

Karta