Skip to main content

Lissabon – Quinta da Marinha Townhouse weekend

Golfweekend med spel på Oitavos Dunes

Boka en prisvärd golfweekend till Quinta da Marinha, beläget nära Cascais väster om Lissabon. Med detta golfpaket bor fyra golfare i moderna och nyrenoverade radhus med två sovrum. Socialt, bekvämt och rymligare än ett hotellboende och dessutom till lägre pris. Två rundor golf ingår på populära hemmabanan Quinta da Marinha GC samt en runda på en av Europas bäst rankade banor Oitavod Dunes.

Bo privat i rymliga radhus

I paketet ingår samma service som om ni bor på det femstjärniga hotellet. Ni har en diger frukostbuffé inkluderad, kan nyttja hotellets hälsocenter med inomhuspool och bastu och har lika nära till klubbhuset som från det femstjärniga hotellet. Alla lägenheter/radhus har två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och tv samt en terrass eller balkong. Här har ni gott om utrymmer för samvaro och sociala kvällar efter en dag på banan.

Två banor av klass

Ni spelar två rundor golf på hemmabanan Quinta da Marinha som ligger utanför dörren, en golfbana som passar utmärkt för semestergolfen och den mer rutinerade. Här spelar ni några hål med Atlanten som fond och några hål med Sintrabergen som kuliss. En medelsvår golfbana som man gärna spelar flera gånger. En runda ingår på "linksbanan" Oitavos Dunes skapad av Arthur Hill. Ett mästervärk vid Atlantens kust som är omskriven och recenserad som Portugals kanske bästa golfupplevelse och en av Europas mest intressanta banor.

Upptäck Cascais, Estoril och Lissabon

Ta en tio minuters taxiresa till Cascais för nöjen, restauranger, kaféer och shopping. Här råder en gemytlig stämning från höst till vår och party under sommarhalvåret. Från Cascais avgår pendeltåg till Estoril med sitt casino och till Lissabon. Resan in till Lissabon tar ca en halvtimme och kostar inte mer än ett par Euro.   

 


 

Lägenheterna

Lägenheterna
-    Kök med utrustning
-    Två sovrum med varsitt badrum
-    Vardagsrum med öppen spis
-    Daglig städning
-    Möblerad terrass
-    Luftkonditionering/värme

Service inom området
-    Inomhuspool
-    Gym
-    Restauranger & barer
-    Poolområde
-    Golfbana
-    Tennisklubb
-    Shuttle service till Cascais (mot mindre kostnad)
-    24 timmars reception


Rymligt boende med plats för gemenskap. Här kan man tänka sig att kvällen blir sen.

Video - välkomna till Cascais

 

Golfbanor

Detta paket inkluderar 2 x 18 hål på Quinta da Marinha samt 18 hål på Oitavos Dunes GC.

Alla starttider förbokas enligt era önskemål. På förfrågan kan vi boka andra närliggande golfbanor som Penha Longa, Oitavos Dunes, Estoril Golf och Beloura Golf inkl. transfer t/r. Efter avslutade 18 hål på Quinta da Marinha kan ni vid tillgänglighet skriva upp ytterligare golf utan kostnad.

Quinta da Marinha GC ligger vid golfhotellet med samma namn väster om Lissabon och kustorten Cascais. Banan är designad av legendariska arkitekten Robert Trent Jones och sträcker ut sig mellan pinjeträd och i flack terräng. Med sina 5870 meter mot par 71 är det inte en avsevärt lång bana med ni möter en hel del svårigheter i form av många svårt placerade bunkrar och flertalet sjöar. Hål nummer 10 som avslutas på en ö-green helt omgiven av vatten kräver sin precision. Det vackraste hålet är kanske hål 3 som är ett par 4 som spelas ner mot havet och avslutas på green med panoramavyer av Atlanten. I övrigt spelas dom flesta hål mot inland med en vacker kuliss bestående av Sintrabergen i bakgrunden. Quinta da Marinha är en lagom uppgift för semestergolfaren och en bana med möjligheter för den rutinerade.


Gröna omgivningar med Atlanten rakt fram och Sintrabergen bakom.

Video - Quinta da Maringa golfbana

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception.

Hotellet erbjuder busstransfer till Cascias mot en mindre kostnad på plats. Från Cascais kan ni åka pendeltåg till centrala Lissabon om så önskas.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

 

Karta