Skip to main content

Lissabon – Quinta da Marinha Townhouse

Prisvärt golfpaket till Quinta da Marinha

Boka en prisvärd golfweekend till Quinta da Marinha, beläget nära Cascais väster om Lissabon. Med detta golfpaket bor fyra golfare i moderna och nyrenoverade radhus med två sovrum. Socialt, bekvämt och rymligare än ett hotellboende och dessutom till lägre pris.

Bo privat i rymliga radhus

I paketet ingår samma service som om ni bor på det femstjärniga hotellet. Ni har en diger frukostbuffé inkluderad, kan nyttja hotellets hälsocenter med inomhuspool och bastu och har lika nära till klubbhuset som från det femstjärniga hotellet. Alla lägenheter/radhus har två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och tv samt en terrass eller balkong. Här har ni gott om utrymmer för samvaro och sociala kvällar efter en dag på banan.

Unlimited golf på bana utanför dörren

Ni spelar fem rundor golf på hemmabanan Quinta da Marinha som ligger utanför dörren, en golfbana som passar utmärkt för semestergolfen. Här spelar ni några hål med Atlanten som fond och några hål med Sintrabergen som kuliss. En medelsvår golfbana som man gärna spelar flera gånger. Efter avslutat runda kan ni i mån av tillgänglighet skriva upp er på ytterligare rundor utan kostnad.

Upptäck Cascais, Estoril och Lissabon

Ta en tio minuters taxiresa till Cascais för nöjen, restauranger, kaféer och shopping. Här råder en gemytlig stämning från höst till vår och party under sommarhalvåret. Från Cascais avgår pendeltåg till Estoril med sitt casino och till Lissabon. Resan in till Lissabon tar ca en halvtimme och kostar inte mer än ett par Euro.   

 


 

Lägenheterna

Lägenheterna
-    Kök med utrustning
-    Två sovrum med varsitt badrum
-    Vardagsrum med öppen spis
-    Daglig städning
-    Möblerad terrass
-    Luftkonditionering/värme

Service inom området
-    Inomhuspool
-    Gym
-    Restauranger & barer
-    Poolområde
-    Golfbana
-    Tennisklubb
-    Shuttle service till Cascais (mot mindre kostnad)
-    24 timmars reception


Rymligt boende med plats för gemenskap. Här kan man tänka sig att kvällen blir sen.

Video - välkomna till Cascais

 

Golfbanor

I golfveckopaketet ingår 5 x 18 hål på Quinta da Marinha.
I golfweekendpaketet ingår 3 x 18 hål på Quinta da Marinha.

Alla starttider förbokas enligt era önskemål. På förfrågan kan vi boka andra närliggande golfbanor som Penha Longa, Oitavos Dunes, Estoril Golf och Beloura Golf inkl. transfer t/r. Efter avslutade 18 hål på Quinta da Marinha kan ni vid tillgänglighet skriva upp ytterligare golf utan kostnad.

Quinta da Marinha GC ligger vid golfhotellet med samma namn väster om Lissabon och kustorten Cascais. Banan är designad av legendariska arkitekten Robert Trent Jones och sträcker ut sig mellan pinjeträd och i flack terräng. Med sina 5870 meter mot par 71 är det inte en avsevärt lång bana med ni möter en hel del svårigheter i form av många svårt placerade bunkrar och flertalet sjöar. Hål nummer 10 som avslutas på en ö-green helt omgiven av vatten kräver sin precision. Det vackraste hålet är kanske hål 3 som är ett par 4 som spelas ner mot havet och avslutas på green med panoramavyer av Atlanten. I övrigt spelas dom flesta hål mot inland med en vacker kuliss bestående av Sintrabergen i bakgrunden. Quinta da Marinha är en lagom uppgift för semestergolfaren och en bana med möjligheter för den rutinerade.


Gröna omgivningar med Atlanten rakt fram och Sintrabergen bakom.

Video - Quinta da Maringa golfbana

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception.

Hotellet erbjuder busstransfer till Cascias mot en mindre kostnad på plats. Från Cascais kan ni åka pendeltåg till centrala Lissabon om så önskas.

Flygresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda, Köpenhamn eller Landvetter inklusive resväska på 20 kg, golfbag på 20 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med SAS eller Norwegian. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resdatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta