Skip to main content

Milano - 4*Le Robinie

Kombinera golf & stadsliv i Milano

Söker ni en smidig och kortare golfweekend i Italien så är Le Robinie strax norr om Malepensa flygplats ett bra val. Här bor ni på bra mellanklass hotell, kan äta goda Italienska specialiteter i hotellets restaurang och spela bra golf på Jack Nicklaus-hemmabanan Le Robinie. Dessutom ingår en avstickare till natursköna klubben Bogogno för 18 hål med Alperna som kuliss. Alla transfer ingår.

Shopping eller fotboll?

Att ta en taxi in till centrala Milano tar en halvtimme, är ni en hel grupp som vill ta er in kan vi arrangera med privat transfer i buss t/r. I Milano skall ni ju naturligtvis besöka katedralen, passera operahuset ”La Scala”, göra modeshopping, äta på en lokal restaurang och slå er ner på ett kafé för en förfriskning och titta på folk. I Milano finns också ett rikt nattliv och naturligtvis två bra fotbollslag som vi kan ordna biljetter till för er som vill se fotboll.

Konfernesdestination

Le Robinie är också en perfekt destination för konferens med sina 13 mötesrum, närheten till utflykt med sightseeing i centrala Milano och närheten till Malpensa flygplats. En destination som fungerar för både golfare och icke golfande kollegor.  Vi hjälper er att skräddarsy konferensen med aktiviteter för alla och för företagsgrupper om minst åtta deltagare bjuder vi på 3 timmars fritt konferensrum.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper.


Hotellet

4****Le Robinie har 246 rum och vi bokar boende på golfhotellet till våra golfgäster. Här har ni närhet till klubbhuset och ofta vy över golfbanan.

Rum: Alla standardrum har dubbelsäng eller två separata sängar, badrum med dusch, luftkonditionering, minibar, kassaskåp, mindre skrivbord, Wifi och tv med internationella kanaler.

Restauranger & barer: Ni äter gott i den eleganta restaurangen ”Green Restaurant” och frukost intas i Club House Restaurant som också serverar a la carte kvällstid. I ”Pitching green lounge bar” kan ni samla tankarna kring dagens golfrunda eller konferens. På hotellet finner ni 13 konferenslokaler och plats för alla storlekar av grupper.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Le Robinie och 1 x 18 hål på Bogogno Conte course. Starttider förbokas efter era önskemål. Vi kan boka annat golfupplägg om så önskas då man från hotellet når 8 golfbanor inom en haltimmes transfer.

Le Robinie är den enda Jack Nicklaus-banan i Italien. Den 6520 meter långa par 72 parkbanan sträcker ut sig i ett böljande landskap strax utanför centrala Milano. Fairways är breda men finns väldigt gott om bunkrar att undvika samt en hel del vattenhinder på de inledande och avslutande hålen. Le Robinie är en medelsvår och ganska lång bana som de flesta golfare dock inte bör ha några större bekymmer att bemästra.


Bogogno Conte är en kvalbana till Europatouren men får ändå anses vara den något enklare av de två Bogogno-banorna. Här stöter ni på något färre hinder i form av vatten och elaka bunkrar även om det finns gott om dom även här. Banan har en bredare layout än systerbanan och är en flack historia och enkel att promenera. Vi kan garantera en härlig utmaning på denna 6206 meter långa par 72. 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r samt transfer t/r till Bogogno GC. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt mer ert namn/We Do Travel och hör er i en modern buss till hotellet. Till golfbanan Bogogno och på hemresedagen hämtas ni på angivna tider utanför hotellets reception.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta