Skip to main content

Edinburgh - 4*Dalmahoy Golf Resort - Gruppspecial

Optimalt golfhotell för weekend i Skottland

Högklassiga Dalmahoy Golf Resort ligger på lantligt och fridfullt läge ca 10 minuters taxiresa från Edinburghs flygplats och 25 minuters bilfärd från centrala staden. Direkt utanför hotellet ligger två bra golfbanor av parkkarraktär, West och East course där den senare varit värd för bland annat Solheim Cup. En förträfflig destination för golfgruppen som vill kombinera golf och stadsliv i Skottland.

Middagar ingår

Hotellet erbjuder boende i modernt inredda dubbelrum med allt för en bekväm vistelse, pub och sportbar att ta igen sig i, en inomhuspool och restauranger där ni intar en högklassig frukostbuffé samt avnjuter den middag som är inkluderad varje kväll. På Dalmahoy finns även flertalet möteslokaler och passar således perfekt som konferensdestination med golf och storstadsupplevelser.

Shopping & whisky?

Edinburghs centrum är väl värt ett besök. Här skall ni naturligtvis besöka slottet, ett whiskymuseum, göra souvenirshopping och uppleva det Skotska publivet. Ta er till området Grassmarket söder om slotten för ett bra utbud av restauranger, pubar och kvällsöjen.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.    


Hotellet

4****Dalmahoy Golf Resort har ett fördelaktigt läge bara några minuter från flygplatsen i Edinburgh och drygt en halvtimmes taxi till centrala Edinburgh. Denna golfresort erbjuder två kvalitativa och underhållande golfbanor direkt utanför dörren och i vårt paket ingår stor frukostbuffé samt middag dagligen. Boende sker i fina standard dubbelrum. Rumskategori går att uppgradera på förfrågan.

Rum: Standardummen kallas "Classic double room" och består av en Queen Size säng alternativt två separata dubbelsängar. Rummen är väl tilltagna i storlek och erbjuder bekvämligheter som platt-tv, kaffebryggare, minikyl, kassaskåp, strykjärn och strykbräda. Alla rum har fritt WiFi.

Restauranger & barer: På Dalmahoy finns både en formell och en mer ledig restaurang. James Braid Bar & Brasserie är en avslappnad restaurang med golf- och sporttema. Här ingår varje kväll en välsmakande middag av hög kvalitet, välj mellan stekar, pastarätter, hamburgare och vegetariska alternativ. I Pentland Restaurant gäller vita dukar och fina viner. Här har ni utsikt över golfbanan och kan skymta Edinburgh Castle i horisonten. Menyn består av lokalproducerade ingredienser och erbjuder traditionella Skotska rätter tillsammans med internationella alternativ. På hotellet kan ni också avnjuta Afternoon Tea och umgås i hotellets klassiskt inredda cocktailbar. Som komplement finns ett oöverskådligt utbud av restauranger och pubar i centrala Edinburgh, mindre än en havtimme bort. 

Faciliteter & Underhållning: Hotellet erbjuder en inomhuspool stor nog för ett pass simträning och ett gym utrustat med det senaste inom gymutrustning. Ni som vill unna er lite extra avkoppling kan boka en SPA-behandling i hotellets Beauty Essentials Salon. För företag finns gott om möteslokaler och vi kan tillsammans med Dalmahoy erbjuda en rad spännande teambuilding aktiviteter på förfrågan.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på East course och 2 x 18 hål på West course. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

East course är en monsterbana från mästerskapstee då den mäter 6800 meter, därav smeknamnet "the beast". Från gul är banan något mer modesta 6100 meter. På East course vann Europas damer sin första Solheim Cup och här har Nick Faldo och Seve Ballesteros kämpat om pokaken i Scottish Seniors Open. Arkitekt James Braid har skapat en bana där det behövs en del kraft och längd i kombination med exakt kortspel. Fairways är generellt breda och förlåtande med undantag för några ganska snällt placerade bunkrar. Undantagen är hål 13 och 14 som är nyligen renoverade hål där fairways är mer snäva och hindren fler. Greenerna är rakt igenom väl tilltagna. På East course kommer alla golfare att trivas, men de som har mer längd från tee kommer att gynnas.


West course är ett perfekt komplement till storebror East course och är en parkbana med stor variation på hålen. Banan mäter 4620 meter med par 68 och är en tekniskt utmanande golfbana i ständigt bra skick. Här är fairways smala och greenerna komprimerade så det gäller att ha koncentration och tanke i varje slag. West course passerar hotellet både på 9:e och 13:e hålet. En rolig och utmanande bana som passar lika bra för de med högre hcp som de mer rutinerade.

Transport på plats

För alla grupper om 8 eller fler ingår privat flygplatstransfer t/r. Är ni ett färre antal så rekommenderar vi att ni tar en taxi vid taxistationen som ligger rakt över gatan från utgånen av flygplatsens ankomsthall. Resan mellan flygplats och hotell tar ca 10 minuter.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta