Skip to main content

Franska Rivieran - 4****Royal Mougins Golf Resort

Weekend på Rivierans bästa golfhotell

Ibland är bara det bästa gott nog. Välkomna till Royal Mougins Golf Resort, hotellet som utsetts till Frankrikes bästa golfhotell tre år i rad, beläget ca en halvtimme väster om Nice flygplats. En exklusiv, kvalitativ och bekväm destination för en kort weekend med superb och utmanande golf tillsammans med utsökt boende och mat. Omgivet av härlig natur och ett rogivande lugn i en gömd dal på Franska Rivieran är detta ett paradis för golfare som söker Medelhavsvärme, god mat och en golfbana av högsta klass direkt utanför hotellrummet. Här är det så bekvämt som det skall vara när man flyr ett ruggigt Sverige för den värmande och exklusiva Rivieran. Njut av utsikten från hotellet över den gröna dalen där golfbanan slingrar sig fram, bara det en upplevelse.

Ni bor i stora och elegant inredda rum med terrass direkt vid golfbanan, SPA och restauranger. Här kan ni sitta på terrassen och avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller en kyld dryck hämtad från kylskåpet i rummets pentry efter golfrundan. Sängarna är bekväma och garanterar en god natts sömn och alla de givna bekvämligheterna finns i era rum för en god vistelse. Frukost, lunch och middagar ackompanjeras av härliga golfvyer i restaurangen La Terrasse du 18 där prisade kocken Philippe Artaud basar över de gastronomiska underverken.    

I ert paket ingår tre rundor golf på utmärkta Royal Mougins GC, som börjar och avslutas vid hotellet. Banan är designad av amerikanska arkitekten Robert von Hagge och slingrar sig genom den frodiga och kuperade dalen som omger hotellet. Detta är en tuff golfbana för alla golfare och framförallt för de med högre hcp. För er bekvämlighet ingår golfbil och fri tillgång till övningsområde.

Under er weekend ingår ett tvåtimmars besök i hotellets fina SPA med relaxavdelning. Här kan även en rad olika välgörande behandlingar bokas till.


Paketets pris är baserat på minst 8 resenärer. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.  

Hotellet

4****Royal Mougins Golf Resort ligger beläget ca en halvtimme väster om Nice flygplats i lugna och natursköna omgivningar. Hotellet har golfbanan Royal Mougins GC direkt utanför dörren.
Rum: I vårt paket ingår ”Standard Sviter” på 45 kvadratmeter. Rummen som ligger på första och andra våningen är utrustade med en King Size dubbelsängar, balkong/terrass, pentry med kylskåp och kaffemaskin, två tv:ar med internationella kanaler, minibar, luftkonditionering, kassaskåp och fritt WiFi. Rum kan uppgraderas till Superior, Delux och Premium rum.

Restauranger & barer: Hotellets huvudrestaurang heter La Terrasse du 18 och ligger belägen nära 18:de green. Här erbjuds härliga vyer över golfbanan från restaurangens terrass där ni kan inta en välkomponerad frukost, fräsch lunch och Medelhavsinspirerade middagar. Naturligtvis finns en diger vinlista att botanisera i. Lunch kan även intas vid hotellets utomhuspool, här serveras härliga sallader och enklare barmat vid er solstol. Cocktails, Champagne och andra drycker kan avnjutas vid poolområdet eller i restaurangens bar på terrassen. På en kvarts promenad finner ni externa restauranger utanför hotellet och inom en halvtimmes taxiresa når ni nöjen och restauranger i Cannes vid havet.Faciliteter & Underhållning: Utöver golfbanan så erbjuder hotellet ett fint SPA (ett inträde per vistelse på två timmar ingår) där ni kan avnjuta Romerskt bad, bastu och relaxområde. Här kan också SPA-behandlingar bokas till. Ni har fri tillgång till utomhuspool och solterrass. Hotellets Concierge hjälper er gärna på plats att boka utflykter, taxiresor till Cannes, vinprovningar och sportaktiviteter.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Royal Mougins Golf course inkl. golfbil samt fri tillgång till övningsområdet.

Royal Mougins Golf course är designad av berömda amerikanska golfarkitekten Robert von Hagge och öppnade 1993 nära orten Mougins, en halvtimme norr om Cannes. Banan slingrar sig genom en trädtäckt dal där naturliga vattendrag och stenmurar passeras under rundan. Banan, som när den öppnades direkt blev utsedd till ”Frankrikes bästa nya bana” likt övriga verk av Robert von Hagge i Frankrike (bland annat Golf Nationale), är en tuff utmaning för spelare med +20 hcp. Ni finner fem tees så valmöjligheten finns men det är en teknisk utmaning där bana allt som oftast minst är ondulerande om inte oftast kuperad. Ni kommer hamna i svåra positioner både på fairway och i välplacerade bunkrar. Ni kommer få använda varje klubba i bagen och göra slag som ännu inte är uppfunna. Risk och belöning är genomgående på denna bana som erbjuder stor variation på alla hål. Greenerna är stora och ondulerande och beroende på flaggsposition inbjudande eller förrädiska. Ni passerar åtta sjöar och en del vattenfall för bedårande distraktion och i de underbara omgivningarna kan man inte annat än att förvänta sig ett antal enastående naturupplevelser och ni kommer inte bli besvikna. En utmanande, ibland svår men rolig golfbana väntar i fantastiska omgivningar.

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r vid grupp om minst 8 personer. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss de ca 30 minuterna till hotellet. På hemresedagen hämtas ni utanför hotellet reception på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Avstånd med taxi/bil från ert boende:
Hotell - Cannes 22 minuter
Hotell - strand 20 minuter
Hotell - flygplats 29 minuter
Hotell - närmsta restaurang 3 minuter
Hotell - Saint-Tropez 1 h 21 minuter
Hotell - Antibes 30 minuter
Hotell - golfbana 0 minuter
 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta