Skip to main content

Hilton Islantilla - Costa de la Luz ★★★★ Gruppspecial

GOLFRESA»  Spanien»  Öviga Spanien»  Gruppresor» ★★★★

Prisvärd golfresa till nyrenoverade Double Tree by Hilton Islantilla med fri golf och halvpension

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Double Tree by Hilton Islantilla är en av de mest prisvärda golfdestinationerna i Spanien
  • Fri golf på Islantilla Golf Club med sina 27 hål och Bellavista eller La Monacilla
  • Hotellet erbjuder bekväma, välinredda dubbelrum med sköna sängar
  • Privat flygplatstransfer tur och retur ingår i paketet
  • Paketet inkluderar en stor frukostbuffé och middagsbuffé med dryck
  • Gruppspecial och rabatter för grupper om 8 eller fler inklusive bidrag till prisbord
  • Närhet till attraktioner och aktiviteter
  • Modernt och välutrustat hotell med gym, inomhus- och utomhuspooler och livemusik på kvällarna
  • Golfpaketet inkluderar 6 förbokade rundor

Vårt kanske mest prisvärda golfresemål

Nyrenoverade Double Tree by Hilton Islantilla torde vara Spaniens mest prisvärda golfdestination under 2021. Här erhålls valuta för pengarna med fri golf, utsökt halvpension och ståtligt boende. Boka Costa de la Luz för gruppen om ni är ute efter ett bekvämt golfpaket med mycket golf och garanterad värme.

Nyrenoverat Hiltonhotell & halvpension

Det klassiska golfhotellet beläget ca en halvtimme öster om gränsen mellan Portugal och Spanien har under hösten 2020 genomgått en större ansiktslyftning i alla utrymmen. Nu är sängarna än bekvämare, restaurangerna lite modernare, faciliteterna putsade och menyn uppdaterad. Vad som dock inte har förändrats är konceptet att vara det prisvärda alternativet.

Fri golf på upp till tre banor

Klubbhuset ligger rakt över gatan från receptionen. Det är med andra ord inte många steg till första tee på golfbanan Islantilla med sina 27 varierade, utmanande och natursköna golfhål. Här spelar ni på breda och tajta fairways, bland sjöar och skog, på lätta och ibland ondulerade greener och får på sina håll härliga vyer över Atlanten. 6 förbokade rundor ingår och efter avslutad runda kan ni skriva upp ytterligare spel utan kostnad. Önskar ni ännu mer variation erbjuder vi er möjligheten att byta ut green fee på Islantilla till banorna Bellavista eller La Monacilla som nås på 30 minuter med transfer.

Luta er tillbaka med transfer inkluderat

I vårt arrangemang ingår privat flygplatstransfer t/r. På plats kan ni promenera till det lokala centrumet och stranden på en kvart eller hoppa på hotellets fria transfer service. Nere vid kusten finns restauranger, pubar och butiker. Till den populära grannorten Isla Cristina tar en taxiresa ca femton minuter. Vill ni upptäcka ännu mer under veckan så hjälper vi er gärna med en dagsutflykt till Sevilla, Huelva eller Algarve.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum.

Mycket nöje, golf och goda upplevelser väntar i Islantilla.

Hotellet

Double Tree by Hilton Islantilla är ett nyligen helrenoverat golfhotell beläget ca en halvtimme från gränsen mellan Portugal och Spanien, på den spanska sidan. Till stranden och Islantilla´s centrum tar en promenad ca 15 minuter och till mysiga kustorten Isla Cristina tar en taxiresa ca en kvart. En bekväm och alltid uppskattad bas för gruppen av vänner, kollegor eller familj som vill ha närhet till allt som hör golfresan till.

Rum: Ni bor i välinredda och fräscha dubbelrum med två separata sängar eller en större dubbelsäng. Här bor ni bekvämt med allt ett Hiltonhotell har att erbjuda inkl. sköna sängar, luftkonditionering, balkong och stort badrum.

Dubbelrummen på Islantilla har separata sängar och alltid balkong. Nyrenoverat dessutom.

Restauranger & barer: En fräsch och väldigt uppskattad buffé dukas upp i restaurangen Faro till frukost och middag. Här kan ni vraka bland färska råvaror, vällagade Medelhavsrätter, gott om vegetariska alternativ och goda efterrätter. Kvällsdrinken intas till livemusik och sport på tv i Donana Lobby Bar och Las Canas Pool Bar passar utmärkt för den lättare lunchen tillsammans med en läsk eller pint.


Man sitter gärna länge i solen och funderar på scoren, taktiken och kvällen.

Underhållning & faciliteter: Hotellet har 24 timmars öppen reception och erbjuder room service. Fritt Wifi finns genom hela hotellet. Besök det moderna gymmet, dyk ner i inomhuspoolen eller den stora utomhuspoolen. Hotellet erbjuder ofta livemusik kvällstid i någon av barerna. Ni når utflyktsmål som Huelva stad på en halvtimme och storstaden Sevilla på 1, 5 timmar.


Vi ordnar naturligtvis er utflykt. Sevilla nås på 1,5 timme och Huelva på en halvtimme.

Golfbanor

I detta paket ingår fri golf. Vi reserverar en första starttid per speldag under 6 dagar. Efter avslutad runda kan ni utan kostnad skriva upp er på ytterligare spel i mån av plats. Ni väljer att spela alla rundor på hemmabanans 27 hål eller att inkludera rundor på utflyktsbanorna La Monacilla och Bellavista Golf som nås på ca en halvtimmes bilresa. Vi hjälper er att boka transferbuss mot extra kostnad.

Islantilla GC (**)* erbjuder med sina 27 hål en stor variation och slingor som passar de flesta golfare. Här spelar ni både i öppen smått böljande terräng och med trädkantade smala fairways. Från många av hålen har ni en fin vy ut över Atlanten. Den blå slingan får anses vara tuffast till teknik och längd med flera vattenhinder. Den gröna slingan kombinerar också en god portion precision med längd och den gula slingan får anses vara en ganska enkel slinga med bredare fairways och inte allt för långa hål. På Islantilla GC har bland annat Europatouren varit på besök.


Islantillas 27 hål är en njutning med stor variation. Alltid i topptrim.


La Monacilla (**)* ligger i gröna och frodiga omgivningar bland pinjeträd och vid floden Odiels mynning. Banan är designad av Jose Maria Olazabal och öppnade för spel år 2010. Terrängen är böljande med en hel del vattenhinder där större sjöar blir påtagliga på hål 2 och 7. Greenerna är stora och fairways breda. Förvänta er en lagom svår golfrunda med många spektakulära vyer om ni besöker La Monacilla.


Bland pinjeskog strax väster om Huelva ligger skönheten La Monacilla. Väl värt ett besök.

Historiska Bellavista Huelva Golf Club (**)* ligger ca en halvtimme öster om Islantilla GC och nära staden Huelva. Banan öppnades redan år 1916 och är en av de äldsta golfbanorna i Spanien. Denna något tuffare golfupplevelse bjuder på ett antal långa par 5 och par 4 hål genom breda fairways innan ni tar er an de snabba och vältrimmade greenerna. Banan har i över 100 år erhållit positiva omdömen från golfare från hela världen så har ni inte upptäckt bana är det hög tid att ta en runda på denna skönhet.


Bellavista GC skall ha respekt för sin ålder och sitt fins skick. Ett guldkorn som inte upptäckts av alla. Ännu.

Bedömning av banor baserat på våra resenärers och vår egen uppfattning. Dock vet vi att alla har sin egen upplevelse och syn på utmaning och layout.

*****Banor i världklass. Utmanande.
****Fantastiska mästerskapsbanor och guldkorn. Utmanande men överkommliga för de flesta.
***Mycket bra mästerskapsbanor. Utmanande men inte för tuffa.
**Bra semestergolfbanor som utmanar men inte är allt för tuffa.
*En klass på banor som vi inte erbjuder i vårt ordinarie program. Passar er som vill resa till värmen och inte spela på för uppbokade banor och er som är nybörjare och vill träna på golfbanor i värmen. Be oss om information.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flyplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på Faro flygplats med en skylt mer ert namn/We Do Travel. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet på angiven tid och transporteras åter till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta