Skip to main content

4*Alicante Golf Hotel - Golfweekend

Golfweekend till centralt golfhotell i Alicante

Söker ni Costa Blancas smidigaste golfweekend? Då tycker vi att ni har hittat rätt. I detta paket ingår tre rundor trevlig golf på Seve Ballesteros Alicante Golf utanför dörren samt bekvämligheten med anpassad flygplatstransfer. Passa på att spela padel eller tennis på hotellets banor och ta spårvagn eller taxi till Alicantes charmiga gamla kvarter eller pulserande hamn. 

Ni bor i välutrustade och moderna rum, äter en stabil frukost innan dagens aktiviteter och kan på kvällen äta i hotellets populära restaurang eller ta er tvärs över gatan till restaurangerna i det intilliggande shoppingcentrat alternativt till de många restaurangerna i centrala stan. Det finns ett trevligt poolområde att koppla av vid och bastu och inomhuspool att värma sig i. 

Boka Alicante Golf Hotel till nästa golfweekend om ni vill ni ha korta transportsträckor till flygplats och nöjen samt spela golf och padel vid ert boende.


Hotellet

4****Hotel Alicante Golf erbjuder 156 komfortabla rum. Rumskategori går att uppgradera till Deluxrum eller Svit på förfrågan. Läget nära Alicante centrum och med golfbana utanför hotellet gör detta till ett perfekt alternativ för nästa golfweekend.

Rum: Standard dubbelrum innebär boende inredda i elegant Medelhavsstil med balkong. Alla rum har bekväma sängar, skrivbord/arbetsplats, platt-tv, möblerad balkong, minibar, kassaskåp och helkaklat badrum med dusch. Uppgradering till rymligare Deluxe rum med golfvy från balkongen på förfrågan.

Restauranger & barer: Utöver frukostrestaurangen så erbjuder hotellet en Medelgavsrestaurang av klass, El Olivo Restaurant. Här serveras Medelvasrätter med en modern twist. Under sommarmånaderna juni till september erbjuder restaurangen en elegant terrass att avnjuta middag i den ljumna Medelhavsnatten. Söker ni en pint, gin & tonic, en välbehövlig juice eller kaffe så är lobbybaren samlingspunkten. Här kan man sitta länge och skryta om dagens poäng på golfbanan. Under sommarmånaderna juni till september finns även en välsorterad poolbar öppen.

Faciliteter & Underhållning: Utöver att erbjuda en bra 18 håls golfbana direkt vid hotellet finns mycket att göra när ni bor på Alicante Golf. Ta ett besök i Wellness Club med inomhuspool och massor av behandlingar att unna sig. Vid hotellet finner ni också 14 padelbanor och 6 tennisbanor varav 3 grusbanor. Bara fem minuter från hotellet ligger ett annat tenniskomplex med 21 banor. Vid hotellet finner ni ett rum för Bikram Yoga, den enda faciliteten i området för denna form av träning. Hotellet hjälper er gärna med hyra till olika vattensporter samt guider till cykelturer i området och längs kusten.

Golfbanor

I detta weekendpaket ingår 3 x 18 hål på hemmabanan Alicante Golf. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. Banorna Font del Llop och Alenda Golf ligger också inom tjugo transfer från hotellet och kan bokas på förfrågan.

Alicante Golf är den mest centrala golfbanan i och omkring Alicante. Belägen i området Playa de San Juan är det enbart 10 minuters taxi eller spårvagnsresa till Alicantes hamn och Gamla Stan. Banna är designad av Seve Ballesteros och slingrar sig bland en hel del semesterhus blandat med rogivande natur. Banan särskiljer sig från många andra genom den stora mängden vattenhinder och sjöar som ni kommer att stöta på längs rundan. Ni kommer slippa blinda slag och greenerna är väl synliga på alla hål. Dock en tekniskt krävande bana där ni på 14 bland annat måste parera en Romersk ruin för att nå green och på hål nummer 9 hantera den S formade sjön som ackompanjerar green. Alicante Golf kommer ge er en spännande och varierad golfrunda där planeing och taktiskt spel belönar sig.  


MOT TILLÄGG:

Alenda Golf
är en populär bana belägen strax väster om Alicante. Här kommer alla typer av golfare att trivas på en varierad designad bana där inget hål är det andra likt och där ni kommer få användning av många klubbor ur setet. Första 9 är enkla med breda fairways och modesta längder på hålen medan de sista 9 kräver mer precision och taktiskt spel framför längd på slagen. Utöver en kvalitativ golfbana har man goda övningsfaciliteter och ett riktigt modernt och imponerande klubbhus. Alenda Golf är ett givet val om ni planerar nästa golfresa till området kring Alicante eller som en bana att spela på ankomst- eller hemresedag då det är nära till flygplatsen.

Transport på plats

Under denna golfweekend ingår flygplatstransfer t/r och golftransfet t/r till externa banor. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt "ert namn/We Do Travel" och hämtar er på anslagna tider för transport till och från externa golfbanor samt på hemresedagen. Önskar ni istället hyrbilar så be oss om en offert.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

 

Karta