Skip to main content

Kempinksi the Dome - Belek ★★★★★ Gruppspecial

GOLFRESA»  Turkiet»  Gruppresor» ★★★★★

Exklusivt golfpaket på Kempinski the Dome i Belek - All Inclusive och två mästerskapsbanor

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Exklusivt och personligt lyxhotell: Kempinski the Dome Hotel
  • Hotellet ligger vid Antalya Golf Club och erbjuder två mästerskapsbanor, Sultan och Pasha
  • Högkvalitativ all inclusive
  • Stort poolområde med stor pool och privat strand
  • Spa-avdelning med inomhuspool
  • Exklusiva restauranger och barer: Lale Restaurant och två à la carte-restauranger
  • Privat flygplatstransfer tur och retur från Antalya flygplats ingår
  • Förbokade starttider på golfbanorna Sultan och Pasha
  • Centralt läge på Turkiska Rivieran.

Mindre men exkluisvt golfhotell med två mästerskapsbanor

Kempinksi the Dome Hotel är ett exklusivt lyxhotell centralt på den Turkiska Rivieran i Belek. Hotellet är något mer personligt och mindre än många av de andra golfhotellen på kusten och här kommer ni inte behöva trängas.

Elegans ute & inne

På hotellet mår ni bra med en kvalitativ all inclusive både i restauranger, snackbarer och bar, bekväma hotellrum och en riktigt serviceinriktad personal. Den stora poolen på 2123 kvadratmeter, den privata stranden eller piren ut i Medelhavet med tillhörande bar blir naturliga punkter efter en golfrunda under varma dagar och SPA-avdelningen med inomhuspool är inbjudande under vintern. Huvudrestaurangen Lale Restaurant serverar en diger buffé till frukost, lunch och middag och till det finns två a la carte restauranger med italienska och asiatiska teman. Barerna Pal Pavilion, Putters Bar och Piano Bar serverar cocktails och all annan förfriskning i härlig miljö.

Golf på Sultan & Pasha

Hotellet ligger vid golfklubben Antalya Golf Club som erbjuder två riktigt bra mästerskapsbanor. Sultan Golf Club anses som en av Beleks absolut mest intressanta golfupplevelser och systerbanan Pasha komplimenterar väl. Mellan hotellets reception och klubbhuset går shuttle regelbundet.

Här blir ni omhändertagna

Privat flygplatstransfer ingår t/r Antalya flygplats. Hotellet erbjuder buggytransfer till golfbanornas klubbhus. På plats får ni en ypperlig service av vår lokala partner som utöver att se till att allt fungerar på bästa sätt även erbjuder utflykter och aktiviteter utanför hotellet och golfbanorna.

Kempinski är ett bra val i Belek om ni vill bo på ett lite mindre men elegant och exklusivt hotell och spela två riktigt bra mästerskapsbanor.

Detaljerad prislista

Hotellet

5*Kempinski the Dome ligger beläget direkt vid Medelhavets kust och några hundra meter från Antalya Golf Club i Belek. Hotellet erbjuder 158 standardrum och 18 villor samt ett kvalitativ all inclusive-koncept.

Rum: Alla standardrum erbjuder en god komfort med allt man kan önska av ett 5* hotell. Här finns balkong, skrivbord, platt-tv, dubbelsäng eller två separata sängar, väl tilltagna badrum och en minibar som fylls upp dagligen. Rummen är på 38 kvadratmeter och har vy mot trädgården.

Restauranger & Barer: Huvudrestaurangen heter Lale Restaurant och här serveras en gigantisk buffé till frukost, lunch och middag. Ni väljer om ni vill sitta inne i den elegant designade restaurangen eller ute på terrassen vid poolen. Det finns två a la carte restauranger. Cilantro serverar Italienska klassiker och Traders Spice rätter från det asiatiska köket. A la carte restaurangerna har en mindre avgift och är öppna vissa kvällar i veckan. Palm Pavillion är en bar och restaurang under bar himmel som är öppen från april till oktober och erbjuder lunch från grillen tillsammans med cocktails, vin och öl. Putters Bar är en lounge och sportbar med vy över Sultans 18:e hål och endast öppen under vintersäsongen. Här kan ni avnjuta en cigarr och whisky. Piano Bar är en mysig och fräsch bar belägen i anslutning till lobbyn. Baren är öppen året om 24 timar om dygnet bortsett från måndagar då den stänger vid midnatt. Här kan ni avnjuta en förfriskning med vy över Medelhavet och poolområdet. The Dome Café är en bra plats att avsluta kvällen på livemusik champagne och kvalitetsviner.

Underhållning & Faciliteter: Hotellet erbjuder utöver två golfbanor av kvalitet, ett SPA med inomhuspool, ett gigantiskt poolområde, tre grusbanor för tennis och massor av vattensporter under sommarhalvåret.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Pasha och 2 x 18 hål på Sultan. Alla starttider förbokas efter era önskemål. Det går att lägga till ytterligare golfrundor på hemmabanorna eller på någon av alla andra mästerskapsbanor i Belek.

Sultan Golf Course rankas som en topp-100 bana i Europa och en av de tre bästa i Belek. Banan är designad av David Jones och går genom skog, över sanddyner och runt kristallklara dammar. Vatten är närvarande på häften av banans hål och ni möter gott om bunkrar på fairways och kring de snabba greenerna. Avslutande hålet som kallas ”Looking Back” är en imponerande utmaning där ni spelar in på en ö-green bevakad av bunkrar. Sultan är en utmaning men samtidigt byggd för semestergolfare så ingen omöjlig uppgift även om spelare som Tiger Woods och Justin Rose kämpade med banan under den Turkish Airlines World Golf Final här år 2012. Banan mäter 6477 meter mot par 71.


Pasha Golf Course är systerbana till Sultan och en mycket kortare och mer teknisk utmaning trots sina breda fairways. Här stöter ni på flera dog-legs, smart placerade bunkrar, flertalet vattenhinder och tufft ondulerade greener vilket gör banan till en utmaning även för spelare med lågt hcp. Skicket på fairway och greener är i topp året om. Banan mäter 5731 meter mot par 72.

Pasha är stängd för underhåll i slutet av september och första veckan i oktober. Sultan är stängd för underhåll i mitten av oktober. Efter underhåll följer en vecka med golfbilsförbud på banorna.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till eventuella externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta