Skip to main content

Bonalba Alicante - Costa Blanca ★★★★

GOLFRESA»  Spanien»  Costa Blanca»  7-nätter» ★★★★

Golfvecka med Spa på Bonalba: Prisvärt golfpaket inkl. flygplatstransfer & spel på två fina golfbanor

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Smidig och Prisvärd golfresa inklusive frukostbuffé
  • Flygplatstransfer tur och retur
  • Närhet till Alicantes hamn och nöjen
  • På hotellet finns restaurang, barer, tropisk trädgård och Spa
  • Möjlighet att uppgradera till halvpension eller All inclusive
  • Kort transfer från och till flygplatsen

Detta prisvärda och smidiga golfpaket är en perfekt semester för den som söker en blandning av avkoppling och aktivitet, utan långa transporter. Hotellet är beläget en kort bilresa från Alicante flygplats och Alicantes pulserande hamnliv. Spel på två varierande och utmanade golfbanor.

Närhet till mycket

Golfhotellet Bonalba ligger en kort taxiresa från nöjen och restauranger i Alicante hamn och tjugo minuter från Alicante flygplats. Utanför dörren stäcker sig den uppskattad semestergolfbana Bonalba GC ut sig med breda fairways i flack terräng och med golftransfer når ni uppskattade mästerskapsbanana Alenda GC på tjugo minuter. Önskar ni ännu mer variation hjälper vi er även att boka Font del Llop, Alicante GC och El Plantio GC. Denna golfvecka ger en kombination av storstadsliv, nöjen, shopping och golf på gröna banor. Under vinterhalvåret kan ni värma er i hotellets Spa och under sommarhalvåret rekommenderas ett besök på stranden San Juan som nås på tio minuter med taxi.

Bonalba är ett omtyckt golfhotell

Bonalba är ett utpräglat golfhotell med all den service och bekvämlighet man förväntar sig av ett sådant. Ni bor ett par hundra meter från första tee, kan äta gott i buffé- eller a la carte restauranger och njuta av en förfriskning i någon av barerna och caféerna. Koppla av vid den stora utomhuspoolen och den tropiska trädgården eller dyk ner i inomhuspoolen. I boendet ingår två timmars tillträde till Spaavdelningen per person och vistelse.

Hotellet

Secotel Bonalba Alicante är ett golfhotell beläget strax norr om Alicante stad i området Cotoveta. Till centrala Alicante med Gamla Stan, hamnen och stort utbud av shopping och nöjen tar en bilresa ca 15 minuter. Bilresa till flygplatsen tar ca 20 minuter.

Rum: Hotellets standardrum är komfortabla och erbjuder de bekvämligheter man förväntar sig av ett bra hotell. Sängarna har kvalitetsmadrasser, här finns luftkonditionering, balkong, tv med internationella kanaler, minibar och fritt Wifi. Rum går att uppgradera till Junior Svit på förfrågan.

Restauranger & barer: På hotellet finns en uppskattad bufférestaurang, Alicante Buffet Restaurant. Här serveras ett brett och varierat utbud av rätter för allas smaker. Restaurant Cervantes är hotellets a la carterestaurang. Njut av internationella och lokala rätter tillsammans med lokala viner med utsikt över hotellets tropiska trädgård. Cafe Lounge är huvudbaren som serverar kaffé, te och drinkar inomhus eller ute på en härlig terrass.Underhållning & faciliteter: Hotellet erbjuder alla golfgäster en timmes fritt inträde, per dag, till hälsocenter med inomhuspool, bastu och relax. Hotellet har en stor utomhuspool omgiven av en imponerande tropisk trädgård. Hotellet har 24 timmars reception, fritt WiFi, hjälper till med bokningar av biljetter eller att boka hyrbil med mera.


Rymligt i standardrum på Bonalba. Två separata sängar i alla rum.

Video - välkomna till Alicante

Golfbanor

I denna veckoresa ingår 3 x 18 hål på Bonabla GC och 2 x 18 hål på Alenda GC inkl. golftransfer t/r. Önskar ni byta spel på Bonalba eller Alenda mot andra banor erbjuder vi er spel på Font del Llop, El Plantio och Alicante GC mot ett smärre tillägg.

Bonalba GC ligger belägen ett par hundra meter från hotellet med samma namn. Banan öppnade 1993 och går genom en böljande och naturskön omgivning med mycket palmer som kantar breda fairways. Här stöter ni på en hel del vattenhinder och ibland svårlästa greener. En uppskattad promenadvänlig semestergolfbana som passar oavsett om du är lite ringrostig eller inne i högsäsong. Teknik och koncentration går ofta före längd på Bonalba. Tuffast utmaning möter ni på Bonalbas egen ”Amen Corner” på hål 7 – 9 samt avslutande hålen som oftast spelas i motvind. Mycket nöje.


Bonalba GC startar 200 meter från receptionen. Perfekt för semestergolfen.


Alenda Golf är en populär bana belägen strax väster om Alicante. Här kommer alla typer av golfare att trivas på en varierad designad bana där inget hål är det andra likt och där ni kommer få användning av många klubbor ur setet. Första 9 är enkla med breda fairways och modesta längder på hålen medan de sista 9 kräver mer precision och taktiskt spel framför längd på slagen. Utöver en kvalitativ golfbana har man goda övningsfaciliteter och ett riktigt modernt och imponerande klubbhus. Alenda Golf är ett givet val om ni planerar nästa golfresa till området kring Alicante eller som en bana att spela på ankomst- eller hemresedag då det är nära till flygplatsen.


En utflykt till natursköna Alenda GC ingår i paketet. Transfern tar ca 20 minuter och det är det värt.

Font del Llop ligger strax nordväst om Alicante och brukar kunna skådas när man passerar i planet innan laning på Alicante flygplats. Denna bana ligger i en dal med klubbhuset beläget ovanför dalen och varifrån ni får en god överblick av många av banans hål. Designers är Blake Stirling och Marco Martin som skapat en bana vackert intergrerad i det kuperade landskapet. Välvårdade gröna fairways lyser i jämförelse med de mer garga och bergiga omgivande landskapet. Förvänta er en lagom utmannade runda där ni stöter på en del vatten, något långt par 5 hål och där golfbil kan vara ett bra tips då det går en hel del upp och ner i dalen Font del Llop. Vi tycker att en runda på Font del Llop passar alla golfare under en golfsemester då den inte är för svår att greppa.

Video - Bonalba golfbana

Video - Font del Llop golfbana

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen och kör er till hotellet. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid vid hotellets reception. Transfer t/r ingår när ni spelar externa golfbanor.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta