Skip to main content

Kinsky Garden - Centrala Prag ★★★★ Gruppspecial

GOLFRESA»  Tjeckien»  Gruppresor» ★★★★

Maxa din golfweekend i Prag: Prisvärd resa med kvalitativa golfbanor och kultur

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Prag är känd för att vara både prisvärd och underbart vacker
  • Resan är en mix av golf, shopping, sightseeing och matupplevelser
  • Golf på tre av Prags bästa golfbanor - Albatross, Black Bridge och Prague City Golf
  • Mellanklasshotellet Kinsky Garden ligger centralt nära Karlsbron och Pragborgen
  • Privat transfer till och från golfbanorna och flygplatsen
  • Rabatterade priser och bidrag till prisbordet för grupper om 8 eller fler
  • En middag på en utvald restaurang ingår Möjlighet att skräddarsy golfupplägg och utflykter
  • Tillgång till support dygnet runt under hela resan

Maxad weekend i en av Europas bästa golfhuvudstäder

Underbara och prisvärda Prag bjuder in till en helg fullmatad med golf, shopping, sevärdheter och pilsner. Spela tre av stadens bästa golfbanor, avnjut en förfriskning på en soldränkt servering, shoppa hem souvenirer och ät gott och prisvärt på någon av alla de prisvärda och högklassiga restaurangerna. Prag är en perfekt weekenddestination för golfgruppen som vill kombinera kvalitativ golf med andra upplevelser.

Hotell i city

Ni bor bekvämt och bra på det bra mellanklasshotellet Kinsky Garden. Härifrån har ni tio minuters promenad till Karlsbron som tar er över floden Moldau in till absoluta centrum. I närområdet finner ni en del lokala restauranger och pubar om ni inte vill ut och promenera. I vårt paket ingår en middag på utvald lokal restauran inkl. ett glas läsk, öl eller vin. Övriga kvällar kan vi garantera er att ni hittar privärda och högklassiga alternativ på egen hand.

Prag har bra golfbanor

Golf spelas på Europatourbanan Albatross, på nya uppstickaren Black Bridge och på lokalfavoriten Prague City Golf. Till alla golfrundor har ni bekvämt nog privat transfer inkluderat t/r. Dessa tre banor kommer ge er en utmanande och behaglig mix. Spelar ni en tävling sinsemellan så är en avslutningsrunda på Albatross att rekommendera. Här kommer helgens vinnare fått bekänna färg.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.   

Så packa golfbagen, dansskorna och upplev en fartfylld helg i Prag.

Hotellet

Kinsky Garden ligger på västsidan av floden Moldau, på samma sida som ni kan besöka Pragborgen, och ca tio minuters promenad från Karlsbron som ni promenerar över för att komma till absoluta city. En promenad till det ”Astronomiska uret” och Wenzelplatsen tar ca 20 minuter från hotellet.

Standardrummen har antingen en Queen size-säng eller två 90 cm enkelsängar. Alla rum är inredda med Italienskdesignade möbler och har badrum med dusch, platt-tv, hårtork och minibar och kassaskåp.  Mellan klockan 7 – 11 serveras en rik frukostbuffé som blir en bra start på dagen innan ni beger er mot golfbanan. Hotellet har en lobbybar som serverar kaffe, öl och cocktails tillsammans med snacks. Företag kan nyttja något av flera konferensrum. Fritt konferensrum för alla företag om minst 8 resenärer gäller.

 

Golfbanor

I detta paket ingår det 1 x 18 hål på Albatross, 1 x 18 hål på Black Bridge och 1 x 18 hål på Prague City GC. Alla tider förbokas efter era önskamål. Till och från golfrundorna ingår transfer. Vi skräddarsyr annat golfupplägg på förfrågan.

Strax sydväst om centrala Prag ligger Tjeckiens Europatourbana Albatross GC som i augusti årligen arrangerar Czech Masters European Tour. Här spelar ni en bana, designad av Keith Preston, som är utbredd över 80 hektar böljande terräng. Ni möter generösa fairways och passerar 65 bunkrar under er runda på denna minst sagt välunderhållna och underhållande bana. Banan mäter 6426 från vit. Albatross GC har en bra restaurang, bar och fina övningsområden.Black Bridge är även det en ung bana i Pragområdet och öppnade år 2010 strax öster om staden. Black Bridge är en klassisk parkbana med gott om vattenhinder och snabba greener i en öppen terräng. Banan mäter 6190 meter från vit mot par 72.


Prague City Golf course ligger belägen strax söder om centrum och är en bana designad av Jeremy Ford och proffsspelaren Alex Cejka. Banan sträcker sig genom ganska öppen och flack terräng där de första och sista nio skiljer sig en del i design. Första nio kallas "Links" och sista nio "Lakes". Prague City GC har visionen att få arrangera större tävlingar i framtiden men fortfarande vara en inbjudande och bahaglig uppguft för amatörer.

Transport på plats

i detta paket ingår flygplatstransfer och golftransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni transporteras sedan i modern buss till hotellet. Ni hämtas sedan vid hotellet på angivna tider till golfrundorna och sedan åter på golfklubben på eftemiddagen. På hemresedagen hämtas ni vid receptionen på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta