Skip to main content

Algarve – 4*NAU Morgado

Bekvämt på Algarve med transfer, halvpension och två banor utanför dörren

Vill ni bo naturskönt och bekvämt med halvpension och två av Algarves bästa golfbanor utanför dörren under nästa golfresa? Då är nya golfhotellet NAU Morgado på västra Algarve valet för er. Här väntar en smidig golfvecka med spel på tre golfbanor, Europatourbanan Morgado, systerbanana Alamos och populära Salgados GC. Ni bor i moderna rum, ni äter en diger buffé till frukost och middag samt har servicen av transfer på plats. Efter en dag på golfbanan kopplar ni med fördel av med en kall drink vid klubbhusets terrass eller slår er ner med en bok vid hotellets poolområde och njuter av den värmande Algarvesolen. Efter den variationsrika och uppskattade kvällsbuffén kan ni som söker nöjen ta en tjugo minuters taxifärd till semesterorten Portimao, fiskebyn Alvor eller gemytliga staden Lagos. Här finner ni en uppsjö av restauranger, iögonfallande stränder, billig shopping och gott om nattklubbar för den som orkar vara uppe sent. Ni spelar fem rundor golf fördelade på de två trevliga hemmabanorna och omtyckta banan Salgados dit transfer ingår. Vill ni fila på spelet med hjälp av lokal PRO eller bara nyttja ett superbt övningsområde finns alla möjligheter här. Morgado är en riktigt fin destination för gruppen som söker en bekväm och kvalitativ golfvecka på Algarve.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.  

Hotellet

4*Morgado ligger inåt land ca 20 minuter från kustorterna Portimao och Alvor. Till populära orten Lagos tar bilfärden ca 25 minuter. Hotellet har en idyllisk och lantlig placering mellan de två golfbanorna Morgado och Alamos.

Rum: Ni bor i 30 kvadratmeter stora standardrum som har antingen dubbelsäng eller två separata sängar. All rum har luftkonditionering, kassaskåp, fritt Wi-Fi, tv med internationella kanaler, ett bord med två fåtöljer, minibar och modernt badrum med dusch.Restauranger & barer: I hotellets huvudrestaurang serverar kocken Firmino Estevens en kvalitativ och diger buffé till frukost mellan 07:00 – 10:00 och middag mellan 19:00 – 22:00. Frukosten består av både kalla och varma delikatesser och middagsbuffén har ofta färsk fisk, kötträtter, pasta och vegetariska alternativ. Hotellets lobbybar serverar cocktails, vin och öl inomhus eller på sin härliga terrass. Klubbhusets terrass är alternativet för en förfriskning eller lunch, här blickar ni ut över Morgados golfbana samtidigt som ni njuter av livet på Algarvekusten.Underhållning & Faciliteter: NAU Morgado är ett golfhotell i sin rätta bemärkelse. Här kretsar det mesta kring de två högklassiga golfbanorna och det komplimenterade övningsområdet i världsklass.  Men efter golfrundan kan ni koppla av vid någon av de fyra utomhuspoolerna eller ta er till den trevliga kustorten Portimao eller den mysiga fiskebyn Alvor för fina upplevelser.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Morgado, 2 x 18 hål på Alamos och 1 x 18 hål på Salgados GC.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Strax norr om orten Portimao ligger Europatourbanan Morgado tillsammans med sin systerbana Alamos. Morgado består av 9 inledande flacka hål och avslutas sedan med 9 hål i mer kuperad terräng där ni får fina vyer över bergen. Banan är trots allt promenadvänlig om man har hyffsad kondiition och det inte är en väldigt varm dag. Morgado är en inte alltför lång golfbana (5857 m från gul) men har några långa och utmanande par 3-hål som kompenseras med kortare par 4-hål där medelgolafren kan känna sig väldigt bekväm. Vind kan vara en stark faktor de avslutande 9 hålen då bergsväggen vid sidan om banan skapar en slags tunnel för vinden att ta fart i. Morgado är inte för svår för någon golfare även om statusen som Europatourbana inger respekt.  Nyttja de första 9 hålen som uppvärmning inför de mer komplicerade sista 9 hålen och passa på att njuta av den fina naturen som omger banan.Alamos GC är systerbana till Morgado GC och är en av de nyare banorna på Algarve. Banan som ligger i öppen och lite smått böljande terräng karaktäriseras av sina stora upphöjda greener och djupa tuffa bunkrar. Här spelar ni med klubbens vingård som granne och möter något fler träd längs fairways än på Morgado samt hisnande vyer av omgivningen och Monchiquebergen. Här kommer alla golfare att få en underhållande dag oavsett hcp. 6388 från vit och par 71.Salgados Golf ligger direkt vid havet i ett naturreservat med rikt växt- och djurliv strax väster om Albufeira. Här är det inte omöjligt att ni ser en och annan rosa flamingo under er golfrunda. Banans största karraktär är utan tvekan vatten. Samtliga hål utom hål nummer 17 har dammar eller något inslag av vatten. Layouten är av linkskarraktär fast i mer tropiska omgivningar och är enkel att promenera runt. Vi anser banan vara en utmaning för samtliga golfare men den kan uppfattas som tuff för av spelare med högre hcp. Vi kan dock garanetera en härlig dag vid kusten med många fina vyer och varför inte avsluta med lite färks fisk och en kall öl i någon av strandrestaurangerna efter rundan.

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Ni möts i ankomsthallen på Faro flygplats av chaufför som håller en skylt med ert namn. Ni körs sedan ca 50 minuter till hotellet på västra Algarve. Till golfbanan Salgados ingår transfer t/r. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta