Skip to main content

NAU Morgado - Algarve ★★★★

GOLFRESA»  Portugal»  Algarve»  Gruppresor» ★★★★

Upptäck Algarve: Golfpaket med halvpension och exklusiva grupprabatter på NAU Morgado

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Resan inkluderar spel på Morgado GC, Alamos GC och Salgados GC
  • Boendet inkluderar frukost- och middagsbuffé
  • Möjligheten att lägga till en fri bar mellan kl. 17:00 och 00:00
  • Hotellet är beläget mellan två golfbanor med naturskön miljö
  • Närhet till Portimao, Lagos och Alvor
  • Specialpriser för grupper om 8 eller fler Inkluderad transport t/r till flygplatsen samt till golfbanan Salgados
  • Moderna och bekväma rum
  • Flexibla matalternativ och högklassiga restauranger och barer
  • Möjligheter till utflykter, sightseeing och tillgång till konferensrum

Bekvämt & kvalitativt på Algarve för gruppen

Söker ni som grupp en bekväm destination på Algarve till rätt pris? Då passar kvalitativa NAU Morgado alldeles perfekt. Här ingår halvpension, fri golf på två banor utanför dörren samt en utflyktsrunda vid kusten. Njut av poolområde, övningsområde och delikata bufféer till frukost och middag. Vill ni lämna plånboken på rummet kan ni lägga till fri bar mellan 17 - 24 i det så kallade "semi-all inclusive-koneptet". Njut av natursköna omgivningar och golf med Europatourmeriter på Morgado.

Närhet till Portimao & Lagos

Ni bor i moderna rum, ni äter en diger buffé till frukost och middag samt har servicen av transfer på plats. Efter en dag på golfbanan kopplar ni med fördel av med en kall drink vid klubbhusets terrass eller slår er ner med en bok vid hotellets poolområde och njuter av den värmande Algarvesolen. Efter den variationsrika och uppskattade kvällsbuffén kan ni som söker nöjen ta en tjugo minuters taxifärd till semesterorten Portimao, fiskebyn Alvor eller gemytliga staden Lagos. Här finner ni en uppsjö av restauranger, iögonfallande stränder, billig shopping och gott om nattklubbar för den som orkar vara uppe sent.

Härlig mix med tre banor

Ni spelar fem rundor golf fördelade på de två trevliga hemmabanorna och omtyckta banan Salgados dit transfer ingår. Banorna kommer ge er en bra kombination av layout och utmaning där utmaningarna är som störst på banan Morgado som så sent som 2019 stod värd för Portuguese open. Alamos tar er mellan vingårdar och härlig natur och Salgados ger er vyer av Atlanten. Vill ni fila på spelet med hjälp av lokal PRO eller bara nyttja ett superba övningsområde finns alla möjligheter här.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.

Hotellet

4*Morgado ligger inåt land ca 20 minuter från kustorterna Portimao och Alvor. Till populära orten Lagos tar bilfärden ca 25 minuter. Hotellet har en idyllisk och lantlig placering mellan de två golfbanorna Morgado och Alamos.

Rum: Ni bor i 30 kvadratmeter stora standardrum som har antingen dubbelsäng eller två separata sängar. All rum har luftkonditionering, kassaskåp, fritt Wi-Fi, tv med internationella kanaler, ett bord med två fåtöljer, minibar och modernt badrum med dusch.Restauranger & barer: I hotellets huvudrestaurang serverar kocken Firmino Estevens en kvalitativ och diger buffé till frukost mellan 07:00 – 10:00 och middag mellan 19:00 – 22:00. Frukosten består av både kalla och varma delikatesser och middagsbuffén har ofta färsk fisk, kötträtter, pasta och vegetariska alternativ. Hotellets lobbybar serverar cocktails, vin och öl inomhus eller på sin härliga terrass. Klubbhusets terrass är alternativet för en förfriskning eller lunch, här blickar ni ut över Morgados golfbana samtidigt som ni njuter av livet på Algarvekusten.Underhållning & Faciliteter: NAU Morgado är ett golfhotell i sin rätta bemärkelse. Här kretsar det mesta kring de två högklassiga golfbanorna och det komplimenterade övningsområdet i världsklass.  Men efter golfrundan kan ni koppla av vid någon av de fyra utomhuspoolerna eller ta er till den trevliga kustorten Portimao eller den mysiga fiskebyn Alvor för fina upplevelser.

Video - välkomna till Portimão

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Morgado, 2 x 18 hål på Alamos och 1 x 18 hål på Salgados GC.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Strax norr om orten Portimao ligger Europatourbanan Morgado tillsammans med sin systerbana Alamos. Morgado består av 9 inledande flacka hål och avslutas sedan med 9 hål i mer kuperad terräng där ni får fina vyer över bergen. Banan är trots allt promenadvänlig om man har hyffsad kondiition och det inte är en väldigt varm dag. Morgado är en inte alltför lång golfbana (5857 m från gul) men har några långa och utmanande par 3-hål som kompenseras med kortare par 4-hål där medelgolafren kan känna sig väldigt bekväm. Vind kan vara en stark faktor de avslutande 9 hålen då bergsväggen vid sidan om banan skapar en slags tunnel för vinden att ta fart i. Morgado är inte för svår för någon golfare även om statusen som Europatourbana inger respekt.  Nyttja de första 9 hålen som uppvärmning inför de mer komplicerade sista 9 hålen och passa på att njuta av den fina naturen som omger banan.Alamos GC är systerbana till Morgado GC och är en av de nyare banorna på Algarve. Banan som ligger i öppen och lite smått böljande terräng karaktäriseras av sina stora upphöjda greener och djupa tuffa bunkrar. Här spelar ni med klubbens vingård som granne och möter något fler träd längs fairways än på Morgado samt hisnande vyer av omgivningen och Monchiquebergen. Här kommer alla golfare att få en underhållande dag oavsett hcp. 6388 från vit och par 71.Salgados Golf ligger direkt vid havet i ett naturreservat med rikt växt- och djurliv strax väster om Albufeira. Här är det inte omöjligt att ni ser en och annan rosa flamingo under er golfrunda. Banans största karraktär är utan tvekan vatten. Samtliga hål utom hål nummer 17 har dammar eller något inslag av vatten. Layouten är av linkskarraktär fast i mer tropiska omgivningar och är enkel att promenera runt. Vi anser banan vara en utmaning för samtliga golfare men den kan uppfattas som tuff för av spelare med högre hcp. Vi kan dock garanetera en härlig dag vid kusten med många fina vyer och varför inte avsluta med lite färks fisk och en kall öl i någon av strandrestaurangerna efter rundan.

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Ni möts i ankomsthallen på Faro flygplats av chaufför som håller en skylt med ert namn. Ni körs sedan ca 50 minuter till hotellet på västra Algarve. Till golfbanan Salgados ingår transfer t/r. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta