Skip to main content

Saint Raphael - Golfresa till semesterhus för upp till 8 gäster

Elegant villa nära två golfbanor, stränder och nöjen

Strax utanför fina badorten Saint Raphale med många restauranger och nöjen ligger denna utsökta villa med plats för åtta vuxna i fyra dubbelrum. Här njuter man av lugnet i de direkta omgivningarna, det sköna poolområdet och av faciliteterna i den fullt utrustade villan. Till de två golfbanorna Valescure och Golf de Roquebrune är det fem respektive tjugo minuters bilfärd. Dessa banor kommer bjuda på underhållande mix oavsett om du har ett lågt hcp eller är nyare på golfbanan. För de som eventuellt inte spelar golf kan vi rekommendera en dag vid stranden i Saint Raphael eller shopping i Cannes. I omgivningarna kring villan finns dessutom ett zoo som uppskattas av de små och vingården Terres Destel för de äldre. 
 
Husets inre präglas av elegans och lyx. Golven är av sten och det ljusa vardagsrummet med valv och stenpelare öppnar upp till poolområdet. Alla de fyra sovrum är välplanerade och har dubbelsängar och eget badrum och tv. Ett av sovrummen ligger på bottenvåningen och övriga tre på ovanvåningen med egen terrass. Köket är modernt och fullt utrustning och ni har bra matbord för gemensamma måltider både inne i huset och ute på terrassen.

På kort gångavstånd från huset finns livsmedelsbutik, apotek och restaurang. Dessutom vandrings- och cykelleder i naturområde.

Max antal gäster: 8    Max antal gäster med separata sängar: 4    Antal sovrum:
Antal dubbelsängar: 4 Antal enkelsängar: 0   Totalt antal badrum: 4


Huset

Fakta:
Byggnadsmaterial: Sten
Utsikt över landskap och berg
Husdjur: Nej
Byggt: år 2010
Max antal gäster: 8

Faciliteter:
Utomhuspool: 40 m2 öppen juni - september
5 TV
Internet (trådlöst)
Bubbelpool

Rum:
Sovrum 1: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 2: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 3: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 4: Dubbelsäng (2 platser)
Badrum 1: Varmt och kallt vatten, Dusch & Badkar
Badrum 2: Varmt och kallt vatten, Dusch & Badkar
Badrum 3: Varmt och kallt vatten, Dusch & Badkar
Badrum 4: Varmt och kallt vatten

Bekvämligheter:
Elspis
Kylskåp
Köksfläkt
Frysfack
Kaffebryggare
Mikrougn
Tvättmaskin
Diskmaskin

Utomhus:
Naturtomt/trädgård: 1200 m2 skyddad tomt
Trädgårdsmöbler
Parkering: 3 platser
Grill
Solsängar: 10
Terrass 190 m2 (öppen och övertäckt)

Närområde:
Närmsta granne: 15 meter
Avstånd restaurang: 250 km
Avstånd till vatten/bad: 5,5 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 100 km
Närmast större ort: Frejus 9,5 km

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Golf de Valescure och 2 x 18 hål på Golf de Roquebrune. Körtid till banorna är 5 respektive 20 minuter. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Golf de Valescure är en historisk golfbana med anor från 1800-talet. Här möter ni en parkbana med stor variation på hålens längd och layout. Ni spelar flera doglegs och fairways går från att vara smala till inbjudande breda på nästa hål. Greenerna är ofta av det mindre slaget men inget är en omöjlig uppgift på denna natusköna semestergolfbana med gedigen historia. Njut av lugnet och av en medelsvår bana i fantatisk natur. 


Golf de Roquebrune är en högklassig mästerskapsbana och ligger i ett fridfullt och härligt naturreservat strax väster om Saint Raphael på Franska Rivieran. Banan som går genom en böljande till kuperad terräng har väldigt gott om vattenhinder och många strategiskt placerade bunkrar. Variationen på hålen är stora och ni passerar skogskantade fairways följt av mer öppen layout. Här gäller det ofta att välja rätt klubba och spela taktiskt. De med lägre hcp finner gott om möjligheter att "gå för det" medans spelare med högre hcp kan spela en taktiskt fördelaktig golf. Oavsett resultat så kan vi garantera en naturskön dag på banan med på många håll bedårande utiskt över Frejus-bukten. Denna par 71-bana mäter 5897 meter.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Bilen hämtas och lämnas på Nice flygplats. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  •    Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  •    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  •    Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  •    Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  •    Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Läs villkor om uthyrning och särskilda villkor för detta hus

Nedan följer viktig information kring villkor och priser.

Kostnader och tillval som betalas lokalt på plats direkt till uthyraren:
- Inga kostnader kring huset tillkommer på plats

Övergripande villkor:
- Alla bokningar sker på förfrågan och bekräftas först när husägaren bekräftat tillgängligheten för huset
- Semesterhuset med tillhörande tomt får endast bebos av högst det antal personer som anges i presentationen, inklusive barn oavsett ålder
- Hyresgästen skall, trots att denne betalat för städning, lämna huset i ordentligt skick och tömma kylskåp, diska, städa grill och plocka undan
- Hyresgästen skall lämna semesterhuset i samma skick som vid inflyttningen, med undantag för normalt slitage
- Hyresgästen är inför semesterhusägaren ansvarig för de skador på semesterhuset och/eller dess inventarier, som uppstår under hyresperioden, och som vållats av hyresgästen själv eller andra, som vistats i huset under hyresperioden
- Om hyresgästen är ansvarig för mindre skador på eller förlust av lösöre, kommer We Do Travel att täcka detta med upp till 1200:- per hyresperiod, förutsatt att hyresgästerna innan avresa från semesterhuset fyller i, skriver under och lämnar tillbaka skadeformuläret och under förutsättning att hyresgästen inte har betalt någon deposition, i så fall ersätter We Do Travel inte detta.
- Skador på semesterhuset  och/eller  dess  inventarier,  som  uppstår  under  hyresperioden,  skall  omgående meddelas till We Do Travel, husägaren eller dennes representant
- Semesterhuset skall alltid lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen
- Uthämtning av nycklar sker dagtid på ankomstdagen
- Rökning är förbjudet i alla våra semestehus om inte annat tydligt har angivits. Överträdelser debiteras med 3700:-

Betalning:
- Handpenning på 30% av resans totala pris skall vara We Do Travel tillhanda senast 7 dagar efter mottagen faktura
- Slutbetalning av resan skall vara We Do Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresa
- Vid betalning inom 55 dagar före avresa skall hela beloppet för bokningen vara We Do Travel tillhanda inom 3 dagar

Karta