Skip to main content

Nice - Golfresa till semesterhus för upp till 8 gäster

Charmig villa nära Nice, golf och hav

Denna villa i Saint-Paul de Vence är en underbar bas för utforskande av den Franska Rivieran och dess enastående golfbanor. I vårt paket ingår spel på tre närliggande banor för er i gruppen som önskar spela golf, ni som inte spelar betalar naturligtvis inte för golf utan kan istället njuta av sandstränder, shopping i Nice eller Cannes, vingårdar eller bara koppla av vid poolen eller i någon av de mysiga byarna. Huset ligger i lugna kvarter i byn Saint-Paul de Vence ca en mil norr om flygplatsen i Nice och väster om centrala Nice som bjuder på ett enormt utbud av shopping, gastronomi, kaféer och nöjen.

Inomhus möter ni en smakfullt dekorerad villa i två etage. Harmoniska färger fyller alla rum. Det stora fullutrustade köket är inrett med ett stort långbord för gemensamma middagar och frukost. Via vardagsrummet med bibliotek kommer ni ut till den härliga terrassen med gedigen utsikt över landskapet och med Medelhavet skymtandes. Nedanför finner ni solterrassen med solsängar som omger den uppfriskande swimmingpoolen. Här kommer ni garanterat att njuta av ett svalkande dopp i er privata pool, en drink i solstolen, en bok i skuggan och allt tillsammans i goda vänner sällskap.På nedre plan finner ni två helt separerade sovrum med tillhörande badrum som enbart har ingåg utifrån. På övre våningen i huset finner ni utöver kök och vardagsrum ytterligare två sovrum med tillhörande badrum.

I golfarrangemanget ingår två rundor på banorna Golf de la Grande Bastide och Opio Valbonne som nås på 25 minuter med bil samt en runda på Golf Saint Donat som ni når på ca 35 minuter. Ett program som ger er variation in layout och utmaning men där ingen bana är för svår för semestergolfaren.

Max antal gäster: 8    Max antal gäster med separata sängar: 6    Antal sovrum:
Antal dubbelsängar: 2   Antal enkelsängar: 4   Totalt antal badrum: 4


Huset

Fakta:
Byggnadsmaterial: Sten
Utsikt över landskap och hav
Husdjur: Nej
Byggt: år 1905
Senast renoverat : 2015
Max antal gäster: 8

Faciliteter:
Utomhuspool: 60 m2 öppen juni - september
1 TV Parabol
Internet (trådlöst)

Rum:
Sovrum 1: Enkelsängar (2 platser)
Sovrum 2: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 3: Enkelsängar (2 platser)
Sovrum 4: Dubbelsäng (2 platser)
Badrum 1: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 2: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 3: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 4: Varmt och kallt vatten, Dusch

Bekvämligheter:
Elplattor och ugn
Kylskåp
Köksfläkt
Tvättmaskin
Torktumlare
Diskmaskin

Utomhus:
Naturtomt/trädgård: 1800 m2
Trädgårdsmöbler
Parkering på gatan
Grill
Solsängar: 7
Terrass 20 m2 (öppen och övertäckt)

Närområde:
Närmsta granne: 10 meter
Avstånd restaurang: 1 km
Avstånd till vatten/bad.: 6 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 2 km
Närmast större ort: Nice 15 km

Golfbanor

Upptäck några av närområdets bästa banor på denna golfresa. I detta paket ingår 2 x 18 hål på Golf de la Grande Bastide, 2 x 18 hål på Opio Valbonne och 1 x 18 hål på Golf Saint Donat. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Golf de la Grande Bastide är en bana designad av Cabell Robinson som bland annat lagt sin hand på några av Sydeuropas bästa banor Finca Cortesin och Las Colinas. Här har skapelsen Grande Bastide, som öppnade 1992,  blivit en av Rivierans mest berömda och uppskattade parkbanor med underbara vyer över omgivningarna Opio och "parfymstaden" Grasse. Här bjuds ni på en välunderhållen bana med breda lätt böljnade fairways, ett antal dammar och greener väl bevakade av noggrant placerade bunkrar. Banan är ingen omöjlig uppgift för spelare med något högre hcp.


Opio Valbonne är en charmig golfbana i underbara omgivningar kring resorten Chateau de la Begude. Här spelar ni två 9-håls slingor där fairways kantas av träd och båda slingor återvänder till det vackra öppna området kring hotellet. Ni möter flertalet doglegs under er runda och hål 11 - 14 bjuder på ganska smala fairways så här gäller det att spela med precision i varje slag. Generellt kan man säga att Opip Valbonne kräver stratergi och tungan rätt i mun på många hål och kanske uppskattas mer av en taktisk spelare än den som går på läng. Oavsett resultat under dagens runda så kan vi garantera en naturskön upplevelse i charmiga omgivningar.


Golf Saint Donat är designad av rutinerade Robert Trent Jones II. Detta är en smått kuperad parkbana där fairways ofta kantas av träd, sista nio är mer kuperad och här får man räkna med några blinda utslag. Ni möter vattenhinder på ett antal hål samt ganska bra med bunkrar på väg mot de större greenerna. En underhållande och alltid vältrimmad golfbana med fantastiksa greener. Saint Donat anses som en "must play" av många rutinerade Riveieran golfare och vi tror ni kommer få en riktigt underhållande dag på banan oavsett hcp. Golfbil kan rekommenderas varma dagar eller om ni har medicinska själ.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Bilen hämtas och lämnas på Nice flygplats. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  •    Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fäll
  •    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  •    Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  •    Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  •    Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Läs villkor om uthyrning och särskilda villkor för detta hus

Nedan följer viktig information kring villkor och priser.

Kostnader och tillval som betalas lokalt på plats direkt till uthyraren:
- Städning €150 (obligatorisk kostnad)
- Förbrukningskostnad €120 (obligatorisk kostnad)
- Sänglinnen och handdukar kan bokas till innan ankomst och betalas lokalt på plats till uthyaren. Kostad €15 per person och vistelse (tillval)

Övergripande villkor:
- Alla bokningar sker på förfrågan och bekräftas först när husägaren bekräftat tillgängligheten för huset
- Semesterhuset med tillhörande tomt får endast bebos av högst det antal personer som anges i presentationen, inklusive barn oavsett ålder
- Hyresgästen skall, trots att denne betalat för städning, lämna huset i ordentligt skick och tömma kylskåp, diska, städa grill och plocka undan
- Hyresgästen skall lämna semesterhuset i samma skick som vid inflyttningen, med undantag för normalt slitage
- Hyresgästen är inför semesterhusägaren ansvarig för de skador på semesterhuset och/eller dess inventarier, som uppstår under hyresperioden, och som vållats av hyresgästen själv eller andra, som vistats i huset under hyresperioden
- Om hyresgästen är ansvarig för mindre skador på eller förlust av lösöre, kommer We Do Travel att täcka detta med upp till 1200:- per hyresperiod, förutsatt att hyresgästerna innan avresa från semesterhuset fyller i, skriver under och lämnar tillbaka skadeformuläret och under förutsättning att hyresgästen inte har betalt någon deposition, i så fall ersätter We Do Travel inte detta.
- Skador på semesterhuset  och/eller  dess  inventarier,  som  uppstår  under  hyresperioden,  skall  omgående meddelas till We Do Travel, husägaren eller dennes representant
- Semesterhuset skall alltid lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen
- Uthämtning av nycklar sker dagtid på ankomstdagen
- Rökning är förbjudet i alla våra semestehus om inte annat tydligt har angivits. Överträdelser debiteras med 3700:-

Betalning:
- Handpenning på 30% av resans totala pris skall vara We Do Travel tillhanda senast 7 dagar efter mottagen faktura
- Slutbetalning av resan skall vara We Do Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresa
- Vid betalning inom 55 dagar före avresa skall hela beloppet för bokningen vara We Do Travel tillhanda inom 3 dagar

Karta