Skip to main content

Dalmahoy Golf Resort - Edinburgh ★★★★

GOLFRESA»  Skottland»  All inclusive»  4-nätter» ★★★★

Upptäck Dalmahoy Golf Resort: Lyxig golfweekend nära Edinburgh med all inclusive

  Höjdpunkter på resmålet!
  • 20 minuters taxiresa från centrala Edinburgh och 10 minuter från flygplatsen
  • Moderna, välutrustade dubbelrum på ett historiskt golfhotell
  • Kvalitativa golfbanor: East course (känd som "the beast") och West course
  • All-inclusive: Frukostbuffé och middagar varje kväll i hotellets restauranger
  • Inomhuspool, gym, SPA-behandlingar och flera restaurangalternativ
  • Nära Edinburgh med Edinburgh Castle, whiskymuseet, och livligt pub- och restaurangliv
  • Förbokade starttider och skräddarsydda golfupplägg
  • Konferensmöjligheter tillgängliga möteslokaler och konferensfaciliteter
  • 24-timmars jourservice via telefon under hela resan

Skottlands smidigaste golfweekend

Ett av sommarens bästa golfresemål är utan tvekan Dalmahoy Golf Resort strax väster om Edinburgh. Beläget ca 20 minuters taxi till stadens vackra centrum med shopping, nöjen och historia samt endast tio minuter från flygplatsen ligger detta moderna golfhotell med historisk charm. Ni spelar golf på två fina parkbanor direkt utanför hotellet och vi inkluderar en stadig frukost samt middagar i hotellets restaurang alla kvällar.

Spela på "the beast"

Ni spelar två rundor på vardera West course och East course. East course som mäter hela 6800 meter från mästerskapstee kallas ”the beast” och blir en ordentlig utmaning. Banan har varit värd för Solheim Cup så ni har proffs att mäta er med. Den kortare West course är en mer teknisk utmaning med sina par 68 och 4620 meter.

Dalmahoy - ett mycket uppskattat hotell

Hotellet erbjuder boende i modernt inredda dubbelrum med allt för en bekväm vistelse, pub och sportbar att ta igen sig i, en inomhuspool och restauranger. På Dalmahoy finns även flertalet möteslokaler och passar således perfekt som konferensdestination med golf och storstadsupplevelser.

Edinburgh imponerar

Edinburghs centrum är väl värt ett besök. Här skall ni naturligtvis besöka slottet, ett whiskymuseum, göra souvenirshopping och uppleva det Skotska publivet. Ta er till området Grassmarket söder om slotten för ett bra utbud av restauranger, pubar och kvällsnöjen. Till centrum tar taxiresan 20 – 25 minuter och en bit från hotellet finns också möjlighet att åka kollektivt med buss.

Hotellet

4****Dalmahoy Golf Resort har ett fördelaktigt läge bara några minuter från flygplatsen i Edinburgh och drygt en halvtimmes taxi till centrala Edinburgh. Denna golfresort erbjuder två kvalitativa och underhållande golfbanor direkt utanför dörren och i vårt paket ingår stor frukostbuffé samt middag dagligen. Boende sker i fina standard dubbelrum. Rumskategori går att uppgradera på förfrågan.

Rum: Standardummen kallas "Classic double room" och består av en Queen Size säng alternativt två separata dubbelsängar. Rummen är väl tilltagna i storlek och erbjuder bekvämligheter som platt-tv, kaffebryggare, minikyl, kassaskåp, strykjärn och strykbräda. Alla rum har fritt WiFi.


Välrinredda rum på Dalmahoy Golf Resort.

Restauranger & barer: På Dalmahoy finns både en formell och en mer ledig restaurang. James Braid Bar & Brasserie är en avslappnad restaurang med golf- och sporttema. Här ingår varje kväll en välsmakande middag av hög kvalitet, välj mellan stekar, pastarätter, hamburgare och vegetariska alternativ. I Pentland Restaurant gäller vita dukar och fina viner. Här har ni utsikt över golfbanan och kan skymta Edinburgh Castle i horisonten. Menyn består av lokalproducerade ingredienser och erbjuder traditionella Skotska rätter tillsammans med internationella alternativ. På hotellet kan ni också avnjuta Afternoon Tea och umgås i hotellets klassiskt inredda cocktailbar. Som komplement finns ett oöverskådligt utbud av restauranger och pubar i centrala Edinburgh, mindre än en havtimme bort. 

Faciliteter & Underhållning: Hotellet erbjuder en inomhuspool stor nog för ett pass simträning och ett gym utrustat med det senaste inom gymutrustning. Ni som vill unna er lite extra avkoppling kan boka en SPA-behandling i hotellets Beauty Essentials Salon. För företag finns gott om möteslokaler och vi kan tillsammans med Dalmahoy erbjuda en rad spännande teambuilding aktiviteter på förfrågan.


Afton i Edinburgh. Besök whiskymuseum, slottet, pubar och gör shopping.

Video - välkomna till Dalmahoys golfhotell

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på East course och 1 x 18 hål på West course. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

East course är en monsterbana från mästerskapstee då den mäter 6800 meter, därav smeknamnet "the beast". Från gul är banan något mer modesta 6100 meter. På East course vann Europas damer sin första Solheim Cup och här har Nick Faldo och Seve Ballesteros kämpat om pokaken i Scottish Seniors Open. Arkitekt James Braid har skapat en bana där det behövs en del kraft och längd i kombination med exakt kortspel. Fairways är generellt breda och förlåtande med undantag för några ganska snällt placerade bunkrar. Undantagen är hål 13 och 14 som är nyligen renoverade hål där fairways är mer snäva och hindren fler. Greenerna är rakt igenom väl tilltagna. På East course kommer alla golfare att trivas, men de som har mer längd från tee kommer att gynnas.


West course är ett perfekt komplement till storebror East course och är en parkbana med stor variation på hålen. Banan mäter 4620 meter med par 68 och är en tekniskt utmanande golfbana i ständigt bra skick. Här är fairways smala och greenerna komprimerade så det gäller att ha koncentration och tanke i varje slag. West course passerar hotellet både på 9:e och 13:e hålet. En rolig och utmanande bana som passar lika bra för de med högre hcp som de mer rutinerade.


East Course har stått värd för Solheim Cup. Banan kallas "the beast". Kan ni tämja den?

Video - upptäck Dalmahoy's golfklubb

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

 

Karta