Skip to main content

Portugal - Lissabon - 5*Penha Longa

Lissabons mest exklusiva resort med golf & aktiviteter

Välkomna till en fridfull och naturskön oas belägen i händelsernas centrum mellan semesterorten Cascais och berget Sintra och ca 30 minuter väster om Lissabon. Här ligger Lissabons kanske mest exklusiva resort, Penha Longa, med sin egna mästerskapsbana i golf, högklassiga SPA, tennisakademi, paddelbanor, inbjudande poolområde, stora hotellrum och många mötesrum. En perfekt bas för teambuilding, konferensen eller planeringsmötet tillsammans med nöjen och gemensamma aktiviteter. Här kan ni utforska den fina kusten väster om Lissabon där ni hittar Estoril med sitt kasino, Cascais med stort utbud av nöjen och restauranger och Sintra med sin storslagna borg högst uppe på berget. Ta med golfbagen eller tennisracket och utmana varandra i en runda på mästerskapsbanan Penha Longa Championship eller på grusbanorna på tennisakademin. I paketet ingår utöver tre timmar mötesrum/konferenslokal också fritt med golf och för icke golfare två SPA-behandlingar, samt för samtliga välkomstmiddag i hotellets restaurang, en middag på fiskrestaurangen Mar do inferno i Cascais och en middag på Michelinrestaurangen Fortaleza do Guincho belägen på västkusten. Till middagarna ingår vin eller vatten och transfer är inkluderat t/r hotellet. Vi hjälper er gärna också med sighsteeing i Lissabon, testkörningar av bilar på Estoril motorstadion, surflektioner, matlagningskurser eller annan kul aktivitet.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Är ni annat antal så be oss om offert. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris i offertförfrågan eller på info@wedotravel.se så återkommer vi inom 24 timmar med pris.    

Hotellet

5*****Penha Longa Resort erbjuder 195 lyxiga rum och i vårt grundpaket ingår boende i väl tilltagna standard deluxe dubbelrum. Rumskategori går att uppgradera på förfrågan.

Rum: Standard deluxe dubbelrum innebär boende i 50 m2 stora välinredda rum. Alla rum har bekväma dubbelsängar eller två separata sängar, skrivbord/arbetsplats, luftkonditionering, Nespresso kaffemaskin, stor LED-tv, morgonrockar och möblerad balkong. Rummen har vy över den intilliggande skogen.

Restauranger & barer: Hotellet har flertalet högklassiga restauranger. LAB av Sergi Arola är en fusionrestaurang med Michelinstjärna som serverar internationella rätter tillsammans med Portugisiska klassiker. Midori är Portugals äldsta Japanska restaurang och lagar fantastiska rätter från det asiatiska köket. Il Mercato är hotellets förstklassiga Italienska restaurang. Under sommarhalvåret kan ni också äta fiskrätter i poolrestaurangen Aqua. Till detta finns en rad barer som blandar fina cocktails och serverar enkla pints.

Faciliteter & Underhållning: Inom Penha Longas stora natursköna område mitt i Sintra-Cascais naturområde hittar ni bland annat en 27-håls golfbana, tennisakademi med grusbanor, paddelbanor och squash, fler vandringsleder (guidade turer tre gånger i veckan), cykelleder och ett stort elegant SPA med massor av behandlingar.

 

Aktivieter i paketet

I detta paket ingår fritt med golf på Penha Longa GC för er som spelar golf. Det betyder en förbokad golfrunda per dag och vill ni spela mer skriver ni upp fler tider på plats. Vagnar och golfbilar hyrs direkt av klubben. De som inte spelar golf erhåller 2 x 25 minuters SPA-behandlingar i hotellets eleganta SPA. Dessutom ingår vid ett tillfälle 2 timmars tennis eller paddel i paketet för de som inte spelar golf. Vi kan skräddarsy flera gemensamma aktiviteter på förfrågan. Vi bokar exemplevis vinprovningar, sightseeing till Sintra, surfkurser och bilturer.

Ni har under vistelsen tillgång till möteslokal inkl. material, kaffe och vatten under sammanlagt 3 timmar. Naturligtvis kan ni lägga till ytterligare tid i möteslokalerna.

I paketet ingår en välkomstmiddag i hotellets restaurang, en middag på fiskrestaurangen Mar do inferno  i Cascais inkl. ett glas vin till maten och en middag på franskinspirerade Michelinrestaurangen Fortaleza do Guincho med ett glas vin till maten. Ytterligare dryckespaket kan läggas till. Till de externa restauranerna ingår privat transfer t/r.

Karta