Skip to main content

Tjörn - Vandring och Yogahelg på Västkusten 22 - 25 augusti

Vandring och Yogahelg på Västkusten

Upplev lägerkänsla på Tjörn i naturskön västkustmiljö där du flödar med din egen rytm.

Ta en paus från vardagen & hitta ditt inre lugn med välgörande morgonyoga. Väck kroppen med vandring i häpnadsväckande natur, där du återskapar kontakten med din inre rytm.
 
PASSAR ALLA - ingen erfarenhet av varken yoga eller vandring behövs.
GUIDNING AV LICENSIERAD YOGALÄRARE OCH BIOMEKANISK FOT-OCH RÖRELSECOACH
UPPLEV FÖRUNDRAN I MAGISK NATUR
 
Behöver du en paus från vardagen med både rörelse och stillhet?
Upptäck västkustidyllen på Tjörn, där kroppen kan ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en långhelg kopplar vi bort kraven och låter kroppen mjukna med yoga med havsutsikt och vandring i häpnadsväckande natur.
 
Vill du vandra längs västkustens klippor, utforska orörd natur och landa i kroppen?
Följ med oss en av västkustens vackraste platser, Tjörn, omgiven av klippor och vatten. Utforska natursköna vandringsstigar som tar dig längs vidsträckta vyer, vacker skog och spektakulära vyer i naturreservat. Väck kroppen med välgörande morgonyoga, mjuka andetag och ett morgondopp i det blå.

Upplev en unik kombination av äventyr och inre lugn på vår Vanding-och Yogahelg där du fördjupar kontakten till både vår jord och din inre kärna.

Är du nyfiken, kan du också prova på att lära dig springa lättare och mer skonsamt, lära dig mer om fötter och prova på medveten andning och flytande avslappning i luften med AntiGravity Aerial Yoga.
 
Vår bas är Tjörnbro Arena med havet och naturen som närmsta granne mitt i fantastiska bohuslän. Det är en inspirerande plats där barn, tonåringar och vuxna kan bo, få frisk luft, träna, ha kul, äta och röra på sig. Vi bor i nyrenoverade hotellägenheter och äter mat från prisbelönta kockar på hotellets restaurang eller utomhus vid havet. Tjörnbro Arena har ett välutrustat funktionellt gym, tempererad utomhuspool med solterrass och bastu, utomhusrigg, trampolinpark och sköna hängområden.

 

En dag på Vandring - och Yogahelgen

Mjukstart på dagen
Vi börjar dagen med att andas in morgonen och väcker kroppen med mjuk rörelse inifrån och ut. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.

MeTime
Vi pausar med en näringsfylld lunch och låter vårt sinne hitta ett inre lugn med poolhäng eller havsbad. På eftermiddagen utforskar vi Tjörn och det närliggande naturreservatet till fots genom skog och längs vidsträckta klipplandskap.
 
Landa i kroppen
Som avslutning på dagen äter vi en färgsprakande middag tillsammans. I tacksamhet avslutar vi dagen med att andas under stjärnorna, i bastun eller mediterar i solnedgången.

Bokning & betalning

Anmäl ert deltagande på denna resa genom att fylla i formuläret "förfrågan" eller mejla oss på info@wedotravel.se så kontaktar vi er med en bekräftelse.

Full betalning i samband med bokning.

Har ni frågor går det även bra att ringa oss på 040 65 13 000.