Skip to main content

Meloneras Resort & Spa - Gran Canaria ★★★★

GOLFRESA»  Spanien»  Öviga Spanien »  7-nätter» ★★★★

Lyxig golfresa till Gran Canaria: Spela på historiska banor vid Lopesan Costa Meloneras

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa är beläget precis vid havet
  • Närhet till golfbanorna Maspalomas GC och Meloneras GC
  • Inkluderad flygplatstransfer och transporter till och från golfbanorna
  • Resorten erbjuder lyxiga faciliteter och service och brett urval av restauranger och barer
  • Tillgång till flera poolområden, gym, spa och andra fritidsaktiviteter
  • Förbokade starttider för golf, frukost och möjlighet att lägga till halvpension
  • We Do Travel jourservice under hela resan
  • Möjligheten att välja extra golf, hyrbil för ökad frihet, och anpassade starttider

Gran Canarias eleganta golfhotell Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa ligger beläget direkt vid havet i området Meloneras strax sydöst om Maspalomas och golfbanan Maspalomas GC. Ett elegant femstjärnigt hotell av yppersta klass med närhet till allt det som hör en semestertill. Vi tycker det är Gran Canarias bästa golfboende.

Toppläge

Här väntar en värmande golfvecka där ni på några få steg når strandpromenaden som kantas av vajande palmer, restauranger, tavernor, butiker och pubar. Maspalomas strand nås på några minuters promenad. En härlig bas för spel i shorts på gröna banor när andra går i yllemössa och i snöslask hemma i norr.

Två klassiaska golfbanor

Golf spela på de två närliggande banorna Meloneras och Maspalomas. Till och från golfbanan ingår transfer. För er som önskar spel på ytterligare bana så erbjuder vi er en utflykt till Anfi Tauro till en smärre kostnad. Maspalomas är en bana med mer än femtio års historia. Den platta banan av parkkaraktär har med andra ord hunnit sätta sig i omgivningarna. En ganska överkomlig utmaning för oss som inte svingat klubban på några veckor eller månader. På Meloneras får ni använda de flesta klubborna i bagen. Många av hålen spelas längs med havet och här handlar det lika mycket om teknik, eftertänksamhet som känsla. En lurigare bana i yppersta klass med härliga kulisser. En av våra egna favoriter i Spanien.

I detta paket ingår för enkelhetens skull flygplatstransfer och alla golftransfer. Vill ni att vi hjälper er att boka en ”hyrbil utan krångel” som på många sätt ger stor frihet, så har vi goda kontakter och hjälper er med bokningen.

Hotellet

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa ligger 25 minuter söder om Gran Canaria flygplats, direkt vid havet strax sydväst om orten Maspalomas. Här finner ni många restauranger, butiker och pubar på strandspormanden direkt nedanför hotellets poolområde. Till stranden öster om hotellet tar en promenad fem minuter.

Rum: Standard deluxe-rum är på 33 kvm med hög komfort. Sängar på 200 x 200 cm av skönaste slag, luftkonditionering, sittgrupp, skrivbord, tv, Wifi, badrum och balkong/terras. Allt i harmoniskt inredd design och hög klass.


Restauranger & barer: Här finns så mycket att välja på att vi inte kommer presentera allt. Det räcker kanske med att berätta att det finns en köttrestaurang specialiserad på Argentinska biffar, en asiatisk restaurang som förenar moderna rätter med en modern touch och att buffétrestaurangen Alameda erbjuder 13 olika variationer av influenser på sina middagar, inkl. bra utbud för de som inte äter kött. Till detta finns en rad snackrestauranger och barer som servar er.Faciliteter & Underhållning: Hotellet erbjuder flera poolområden, bra gym och ett stort Spa, väl värt att besöka (extra kostnad) Här finns alla möjligheter att boka till välgörande behandlingar. Inom området kan ni som på många andra håll spela biljard, bordtennis, dart och njuta av kvällsunderhållning. Hotellet erbjuder cykeluthyrning och erbjuder även att leverera hyrbil för dagsutflykter.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Önskar ni hellre ha friheten av en hyrbil hjälper vi er med bokningen. Till golfbanorna rekomenderar vi taxiresa som kan bokas via hotellets reception.

Flygresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda, Köpenhamn eller Landvetter inklusive resväska på 20 kg, golfbag på 20 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med Norwegian. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resedatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta