Skip to main content

Czech Cup - 4*Konopiste

Tävlingsweekend söder om Prag

En timme söder om Prags flygplats ligger mycket omtyckta golfhotellet Konopiste Golf Resort. En klassiker bland golfhotell i Europa. Här spels golf på två riktigt vassa banor utanför receptionen och ni har bekvämt nog både frukost och middag inkluderat i arrangemanget. En superb plats för golfgänget som vill kröna årets "Golfare" och samtidigt koppla av i fin miljö och ta en billig pilsner.

Unlimited golf

Ni bor i fräscha rum i och äter gott i hotellets restaurang. Här finns också relaxavdelning, vandlingsleder och pool. På några få steg når ni första tee på de båda mästerskapsbanorna Radecký och d’Este. Banorna går genom skog och fridfull natur i ett böljande landskap. Två fina och trixiga utmaningar där årets vinnare i gruppen kommer vara välförtjänt. Obegränsat med golf ingår på plats och vi förbokar 18 hål per dag i samband med reservationen. Önskar några i gruppen spela mer än 18 hål kan de således skriva upp ytterligare golf utan kostnad i mån av plats, efter avslutad runda. Konopiste har utöver två 18 håls banor en 9 håls korthålsbana och ett bra övningsområde.

Besök Prag?

Vill ni ge extra krydda till arrangemanget kan vi, mot en kostnad, byta ut en runda golf på ankomst- eller hemresedagen till spel på Europatourbanan Albatross i Prag. En bana som ideligen får höga betyg. Vill upptäcka centrala Prag under ert besök kan vi boka en transfer för en halvdag eller kväll i denna vackra stad. Här finns gott om billig shopping, restauranger och fin arkitektur.

Tävlingspaketet

Ert tävlingspaket kommer, bekvämt förpackad i en kabinväska, levererad med post till er i god tid innan avresa. Väskan innehåller allt ni behöver för er tävlingsresa oavsett om ni planerar lagtävling eller individuell tävling, tävlingsspel varje dag eller en endagarsbatalj. Väskan är redo att bäras in på planet mot destinationen och ni behöver bara meddela om ni tänker spela lag- eller individuell tävling på plats. Ta med er denna tävlingsväska till destinationen och gör golfresan både roligare och mer spännande.

Lagtävlingsväskan:
Här finner ni bland annat kvalitativa golfpikéer i två olika lagfärger, en vandringspokal till vinande laget, förstapris till vinnande laget och goda tröstpriser till förlorarna samt någon överraskning till samtliga. Således är ni utrustade för en smidig resa och en rolig tävling.

Individuella tävlingens väska:
Här finner ni bland annat den gröna vinnarkavajen, en vandringspokal till årets vinnare, ett fint förstapris till vinnare, ett välsmakande andrapris och goda tröstpriser till övriga samt överraskning till samtliga. Med andra ord allt ni som en grupp- och spelledare behöver inför en rolig tävlingsresa.


Detaljerad prislista

Hotellet

4****Konopiste Golf Resort erbjuder 135 dubbelrum spridda över arton olika byggnader. En härlig destination för golfgruppen som söker en bekväm destination med golf, halvpension och gott om utrymmer för gemenskap. Här avgör ni med fördel er interna golftävling.

Rum: Alla dubbelrum på Konopiste har sittgrupp, satellit-tv, minibar, luftkonditionering och badrum med badkar och dusch. Hotellet har förhållandevis bra priser på enkelrum som innebär ensamt boende i ett standard dubbelrum.

Restauranger och barer: Det finns två bra restauranger på Konopiste Golf Resort. Tee No 19 som ligger i huvudbyggnaden och Steak House St. Florian. Restaurangerna erbjuder internationella rätter och traditionell Tjeckisk mat ackompanjerat av kvalitetsviner och tjeckisk öl. Er halvpansionsmny består av en tre-rätters middag exkluisve drycker. Naturligtvis finns flerabarer att ta en kall dryck i.

Underhållning: Konopiste erbjuder förutom två golfbanor också en relaxavdelning, utomhuspool samt möjlighet till aktiviteter som cykelturer, vandring, skytte och utflykter till ett par av regionens historiska slott. På förfrågan kan vi boka en halvdag eller kväll i centrala Prag med sightseeing, middagar eller bara fri tid för shopping och nöjen.


Klubbhuset med servering i solen. En och annar prisvärd och iskall pivo serveras här.

Video - Konopiste är ett golfparadis

Golfbanor

I detta paket ingår fri golf under tre dagar på de två banorna Radecky Course och d´Este Course. Vi förbokar första rundan per dag och vill ni spela mer skriver ni upp tider på plats utan kostnad.

Radecky Course är den äldre av de två Konopiste banorna. Banan är designad av John Burns och öppnade 2002 och ligger utlagd i skog och böljande terräng. Efter en ganska öppen start möter ni ett par tuffare dogleg hål, flera spelas nedför och en del hål erbjuder smala fairways med tätt omgivande skog. Ni möter upphöjda greener, något hål med träd mitt i fairway och något hål med en damm smart placerad. Banan är i övrigt inte svår men på sina håll gäller det att kontrollera sina utslag och göra taktiskt rätta beslut då det ges inbjudande tankar om att slå över träd, tufft placerade bunkrar och dammar. Banan passar alla typer av golfare. Från vit mäter slingan 6484 meter.


d´Este Course är en lite mer öppen bana med fler breda fairways och något mindre fast ändå böljande terräng. Här möter ni stora inbjudande greener men fler bunkrar och synliga vattenhinder. Banans mest igenkända hål är nummer 9 där green är placerad på en ö. Här finner ni en och annan reklamboll med We Do Travel-tryck  i det omgivande vattnet. d d´Este Course är en naturskön upplevelse där vi tror ni alla kommer att njuta av en dag på banan. Från vit mäter slingan 6086 meter. I tillägg till de två 18 hålsbanorna har anläggningen en publik 9-håls bana och bra övningsområden.


Hål nio kräver "tungan rätt i mun"

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på flygplatsen och kör er i en modern buss till hotellet. På hemresedagen härmtas ni upp vid hotellet på angiven tid för transfer till flygplatsen. 

Karta