Skip to main content

Parco de Medici - Rom ★★★★ Gruppspecial

GOLFRESA»  Italien»  Gruppresor» ★★★★

Golfresa till Rom: Sheraton Parco de Medici med 27-hålsbana och storstadsupplevelser

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Bekvämt boende med golfbana direkt utanför dörren
  • Kort taxiresa till Roms sevärdheter, restauranger och nöjen
  • Poolområde, gym, flera restauranger, barer, konferensrum finns på hotellet
  • Paketet inkluderar en frukostbuffé, välkomstmiddag
  • Starttider på golfbanan kan förbokas enligt önskemål
  • Flera matställen och barer på hotellet och i närheten
  • Modern och bekväm boendestandard
  • Paketet inkluderar privat transfer från och till flygplatsen
  • Hotellet erbjuder 24 timmars jourservice

Action i Rom med golfgänget

Sheraton Parco de Medici bjuder in till en svårslagen kombination av fint boende, superb golf och storstadsupplevelser i den "eviga staden" Rom. Här bor golfgruppen bekvämt med golfbana direkt utanför dörren och den goda maten på uteserveringarna i centrala stan bara en kort taxiresa bort.

27 hål

De tre slingorna på Parco de Medici Golf erbjuder 27 hål av golfunderhållning oavsett om du kallar dig proffs eller amatör och är en trevlig utmaning för en grupp golfare med olika hcp. Efter rundan kan ni koppla av vid poolområdet, återställa vätskebalansen i någon av barerna, ta ett pass i det välutrustade gymmet och sedan ta er in till alla sevärdheter, restauranger och nöjen i centala Rom som ni når på ca 20 minuters taxiresa eller med hotellets transfer.

Välkomstmiddag ingår

I paketet ingår utöver en bra frukostbuffé varje morgon också en välkomstmiddag i hotellets fina restaurang. Transfer från flygplatsen är inkluderad och tar drygt tjugo minuter. Parco de Medici är ett utmärkt val för en grupp som söker ett bekvämt paket med golf utanför dörren och massor av upplevelser utanför golfbanan. 

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.    

Hotellet

4****Sheraton Parco de Medici är ett tämligen unikt hotell med golfbana på så centralt läge i en av världens större metropler. Hotellet erbjuder 815 välinredda rum och hela 50 möteslokaler så hotellet är en perfekt destination även för konferensen. Parco de Medici består av tre hotellbyggnader och trevliga trädgårdar med pooler. I vårt paket ingår boende i modernt inredda standardrum och fri uppgradering till premiumrum vid tillgänglighet (garanterad uppgradering mot tillägg)

Rum: Standard dubbelrum innebär boende i 24 m2 stora välinredda rum. Alla rum har två separata sängar, sittgrupp/soffa, luftkonditionering, platt-tv, kassaskåp, minibar och stort helkaklat badrum. Fritt WiFi ingår. Kort och gott moderna och bekväma hotellrum för en garanterat skön vistelse.

Restauranger & barer: På Sheraton Parco de Medici ingår en stor frukostbuffé varje morgon samt en välkomstmiddag i hotellets huvudrestaurang "Rinascimento". Ni kan också njuta av trevliga internationella rätter i restaurang "Savoia" eller Italienska specialiteter i "Dei Condottieri". På kort gångavstånd når ni också de rekommenderade restaurangerna "That's Amore" som serverar härlig medelhavsmat och "Jack Bullet Pub" som är valet om ni vill ha en stek eller burgare. I alla de tre hotellbyggnaderna finns loungebarer att samlas och socialisera i. 

Faciliteter & Underhållning: Parco de Medici erbjuder 50 konferensrum och har således möjligheten att arrangera möten och konferenser oavsett gruppstorlek.  På hotellet finns utomhuspooler som håller öppet under sommarhalvåret (ej uppvärmda). Här finns också ett välutrustat gym och 27-håls golfbana. Inom gångavstånd från hotellet finns bowlinghall och squashhall. Till alla sevärdheter, restauranger, nöjen och shopping i centrala Rom tar en taxiresa ca 20 minuter. Hotellet erbjuder också en shuttlebuss t/r som avgår flera gånger per dag mot en kostnad av €5 per person.

Observera att lokal turistskatt på €6 per person och natt tillkommer och betalas på plats.

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Parco de Medici Golf som ligger direkt vid hotellet. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Parco de Medici golfbana i centrala Rom består av tre 9-håls slingor där blå-vit skapar mästerskapsbanan Parco de Medici och röd komplementerar med 9 trevliga hål. Här får ni en tekniskt svår utmaning med många vattenhinder och flertalet svårplacerade bunkrar. Hålen är inte överdrivet långa och avslutas på stora snabba greener. Banan är designad av Massimo Manelli och Jim Fazio som gett banan en Amerikansk karaktär. Vi vågar utlova en bana som passar alla typer av golfare.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till eventuella externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta