Skip to main content

Penta Hotel - Centrala Prag ★★★★

GOLFRESA»  Tjeckien»  All inclusive»  3-nätter» ★★★★

KAMPANJ! 6775:- per person.
Gäller avresor från 1 juni och framåt. Flygresa tillkommer priset, Be oss om offert inkl. flygresa.
Se alla erbjudanden»

Upplev Prag: Exklusiv golfweekend med mästerskapsbanor och modernt boende

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Spela på högklassiga golfbanor som Albatross GC och Black Bridge
  • Hotellet ligger centralt i Prag nära kultur, historia, restauranger och shopping
  • Transfer mellan flygplatsen, hotellet och golfbanorna ingår
  • Modernt och chict boende som erbjuder 24-timmars bar, restaurang och gratis WiFi
  • Inkluderad transport med chaufför för alla transporter, inklusive till och från golfbanorna
  • Nära till Prags livliga nattliv och dess rika utbud av kulturella aktiviteter
    Prag bjuder in till mästerskapsgolf och upplevelser

Prag bjuder in till mästerskapsgolf och upplevelser

Boka en smidig, fartfylld och upplevelserik golfweekend i underbara Prag. Denna vackra tjeckiska huvudstad bjuder på vacker arkitektur, massor av billig shopping, prisvärda middagar och ett brett och livligt nattliv för den som har energi. Ni bor på förstklassigt och hippt fyrstjärnigt hotell öster om absoluta centrum. Här finns massor av prisvärda restauranger, pubar och butiker runt knuten och till Vaclavtorget och city tar taxiresan tio minuter eller tunnelbaneresan ett par minuter. Det fyrstjärniga hotellet erbjuder moderna rum för en god natts sömn och en bra frukost som grund för dagens aktiviteter. För er bekvämlighet ingår flygplatstransfer och alla golftransfer med egen chaufför så luta er tillbaka och njut av semestern.

Under er weekend spelar ni Europatourbanan Albatross som är en bana av yppersta klass samt nyare och mycket uppskattade parkbanan Black Bridge. Vi kan lova härliga förmiddagar på golfbanan och upplevelserika dagar i centrala Prag.

 

Hotellet

Hotel Penta är en upplevelse i sig. Här råder en avslappnad och vänlig atmosfär med bästa service. Allt förpackat i en ultramodern och chic design. På hotellet finns 24 timmars öppen bar, restaurang som serverar fina stekar och saftiga burgare. Centralt i lobbyn finns biljardbord och enligt uppgift gör man oslagbara cocktails. Ni bor i snygga och moderna rum med en eller två sängar, fritt wifi, rain shower och tv med internationella kanaler. Frukost serveras 06:30 – 10:00. Söker ni konferensrum så bokar vi det på hotellet.Nedan kan ni se några av de närliggande intressepunkterna som nås på promenad. Till absoluta centrum tar en taxiresa max tio minuter och tunnelbaneresan med linje B några minuter.

Ett litet urval av service direkt utanför hotellet:
70 meter till restaurang & ölbar ”Diego Pivni Bar” - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)

70 meter till restaurang "Podolka" - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)
80 meter till Lidl supermarket
100 meter till restaurang & ölbar "Krystal Bistro" - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)
100 meter till restaurang & ölbar ”Tankovna” - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)
170 meter till restaurang & bistro "O-Mai" - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)

200 meter till kafée ”Starbucks
240 meter till tunnelbanestation Křižíkova för linje B som tar er till stationerna Národní třída och Můstek i absoluta city
250 meter till restaurang "Garage Karlin" - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)
300 meter till sportbar "Sportbar U Zábranských" - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)
400 meter till fusionrestaurang "Sanduga" - klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)

400 meter till restaurang & ölbar "Karlinksa Pivince" -  klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster)

 

Golfbanor

I detta paket ingår 1 x 18 hål på Albatross och 1 x 18 hål på Black Bridge. Tider förbokas efter era önskamål. Till och från golfrundorna ingår transfer. Vi skräddarsyr annat golfupplägg på förfrågan.

Strax sydväst om centrala Prag ligger Tjeckiens Europatourbana Albatross GC som i augusti årligen arrangerar Czech Masters European Tour. Här spelar ni en bana, designad av Keith Preston, som är utbredd över 80 hektar böljande terräng. Ni möter generösa fairways och passerar 65 bunkrar under er runda på denna minst sagt välunderhållna och underhållande bana. Banan mäter 6426 från vit. Albatross GC har en bra restaurang, bar och fina övningsområden.Black Bridge är även det en ung bana i Pragområdet och öppnade år 2010 strax öster om staden. Black Bridge är en klassisk parkbana med gott om vattenhinder och snabba greener i en öppen terräng. Banan mäter 6190 meter från vit mot par 72.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer och golftransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni transporteras sedan i modern buss till hotellet. Ni hämtas sedan vid hotellet på angivna tider till golfrundorna och sedan åter på golfklubben på eftemiddagen. På hemresedagen hämtas ni vid receptionen på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta