Skip to main content

Fulham FC

Fulham FC - hemmamatcher 2023/2024

We Do Travel erbjuder officiella biljetter till samtliga Fulhams matcher i Premier Legue 2023/2024. Nedan presenteras priser på de matcher som har bekräftade avsparkstider. Övriga matcher på förfrågan. Listan uppdateras.

Alla våra priser nedan inkluderar:
- Flygresa t/r med direktflyg
- Handbagage/kabinväska 10 kg
- Privat flygplatstransfer - hotellet t/r
- 2 nätter i dubbelrum/twin på minst 3*hotell i centrala London
- Frukostbuffé
- Matchbiljett "Riverside Upper" (långsida) till respektive match

Vi bokar alltid officiella biljetter som levereras till er på mejl. Upp till fyra personer garanteras att sitta tillsammans. Läs mer om biljetterna under fliken "matchbiljetter" nedan.
 

Fulham vs Burnley 22 - 24 december
Pris per person: 10875:-  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Arsenal 29 december - 1 januari
Pris per person: 17975:-  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Everton 29 - 31 januari
Pris per person: 8575:-  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR
 MATCHER MED PRELIMINÄRA MATCHDATUM

Fulham vs Bournemouth FC 10 februari
(preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Aston Villa 17 februari (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan   GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Brighton & Hove Albion 2 mars (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan   GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Tottenham Hotspurs 16 mars (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Newcastle United 6 april (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Liverpool 20 april (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan   GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Crystal Palace 27 april (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR

Fulham vs Manchester City 11 maj (preliminärt matchdatum)
Pris på förfrågan  GÖR FÖRFRÅGAN - KLICKA HÄR


  • Officiella biljetter
  • Säker biljettleverans
  • Biljetter bredvid varandra
  • Eventgaranti (matchbiljett återbetalas vi inställd match)

 

Hotell

2 nätter i dubbelrum ingår i våra paket. Boende sker antingen på 3*Heeton Concept Kensington eller på 4*Hilton London Olympia

3*Heeton Concept Kensington är ett enkelt botiguehotell med 24-timmars reception 1,5 km från arenan och 5 km från absoluta city. Hotellet har 118 nyrenoverade rum och alla rum har bekväma sängar och fräsha badrum. Hotellet har ingen egen restaurang men ni finner gott om alternativ i omgivningarna. Ett prisvärt och centralt alternativ i Londons hotelldjungel. Länk till hotellets hemsida.

4*Hilton London Olympia ligger nära Olympia Exhibition Centre och den fashionabla Kensington High Street, ca 2 km från arenan och 6 km från absoluta centrum. I närheten finns buss- och tunnelbanestation för vidare resa i London.  Dubbelrummen är på 17 - 22 kvadratmeter och har alla bekvämligheter. Länk till hotellets hemsida.

Matchbiljetter

I detta paket ingår biljetter på övre långsida. Bär aldrig bortalagets tröjor. Våra biljetter är enbart för hemmafans.

Riverside Upper inkluderar:
- Block R11 - R18
- Samtliga biljetter garanteras intill varandra
- Eticktes, säker leverans
- Bortafans ej tillåtna
- Biljettsektion markerat i orange nedan


 

  • Officiella biljetter
  • Säker biljettleverans
  • Biljetter bredvid varandra
  • Eventgaranti (matchbiljett återbetalas vi inställd match)

Om Fulham

Fulham FC är en professionell fotbollsklubb baserad i London, England. Klubben grundades 1879 och har sedan dess haft en lång och respekterad närvaro inom brittisk fotboll.

Fulham spelar sina hemmamatcher på Craven Cottage, en charmig och historisk fotbollsarena belägen vid floden Thames. Arenan har en rik historia och ger en intim atmosfär som lockar till sig lojala fans.

Fulham FC har genom åren befunnit sig i olika divisioner, men klubben har på flera tillfällen nått Premier League-nivå. Laget har även nått framgångar i cup-tävlingar, inklusive en finalplats i UEFA Europa League säsongen 2009-2010.

Fulham FC är kända för att utveckla talangfulla spelare och har också lockat till sig några namnkunniga fotbollsspelare genom åren. Klubben har en engagerad supporterskara som alltid står vid deras sida, oavsett vilka utmaningar de står inför.

Sammanfattningsvis har Fulham FC en stolt historia och en spännande framtid framför sig. Klubben fortsätter att kämpa på i Premier Legue och utgör en viktig del av Londons rika fotbollskultur.

Om Craven Cottage

Craven Cottage är en historisk fotbollsarena som ligger vid floden Thames i stadsdelen Fulham i London, England. Arenan är hemma för fotbollsklubben Fulham FC och har varit deras trotjänare sedan tidigt 1900-tal.

Namnet "Craven Cottage" härstammar från en liten jakthytta som tidigare fanns på platsen och ägdes av William Craven, Lord Mayor of London, på 1600-talet. Arenan har en unik charm och karaktär, och dess vackra läge intill floden ger den en pittoresk och idyllisk atmosfär.

Craven Cottage har genomgått flera ombyggnader genom åren, men behåller ändå en nostalgisk känsla. Den berömda träläktaren, Riverside Stand, är ett särskilt ikoniskt inslag som ger en autentisk känsla av brittisk fotboll.

Med en kapacitet på ungefär 19 000 åskådare erbjuder Craven Cottage en intim och nära upplevelse. Publiken sitter tätt inpå planen och skapar en elektrisk atmosfär vid varje match.

Craven Cottage har inte bara varit hem för Fulham FC utan har också varit värd för andra sportevenemang och musikkonserter. Men det är ändå fotbollen som är hjärtat i denna historiska arena, och dess betydelse för klubben och dess fans är djupt rotad.

Som en av Londons mest älskade och äldre fotbollsarenor har Craven Cottage en särskild plats i fotbollshistorien. Med sin unika atmosfär och enastående omgivning kommer arenan för alltid att vara en symbol för fotbollstradition och lojalitet för både Fulham FC och fotbollsfans runt om i världen.

Flygresa

Flygresa inklusive väska på 20 kg & handbagage på 8 kg ingår i våra riktpriser. Be oss om en offert för att få pris och flygtider bekräftade från er önskade avreseflygplats. Vi reseverar oss för att flygpriser kan förändras på vissa datum.

Transport på plats

När ni bokar er fotbollsresa med We Do Travel så ingår privat transfer mellan flygplats och hotell t/r. Chufför möter er i ankomsthallen på flygplatsen och likaså vid receptionen på hotellet på hemresedagen.

Karta