Skip to main content

Algarve - 4*Dom Pedro Marina

Vinterspecial för grupper till hotell vid Vilamouras hamn

Ett stenkast från Vilamouras vibrerande och eleganta Marina ligger det 4*hotellet Dom Pedro Marina som en perfekt bas med gångavstånd till restauranger och kvällsliga nöjen. Med detta paket kan ni luta er tillbaka med transfer till samtliga golfbanor. Hotellet är nyligen renoverat och erbjuder boende i ljusa rum med all inredning och faciliteter ni kan önska för ett bra semesterboende. På hotellet finner ni en trevlig restaurang bredvid poolområdet där ni intar en stadig frukost innan dagens golfrunda. Golf spelar ni på de trevliga och närliggande golfbanorna Pinhal, Laguna och Millennium och till banorna ingår hotellets golftransfer. Så här är det bara att luta sig tillbaka och njuta av Algarves sköna klimat, kvalitativa golfbanor och Vilamouras stora utbud av nöjen och restauranger.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Bokning senast 30 september. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

 

Hotellet

4*Dom Pedro Marina är ett hotell som nyligen genomgått en större renovering. Hotellets stora fördel är läget. Här har ni en kort promenad till både strand och Vilamouras hamn som kantas av restauranger, kaféer och barer. En bekväm bas för er som söker närhet till det mesta. Hotellet har 101 standardrum och 54 sviter.

Rum: Standardrummen är belägna på våning 1 – 7 och har alla antingen dubbelsäng eller två enkelsängar (twin) Rummen är på 32 kvadratmeter och ljust och modernt inredda. Alla rum har balkong, tv, minibar, luftkonditionering, badrum med dusch, kassaskåp och Wi-Fi. Vy kan inte garanteras men är antingen mot hotellet trädgård eller mot hamnen.

Restauranger & barer: Hotellet har en charmig huvudrestaurang beläget bredvid poolområdet som serverar frukostbuffé mellan kl. 07:30 – 10:00, och a la carte till lunch 12:30 – 15:00 och middag 19:30 – 22:00.  Hotellet har också en strandrestaurang, Buzious Beach Club som serverar nyfångad fisk till lunch. Pianobaren som ligger intill lobbyn serverar cocktails och drinkar kvällstid och Tropical Bar som ligger vid poolområdet håller öppet dagtid.

Underhållning & Faciliteter: Hotellet har ett fint poolområde med solsängar och poolbar. Här finns ett spelrum med olika aktiviteter, tv-rum och trädgård. Ni har också tillgång till faciliteterna på grannhotellet Don Pedro Vilamoura där ni bland annat har inträde till hotellet SPA med inomhuspool, jacuzzi och ångbastu. Att promenera mellan hotellet tar ca fem minuter. Vid stranden finns möjlighet att hyra kajaker för paddling på havet. För företagsgrupper finns flera konferensrum att hyra.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Millennuim GC, 2 x 18 hål på Laguna GC och 1 x 18 hål på Pinhal GC. Alla starttider förbokas efter era önskemål. Transsfer till alla golfbanor ingår med hotellets shuttle.

Millennium Golf ligger belägen bland pinjeskog och orörd natur i utkanten av Vilamoura och erbjuder en bana med varierad layout och suveränt underhåll. De flesta hålen spelas genom en öppen terräng men hål 3 -7 som har smalare fairways kantas dessutom av pinjeskog likt många hål på grannbanan Pinhal. Hål 4, 17 och 18 har berikats med hinder i form av sjöar och längs hela rundan möter ni stora välplacerade bunkrar. En dag på Millennium Golf kommer vara utmanande för alla typer av golfare, spelare med högre hcp kan genom strategiskt spel göra en god poäng och spelare med lägre hcp kan utmana på flera hål.


Laguna Golf course, designad av Joseph Lee, känner sig varje golfare bekväm med vida inbjudande fairways, ett allmänt öppet landskap och få naturliga hinder utom på hål 11 och 12 som spelas runt och över en sjö. De 79 strategiskt placerade bunkrarna samt vatten på 11 av hålen är de främsta hindren under rundan på Laguna, som dock kan försvåras med starka vindar från det intilliggande havet. Banan är inte särskilt lång och mäter 5774 meter från gul och bör vara en hanterbar utmaning även för spelare med lite högre hcp.


Pinhal Golf Course var den andra golfbanan att byggas i Vilamoura och öppnade upp för spel 1976. Originaldesignen är gjord av Frank Pennink men 1985 satte Robert Trent Jones sin prägel på banan och gjorde upplevelsen mer utmanande genom att integrera både en brittisk och amerikansk känsla på banan. Här kommer ni spela en bana som böljar fram i landskapet och har stor variation i design på varje hål och där de flesta fairways kantas av pinjeskog. Många gånger under rundan har ni härliga vyer över Atlanten.  Karaktäristiskt för Pinhal Golf är de små och kompakta greenerna vilka kräver precision på inspel. Dammar och vattendrag kommer in i spel på fem av hålen men skall inte ställa till med större besvär för medelgolfaren. Pinhal är en angenäm, stundom utmanande och naturskön golfupplevelse för alla typer av golfare. Spelare med lägre hcp kan bland annat satsa hårt på banans par 5, hål nummer 17 på 496 meter.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i anomsthallen på flygplatsen med en skylt med ert namn och kör er sedan till hotellet. Till golfbanorna ingår hotellets transfer som avgår regelbundet på angivnia tiden. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet reception för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta