Skip to main content

Belek - 5*Sueno Golf Resort - Gruppresa

All inclusive på två hotell & golf på två banor

Kanske Beleks mest bekväma och prisvärda alternativ. Här bor ni på klassiska hotell Sueno Golf och har två mästerskapsbanor och bra övningsområden direkt utanför dörren. Vakna av upp till fågelsång och ljudet av bollträffar, ta er ner till en diger frukostbuffé, hämta bagen och ta några få steg till första tee. De båda banorna som alltid är i toppform erbjuder bra variation och ordentlig utmaning för samtliga golfare så efter en kul dag på banan passar det utmärkt att slänga sig i poolen och sedan slå sig ner på golfterrassen för en förfriskning och en bit mat.

Med all inclusive inkluderat på hotellet går ni inte hungriga eller törstiga en minut under en resa. När ni bor på Sueno Golf har ni dessutom tillgång till grannhotellet Sueno Delux exklusiva utbud av restauranger, barer, poolområde och strand. Promenera några hundra meter och ni är på denna lyxiga resort och tar del av hela utbudet utan extra kostnad.

I paketet ingår 4 rundor fördelade på de båda banorna Pines och Dunes och extra golf kan läggas till på förfrågan, vi bokat samtliga av Beleks banor inklusive transfer.

Vi rekommenderar tidig bokning av detta hotell då det är ett oerhört populärt alternativ för grupper.
 


Detta paketpris är per person och baserat på gruppresa. Se fliken "Priser" nedan för detaljerad prisinformation. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

Priser

Kontakta oss gärna för ytterligare information, bokning och offertförfrågan. Vi finns på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Hotellet

5*Sueno Golf Resort ligger centralt på Belek kust och är ett utav Beleks mest populära golfhotell. Här bor ni med golfbanor direkt utanför dörren och har tillgång till grannhotellet Sueno Delux utbud av exklusiva barer, restauranger gigantiska poolområde och strand.

Rum: Ni bor i standardrum på 30 kvadratmeter. Alla inredda med uppfylld minibar (ingår i all inclusive), kassaskåp, luftkonditionering, tv med internationella kanaler, Wi-Fi och dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har balkong.Restauranger & barer: Huvudrestaurangen Albatros serverar en diger och varierad buffé till frukost, lunch, middag och allt däremellan och efter. Ni väljer om ni vill sitta inne eller ute på restaurangens terrass ackompanjerad av Medelhavskvällens värme. Ni har ett digert utbud av a la carte restauranger på grannhotellet Sueno Delux, där ni betalar en mindre reservationsavgift på plats. Välj mellan Mexikanskt, Asiatiskt, Fisk, Italienskt eller Grillrestauranger. Till lunch kan rekommenderas att promenera till Sueno Delux stora mattorg vid poolområdet med massor av restauranger samlade på ett och samma ställe. På hotellet har ni flera barer att slå er ner i och skulle det inte räcka så finns en uppsjö alternativ på grannhotellet. Alla barer serverar importerade märkesdrycker och öl på flaska. Njut av bakelser, glass, kaffe och diverse snacks i hotellens kaféer och bagerier.Underhållning & Faciliteter: Sueno Golf och Sueno Delux erbjuder en rad aktiviteter både dagtid och kvällstid. Delta i arrangerade träningspass, sportaktiviteter eller upptåg dagtid och se shower och var med på strandpartyn kvällstid.  Vid hotellet finns två tennisbanor och vid stranden kan ni prova på en rad vattensporter. Både Sueno Golf och Sueno Delux har SPA-avdelningar där ni kan kasta er i inomhuspooler, bada bastu eller unna er en behandling.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 4 x 18 hål fördelade på Sueno Pines och Sueno Dunes. Extra green fee kan köpas till på någon av alla Beleks banor. Be oss om priser.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Sueno Pines är den mest utmanande av de två banorna vid Sueno Golf Club. Banans smala fairways slingrar sig mellan tallarna på Beleks kust. Här stöter ni på naturliga samt strategiskt skapade vattenhinder och en hel del svårt placerade bunkrar. Banan kräver en del eftertanke i kombination med teknik och vi vågar lova att även de med lågt hcp kommer få jobba för poängen.  Banan är ständigt ypperligt underhållen och erbjuder konstant snabba och utmanande greener. En härligt utmanande banan för semestergolfaren och proffs.Sueno Dunes är kortare än systerbanan Pines och bjuder på vidare och mer förlåtande fairways som böljar fram genom tallskog och frodiga omgivningar. Dock skall par 69 och 5600 meterna inte tas lätt på då ni kommer stöta på flera svårigheter i form av djupa bunkrar och tuffa vattenhinder samt ett utmanande inspel på ö-green. Banan passar alla golfare oavsett hcp då den är relativt förlåtande för de med högre hcp och möjlig att utmana för de med lägre hcp. Perfekt för semestergolfen i Belek.  

 

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till eventuella externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta