Skip to main content

Milano - 4*Bogogno Golf Resort

Två toppbanor i rogivande Piemonte

Denna utsökta golfweekend eller vecka tar er till vackra Bogogno Golf Club, beläget ca en halvtimme väster om Milano, och boende på modernt golfhotellet nära tee på de båda mästerskapsbanorna Conte och Bonora. Här kopplar ni av i fridfulla omgivningar med Alperna som kuliss samtidigt som ni spelar golf i shorts och njuter av fina faciliteter, mat och vin.

Sköna faciliteter efter golfrundan

Börja dagen med en fin frukostbuffé och promenera rakt ut till tee. Efter golfrundan kan ni med fördel koppla av vid poolen eller i hotellet Spa innan ni intar en genuin middag i restaurangen där kockarna använder lokala råvaror och lokal kunskap för att överträffa era förväntningar. Vill ni utforska omgivningarna så rekommendera vi en båttur på sköna Lago Maggiore som ligger ca 15 kilometer bort alternativt en halvdag i Milano för shopping och sevärdheter.

Två härliga golfbanor utanför hotellet

De båda golfbanorna är ingen omöjlig uppgift för någon golfare trots att Europatourens kval gör ett årligt stopp här. Banan Conte har en hint av linksbana och Bonora är en klassisk skogs- parkbana. Under rundorna följs ni av de snötäckta bergstopparna i horisonten. En rofylld, underhållande och kvalitativ golfrunda är att vänta oavsett bana.  

En bekväm golfsemester väntar på Piemontes vackra landsbyggd.


8 ELLER FLER? HIT HAR VI YPPERLIGT GRUPPERBJUDANDE.

Hotellet

4****Bogogno Golf Resort ligger beläget ca 30 minuter väster om Malpensa flygplats och ytterligare en havtimme från centrala Milano. Detta miljömedvetna hotell är beläget bredvid Bogognos klubbhus och öppnade 2014. Här finns enbart 50 rum varav 18 är standard dubbelrum, 28 delux dubbelrum, 4 sviter. Hotellet erbjuder en härlig takterrass, loungebar, SPA, gym och flera konferensrum.

Rum: I vårt grundpaket ingår boende i Deluxrum med vy äver golfbanan och med balkong. Alla rum har dubbelsängar alternativt två separata sängar, luftkonditionering, tv och badrum. Rummens storlek är på 33 m2.

Restauranger & barer: Hotellets huvidrestaurang heter "Whats Else?" och ligger bredvid klubbhuset. Här erbjuds lokala klassiker från Piemonte likväl som internationella rätter och Italienska klassiker. Hotellets stora bar ligger i klubbhuset och här kan man avnjuta en öl eller två från lunch till kväll, American Bar har öppet kvällstid och erbjuder ett brett utbud av drinkar.

Faciliteter & Underhållning: Då Bogogno ligger i natursköna omgivningar finns möjlighet att utforska flera vandringsleder i omgivningarna. Passa också på att besöka ett par av de lokala vingårdarna i regionen. På hotellet finns utöver de två golfbanorna också två tennisbanor, SPA som erbjuder behandlingar två utomhuspooler och ett modernt gym. 

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål fördelade på Bogogno Conte och Bonora. Vi förbokar starttider efter era önskemål. Vill ni prova banor utanför hotellet som exempelvis Castelconturbia eller Le Robinie så ordnar vi starttider och transfer.

Bogogno Conte är en kvalbana till Europatouren men får ändå anses vara den något enklare av de två Bogogno-banorna. Här stöter ni på något färre hinder i form av vatten och elaka bunkrar även om det finns gott om dom även här. Banan har en bredare layout än systerbanan och är en flack historia och enkel att promenera. Vi kan garantera en härlig utmaning på denna 6206 meter långa par 72.


Bogogno Bonora är en ganska tuff utmaning men flertalet vattenhiner, svårt placerade bunkarar och naturligta hinder. Denna bana av parkkarraktär går genom en böljande terräng och golfbil kan rekommenderas. Vi får anse Bonora vara den tuffare utmaningen av de två banorna på Bogogno. Banan mäster 6284 meter och har par 72.

Transport på plats

I alla våra paket till Bogogno ingår privat flygplatstransfer från Malpensa flygplats. Ankommer ni Linate flygplats tillkommer en kostnad. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen och kör er sedan i modern bil till hotellet. På hemresedagen möts ni upp vid hotellets reception på anslagen tid för transfer till flygplatsen. Transfertiden från Malpensa är lite drygt en halvtimme.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta