Skip to main content

Costa de la Luz - Islantill Residences - Longstay

Prisvärd longstay med fri golf i underbart klimat

Välkommen till 30 dagars värme på Costa de La Luz i sydvästra Spanien, nära den portugisiska Algarvekusten. Här erbjuder vi ett riktigt kvalitativt och prisvärt longstaypaket i de moderna lägenheterna Islantilla Residences bredvid 27-hålsbanan Islantilla Golf Club. Ni bor i ljusa lägenheter med två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp, matbord och tv samt en stor soliga balkong där ni kan ha önskemål om kvällssol eller morgonsol. Utanför lägenheterna finns ett inbjudande poolområde med solsängar och en uppvärmd 25-meters utomhuspool. Här finns restauranger, bar och supermarket och ni har fritt tillträde till inomhuspool, jacuzzi och gym.

Under er månad spelar ni fri golf på skogs- parkbanan Islantilla GC där den blå niohålsslingan är en ganska tuff utmaning, den gröna slingar kombinerar längd och precision på ett mer tekniskt sätt och den gula slingan är av det enklare slaget med breda fairways och snällare längd. De 27 hålen sträcker sig ut bland lummig natur och på många håll bjuds man på härliga havsvyer.  
Passa på att göra utflykter till Tavira och Monte Gordo på Algarvekusten och staden Huelva öster ut. En bilresa tar ca en halvtimme till dessa utflyktsmål. Vi kan också rekommendera en dagsutflykt till härliga Sevilla som ni når på en 1,5 timme med bil.

Islantilla är en högklassig destination för värmande dagar i Spanien.

Lägenheterna

Islantilla the Residences ligger direkt vid golfbanan Islantilla GC ca en halvtimme öster om Algarve och en Halvtimme väster om Huelva. Här bor ni i lägenheter med två sovrum och har fin service och många faciliteter. Perfekt för en längre vistelse.

Lägenheterna: Alla lägenheter har två ljusa sovrum där det enda rummet har en dubbelsäng och det andra rummet två enkelsängar. I lägenheten finns modernt och fullt utrustat kök med spis, kyl och frys. Vardagsrummet har soffgrupp, matbord och tv med internationella kanaler. Naturligtvis finns också en stor balkong där ni kan önska eftermiddagssol eller morgonsol.

Restauranger & barer: Huvudrestaurangen heter Ostras och serveras buffé till frukost, lunch och middag (be oss om priser om ni vill inkludera måltider) Här kan ni slå er ner ute på den stora terrassen under varma dagar eller inomhus i en avkopplande atmosfär. Fandado är en tapasrestaurang som utöver delikata smårätter serverar lokala viner. Inom området finns flera barer som utöver drinkar och förfriskningar serverar snackmåltider.Underhållning & Faciliteter: Utöver 27 hål golf utanför dörren så finns här en uppvärm utomhuspool på 25 meter, en inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym. Dessutom kan ni boka till SPA-behandlingar på plats. På Islantilla Residences finns också bordtennisbord, klasser i yoga och pilates samt ett riktigt trevligt poolområde. Hotellet har supermarket, 24-timmars öppen reception och för grupper finns konferenslokaler.

Golfbanor

I detta paket longstaypaket ingår 30 dagars fri golf på Islantilla GC. Vill ni prova ytterligare banor så finer ni bland annat El Rompido, Castro Marim och Quinta do Vale inom en halvtimmes bilresa.

Islantilla GC erbjuder med sina 27 hål en stor variation och slingor som passar de flesta golfare. Här spelar ni både i öppen smått böljande terräng och med trädkantade smala fairways. Från många av hålen har ni en fin vy ut över Atlanten. Den blå slingan får anses vara tuffast till teknik och längd med flera vattenhinder. Den gröna slingan kombinerar också en god portion precision med längd och den gula slingan får anses vara en ganska enkel slinga med bredare fairways och inte allt för långa hål. På Islantilla GC har bland annat Europatouren varit på besök.

 

Transport på plats

I detta paket tillkommer hyrbil eller transfer från Algarves flygplats Faro eller Malaga flygplats. Vill ni kunna ta er omkring och göra spontana utflykter eller större shopping rekommenderar vi att ni har en hyrbil under er vistelse. Från Faro flygplats tar resan till Islantilla ca en timme och från Malaga flygplats ca 3,5 timmar. Be oss om offert på era önskemål om hyrbil eller flygplatstransfer t/r.

Karta