Skip to main content

Costa Blanca - Las Colinas - Las Colinas lägenheter

Lyxiga lägenheter vid en av Spaniens bästa golfbanor

Välkomna till Costa Blancas kanske mest natursköna golfrsort och bästa golfbana. På Las Colinas råder ett lugn och en avkopplande atmosfär i härligt klimat. Här bor ni i lägenheter med två sovrum för fyra personer och spelar golf på Las Colinas GC som är en trevligt utamanande Europatourkvalbana som bland annat fått utnämningen som "Spaniens bästa golfbana" vid golfbranschens turistmässa. Las Colinas är också en bra utgångspunt för att utforska Torreviejas shopping och nöjesliv och stränderna vid det havet en kort bilresa bort.

Utöver golf så finns tre grustennisbanor och två paddlebanor för er som utövar denna altmera populära sport. Vi hjälper er naturligtvis att boka banor om så önskas.

Sushi eller tapas?

Klubbhuset ligger ca 1,5 km från era lägenheter och ni kan antingen ta er hyrbil till första tee alternativt nyttja den fria golf shuttlen som går inom området mellan kl. 07:00 och 22:00. Klubbhuset stolserar med en av områdets absolut bästa sushirestauranger Enso samt en mycket uppskattad restaurang; Cafe Unik, som serverar internationella rätter och fungerar som bar fram till midnatt. Bredvid klubbhuset ligger en liten livsmedeslbutik som erbjuder dagligvaror, drycker och tobak. En större supermarket nås på tio minuters bilfärd.

Fullt utrustade lägengheter för upp till fyra gäster

Lägenheterna är modernt och fullt utrustade med fullt utrustade kök, vardasgrum och matgrupp, två badrum och naturligtvis balkong eller terrass. Utanför lägenheterna finns grönområde med solstolar och gemsam pool för svalkande dopp efter en dag på golfbanan.

Spela prisad golf på Las Colinas GC

Las Colinas golf är en suvernät underhållen golfbana som slingrar sig i natursköna omgivningar och erbjuder en utmaning för alla golfare utan att vara för svår för den med högra hcp. Här kommer ni trivas att spela flera rundor. Vi kan på förfrågan korrigera i golfupplägget och boka andra närliggande golfbanor som Campormor, Lo Romero eller Mar Menor om ni önskar utflyktsrundor.

Smidig bilhyra ingår

I paketet ingår en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra.

Las Colinas är valet för er som vill bo modernt och spela flera rundor på Costa Blancas bäst beryktade golfbana.


HIT KAN NI OCKSÅ RESA PÅ

Lägenheterna

Lägenheterna:

 •     Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
 •     Tv
 •     Luftkonditionering
 •     Möblerad balkong/terrass
 •     Parkering utanför lägenheterna
 •     Sovrum med separata sängar


Service inom området:

 •     Närlivsbutik 1,5 km bort
 •     Utomhuspool
 •     Shuttlebuss mellan lägenhetern och golfklubben
 •     3 tennisbanor i närheten (mot kostnad)
 •     2 paddlebanor i närheten (mot kostnad)
 •     Restauranger 1, 5 km bort
 •     Bar 1,5 km bort
 •     Strand 8 km bort
 •     Barnpool

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål på Las Colinas GC. Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och kan erbjuda annat golfupplägg på förfrågan.  Golfbil är inte nödvändig om det inte är väldigt varmt eller man av medicinska själ önskar en bil. Vi erbjuder golfbil till 5 rundor för specialpris 1600:- (800:- per person vid delad bil) eller road buggy för transport inom området samt golfbil för 2750:- per bil ( 1375:- per person vid delade bilar)

Las Colinas är designad av landskapsarkitekten Cabell B. Robinson som också ritat andra toppbanor som Finca Cortesin, La Reserva och Praia del Rey bland annat. Banan har fått flertalet utmärkelser och har bland annat rankats som Spaniens bästa bana under senare år. Här erbjuds flera olika tees för utslag vilket gör banan spelvänlig för de flesta golfare. Det bjuds på breda fairways i det något böljande landskapet och greenerna är stora, snabba och omginva av stora strategiskt placerade bunkrar. Las Colinas är kvalitet både sett till bana, klubbhus och som naturupplevelse. Vi rekommenderar starkt en runda eller två på denna fina bana under er kommande golfsemester. 

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

 • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
 • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
 • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta