Skip to main content

Costa de la Luz - Double Tree by Hilton Islantilla

Fri golf och halvpension på nyrenoverade Islantilla

Populära och alltid kvalitativa golfhotellet Islantilla Golf Hotel heter efter renovering och ansiktslyft Double Tree by Hilton Islantilla. Numera ett ännu bättre, fräschare och kvalitativt resmål för nästa golfresa. Konceptet att vara prisvärt har man behållit.

Bra halvpension ingår

Ni bor elegant och bekvämt direkt vid golfbanan Islantilla GC som har 27 natursköna hål. Klubbhuset ligger direkt utanför receptionen och till första tee är det inte många steg. På hotellet ingår en hälsosam frukostbuffé med inslag av lite mer onyttiga godsaker samt en mycket uppskattade kvällsbuffé. Koppla av i den värmande sydeuropeiska solen, ta ett dopp i utomhus- eller inomhuspoolen, besök gym, spa och njut av förfriskningar i någon av barerna.

Obegränsad golf - nu med spel på tre klubbar

Obegränsad golf ingår på park- och skogsbanan Islantilla GC som erbjuder tre olika slingor genom de 27 hålen. Den blå niohålsslingan är en relativt tuff utmaning, den gröna slingan kombinerar precision och teknik med längd och den gula slingan har en snällare längd och bredare fairways. Genemsamt är att ni spelar i en grön och frodig natur där ni då och då får syn på den blå Atlanten. En mycket underhållande golfupplevelse som man gärna återvänder till. För er som önskar spela ytterligare banor i regionen erbjuder vi möjligheten att byta ut green fee till spel på banorna La Monacilla och Bellavista Golf som nås på ca en halvtimme med bil/taxi.

Privat flygplatstransfer

På Islantilla behöver man ingen hyrbil. Boende och golf ligger vägg i vägg och till stranden och det lokala centrumet i orten Islantilla är det rimligt gångavstånd på ca 15 minuter om man nu inte vill nyttja den fria shuttleservicen från hotellet. Därför gör vi det bekvämt och inkluderar en privat flygplatstransfer till flygplatsen i Faro t/r. Vill ni hellre ta er runt med hyrbil och på ett mer flexibelt sätt kunna upptäcka kusten och städer som Huelva och andra golfbanor än hemmabanan så be oss om offert. Då hämtas och lämnas hyrbilen på Faro flygplats.

 


 

.

8 ELLER FLER? HIT HAR VI GRUPPERBJUDANDE.

Hotellet

Double Tree by Hilton Islantilla är ett nyligen helrenoverat golfhotell beläget ca en halvtimme från gränsen mellan Portugal och Spanien, på den spanska sidan. Till stranden och Islantilla´s centrum tar en promenad ca 15 minuter och till mysiga kustorten Isla Cristina tar en taxiresa ca en kvart.

Rum: Ni bor i välinredda och fräscha dubbelrum med två separata sängar eller en större dubbelsäng. Här bor ni bekvämt med allt ett Hiltonhotell har att erbjuda inkl. sköna sängar, luftkonditionering, balkong och stort badrum.

Nya fräsha rum på Double Tree by Hilton Islantilla. På balkongen kan man surra länge en ljummen kväll.

Restauranger & barer: En fräsch och väldigt uppskattad buffé dukas upp i restaurangen Faro till frukost och middag. Här kan ni vraka bland färska råvaror, vällagade Medelhavsrätter, gott om vegetariska alternativ och goda efterrätter. Kvällsdrinken intas till livemusik och sport på tv i Donana Lobby Bar och Las Canas Pool Bar passar utmärkt för den lättare lunchen tillsammans med en läsk eller pint.


Som sig bör räknas scoren i solen tillsammans med en iskall dryck.

Underhållning & faciliteter: Hotellet har 24 timmars öppen reception och erbjuder room service. Fritt Wifi finns genom hela hotellet. Besök det moderna gymmet, dyk ner i inomhuspoolen eller den stora utomhuspoolen. Hotellet erbjuder ofta livemusik kvällstid i någon av barerna. Ni når utflyktsmål som Huelva stad på en halvtimme och storstaden Sevilla på 1, 5 timmar.


En dagstur till Sevilla är ingen omöjlighet. Bilresan tar 1,5 timme.

 

Golfbanor

I detta paket ingår fri golf under 5 dagar på Islantilla GC. Vi reserverar en första starttid per speldag under fem dagar. Efter avslutad runda kan ni utan kostnad skriva upp er på ytterligare spel i mån av plats. Vi kan på förfrågan boka golf på utflyktsbanor som El Rompido, La Monacilla och Bellavista Golf som nås på ca en halvtimmes bil- taxiresa. Önskar ni hellre hyrbil istället för flygplatstransfer och lite större frihet mellan hotell och utflykter så be oss om prisuppgifte för bilhyra.

Islantilla GC erbjuder med sina 27 hål en stor variation och slingor som passar de flesta golfare. Här spelar ni både i öppen smått böljande terräng och med trädkantade smala fairways. Från många av hålen har ni en fin vy ut över Atlanten. Den blå slingan får anses vara tuffast till teknik och längd med flera vattenhinder. Den gröna slingan kombinerar också en god portion precision med längd och den gula slingan får anses vara en ganska enkel slinga med bredare fairways och inte allt för långa hål. På Islantilla GC har bland annat Europatouren varit på besök.


Vältrimmade greener på Islantilla GC´s varierade och avkopplande bana.


La Monacilla ligger i gröna och frodiga omgivningar bland pinjeträd och vid floden Odiels mynning. Banan är designad av Jose Maria Olazabal och öppnade för spel år 2010. Terrängen är böljande med en hel del vattenhinder där större sjöar blir påtagliga på hål 2 och 7. Greenerna är stora och fairways breda. Förvänta er en lagom svår golfrunda med många spektakulära vyer om ni besöker La Monacilla.


Gott om pinjeträd att passera på golfbanan La Monacilla strax väster om staden Huelva.

Historiska Bellavista Huelva Golf Club ligger ca en halvtimme öster om Islantilla GC och nära staden Huelva. Banan öppnades redan år 1916 och är en av de äldsta golfbanorna i Spanien. Denna något tuffare golfupplevelse bjuder på ett antal långa par 5 och par 4 hål genom breda fairways innan ni tar er an de snabba och vältrimmade greenerna. Banan har i över 100 år erhållit positiva omdömen från golfare från hela världen så har ni inte upptäckt bana är det hög tid att ta en runda på denna skönhet.


En imponerande ålder och en imponerande utmaning väntar på Bellavista GC.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flyplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på Faro flygplats med en skylt mer ert namn/We Do Travel. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet på angiven tid och transporteras åter till flygplatsen. Önskar ni hellre flexibiliteten av en hyrbil under er vistelse så bokar vi bil som hämtas och lämnas på Faro flygplas. Be oss om offert om ni önskar hyrbil istället för transfer. 

Flygresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda eller Köpenhamn inklusive resväska på 20 kg, golfbag på 20 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med SAS eller Norwegian. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resdatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta