Skip to main content

Centrala Prag - 4*+Jalta Boutique Hotel - Golfweekend

Elegant golfweekend till Prag

En golfweekend i Prag kombinerar upplevelser både på och utanför golfbanan. Detta golfpaket tar er till absoluta city och det fyrstjärniga boutiquehotellet Jalta som ligger i händelsernas centrum. Upplev Prags fantastiska arkitektur, prisvärda shopping, billiga pilsnerbarer och livliga nöjesliv. Promenera över Karlsbron till borgen för en eftermiddag med historiska upptäckter, slå er ner på ett kafé i solen och iaktta myllret av shoppingsugna, besök ett mikrobryggeri för ölprovning och ät en saftig Vepřo knedlo zelo, en slags söndagsstek av fläskkött tillika den inofficiella tjeckiska nationalrätten som serveras med potatis och sås. Vi kan lova en actionfylld helg i en av Europas vackraste och mest prisvärda storstäder.

Under er vistelse spelar ni golf på Prags två bäst beryktade golfbanor. Europatourbanan Albatross som alltid är i superb finish är en utmaning för alla golfare samt nyare parkbanan Black Bridge som är mer förlåtande. Till golfbanorna ingår privat transfer t/r och likaså till flygplatsen.


Hotellet

4*+Jata Boutique Hotel ligger så centralt det bara blir i Prag. Härifrån har ni utsikt över Vaclavtirget och Nationalmuseumet. I direkta omgivningen finns otaliga restauranger av alla de slag, shoppinggator, ölstugor, hippa barer och nattklubbar. En utsökt utgångspunkt för er Pragweekend.

Ni bor i moderna och eleganta hotellrum med bästa komfort. Välj rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Badrumen är helkaklade och fräsha med duch och bad. En diger och delikat frukostbuffé inleder dagen som kan avslutas i hotellets bistro, Yalta, där lokala och internationella rätter av bästa sort serveras 

Naturligtvis finns möjlighet att boka mötes- och konferensrum på hotellet för er som önskar kombinera nytta med nöjen.


Eleganta standardrum på Hotel Jalta i Prag. Sängar att försova sig i.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 1 x 18 hål på Albatross och 1 x 18 hål på Black Bridge. Tider förbokas efter era önskamål. Till och från golfrundorna ingår transfer. Vi skräddarsyr annat golfupplägg på förfrågan.

Strax sydväst om centrala Prag ligger Tjeckiens Europatourbana Albatross GC som i augusti årligen arrangerar Czech Masters European Tour. Här spelar ni en bana, designad av Keith Preston, som är utbredd över 80 hektar böljande terräng. Ni möter generösa fairways och passerar 65 bunkrar under er runda på denna minst sagt välunderhållna och underhållande bana. Banan mäter 6426 från vit. Albatross GC har en bra restaurang, bar och fina övningsområden.Black Bridge är även det en ung bana i Pragområdet och öppnade år 2010 strax öster om staden. Black Bridge är en klassisk parkbana med gott om vattenhinder och snabba greener i en öppen terräng. Banan mäter 6190 meter från vit mot par 72.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer och golftransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni transporteras sedan i modern buss till hotellet. Ni hämtas sedan vid hotellet på angivna tider till golfrundorna och sedan åter på golfklubben på eftemiddagen. På hemresedagen hämtas ni vid receptionen på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Flyresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda eller Köpenhamn inklusive resväska på 20 kg, golfbag på 20 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med SAS eller Norwegian. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resdatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta