Skip to main content

4*Bonalba Alicante - Golfweekend

Prisvärd golfweekend i Alicante

Boka en prisvärd golfweekend strax utanför Alicante stad och njut av värme, sol, Medelhav och gröna golfrundor. Bra boende, privat transfer och spel på två uppskattade golfbanor ingår.

Närhet ger smidig weekend

Golfhotellet Bonalba ligger ca en kvarts taxiresa från nöjen och restauranger i Alicante hamn och tjugo minuter från flygplatsen. Utanför dörren ligger hemmabanan Bonalba GC som är en uppskattad semestergolfbana och inom tjugo minuter nås mästerskapsbanan Alenda GC. Denna weekend kombinerar både natursköna omgivningar, storstadsliv, nöjen, shopping och golf på gröna banor. Under sommarhalvåret rekommenderas ett besök på stranden San Juan som nås på tio minuter med taxi. Bokar ni en golfweekend på Bonalba ingår privat flygplatstransfer och transfer till utflyktsbanor. Det är bara att luta sig tillbaka.

Uppskattat golfhotell

Bonalba är ett utpräglat golfhotell med all den service och bekvämlighet man förväntar sig av ett sådant. Ni bor ett par hundra meter från första tee, kan äta gott i buffé- eller a la carte restauranger och njuta av en förfriskning i någon av barerna och caféerna. Koppla av vid den stora utomhuspoolen och den tropiska trädgården eller dyk ner i inomhuspoolen. I boendet ingår en timmes tillträde till Spaavdelningen per dag.

Golf på Alicantes banor

Ni spelar hemmabanan Bonalba GC som passar alla golfare oavsett hcp. Här promenerar ni enkelt runt och spelar på breda fairways där vattenhinder får ses som en utmaning. En runda ingår på högt rankade utflyktsbanan Alenda GC som ligger nära Alicante flygplats. Golftransfer ingår till Alenda. Önskar ni prova ytterligare banor kan vi på förfrågan och mot mindre pristillägg byta ut en runda på Bonalda mot utmanande banan Font del Llop med transfer t/r.

Rabatt på avresor under hösten 2021

Under hösten 2021 erbjuder vi oslagabara priser på Bonalba GC. Passa på att boka in en välbehövlig weekend i Medelhavssolen. Se detlajerad prislista nedan för ytterligare information.

Flexibel bokning

Se framåt och se fram emot något. Boka säkert och tryggt. Vi vill underlätta er planering och erbjuder er att boka detta paket med fri ombokning till nya datum fram tills 14 dagar innan avresa.
 


 

Detaljerad prislista

Hotellet

Secotel Bonalba Alicante är ett golfhotell beläget strax norr om Alicante stad i området Cotoveta. Till centrala Alicante med Gamla Stan, hamnen och stort utbud av shopping och nöjen tar en bilresa ca 15 minuter. Bilresa till flygplatsen tar ca 20 minuter.

Rum: Hotellets standardrum är komfortabla och erbjuder de bekvämligheter man förväntar sig av ett bra hotell. Sängarna har kvalitetsmadrasser, här finns luftkonditionering, balkong, tv med internationella kanaler, minibar och fritt Wifi. Rum går att uppgradera till Junior Svit på förfrågan.

Restauranger & barer: På hotellet finns en uppskattad bufférestaurang, Alicante Buffet Restaurant. Här serveras ett brett och varierat utbud av rätter för allas smaker. Restaurant Cervantes är hotellets a la carterestaurang. Njut av internationella och lokala rätter tillsammans med lokala viner med utsikt över hotellets tropiska trädgård. Cafe Lounge är huvudbaren som serverar kaffé, te och drinkar inomhus eller ute på en härlig terrass.Underhållning & faciliteter: Hotellet erbjuder alla golfgäster en timmes fritt inträde, per dag, till hälsocenter med inomhuspool, bastu och relax. Hotellet har en stor utomhuspool omgiven av en imponerande tropisk trädgård. Hotellet har 24 timmars reception, fritt WiFi, hjälper till med bokningar av biljetter eller att boka hyrbil med mera.


Rymligt i standardrum på Bonalba. Två separata sängar i alla rum.

Video - välkomna till Alicante

 

Golfbanor

I detta weekendpaket ingår 2 x 18 hål på Bonabla GC och 1 x 18 hål på Alenda GC inkl. golftransfer t/r.

Mot tillägg går det att byta ytterligare en runda mot spel på Alenda GC eller Font del Llop inkl. transfer.

Bonalba GC ligger belägen ett par hundra meter från hotellet med samma namn. Banan öppnade 1993 och går genom en böljande och naturskön omgivning med mycket palmer som kantar breda fairways. Här stöter ni på en hel del vattenhinder och ibland svårlästa greener. En uppskattad promenadvänlig semestergolfbana som passar oavsett om du är lite ringrostig eller inne i högsäsong. Teknik och koncentration går ofta före längd på Bonalba. Tuffast utmaning möter ni på Bonalbas egen ”Amen Corner” på hål 7 – 9 samt avslutande hålen som oftast spelas i motvind. Mycket nöje.


Bonalba GC startar 200 meter från receptionen. Perfekt för semestergolfen.


Alenda Golf är en populär bana belägen strax väster om Alicante. Här kommer alla typer av golfare att trivas på en varierad designad bana där inget hål är det andra likt och där ni kommer få användning av många klubbor ur setet. Första 9 är enkla med breda fairways och modesta längder på hålen medan de sista 9 kräver mer precision och taktiskt spel framför längd på slagen. Utöver en kvalitativ golfbana har man goda övningsfaciliteter och ett riktigt modernt och imponerande klubbhus. Alenda Golf är ett givet val om ni planerar nästa golfresa till området kring Alicante eller som en bana att spela på ankomst- eller hemresedag då det är nära till flygplatsen.


En utflykt till natursköna Alenda GC ingår i paketet. Transfern tar ca 20 minuter och det är det värt.

Video - Bonalba golfbana

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen och kör er till hotellet. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid vid hotellets reception. Transfer t/r ingår när ni spelar externa golfbanor.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta