Skip to main content

Centrala Prag - 4*Kinsky Garden - Golfweekend

Prag bjuder in till mästerskapsgolf och upplevelser

Boka en smidig, fartfylld och upplevelserik golfweekend i underbara Prag. Denna vackra tjeckiska huvudstad bjuder på vacker arkitektur, massor av billig shopping, prisvärda middagar och ett brett och livligt nattliv för den som har energi. Med vårt paket bor ni på kort promenadavstånd från Karlsbron som förbinder historiska distriktet i västra Prag med östra delen där den mesta kommersen försiggår. Det fyrstjärniga hotellet erbjuder bekväma rum för en god natts sömn och en bra frukost som grund för dagens aktiviteter. Runt knuten finns lokala restauranger och barer. För er bekvämlighet ingår flygplatstransfer och alla golftransfer med egen chaufför så luta er tillbaka och njut av semestern.

Under er weekend spelar ni Europatourbanan Albatross som är en bana av yppersta klass samt nyare och mycket uppskattade parkbanan Black Bridge. Vi kan lova härliga förmiddagar på golfbanan och upplevelserika dagar i centrala Prag.

Är ni en grupp på åtta resenärer eller fler så erbjuder vi ett rabatterat specialpaket till Kinsky Garden. Läs mer här.

Hotellet

Kinsky Garden ligger på västsidan av floden Moldau, på samma sida som ni kan besöka Pragborgen, och ca tio minuters promenad från Karlsbron som ni promenerar över för att komma till absoluta city. En promenad till det ”Astronomiska uret” och Wenzelplatsen tar ca 20 minuter från hotellet.

Standardrummen har antingen en Queen size-säng eller två 90 cm enkelsängar. Alla rum är inredda med Italienskdesignade möbler och har badrum med dusch, platt-tv, hårtork och minibar och kassaskåp.  Mellan klockan 7 – 11 serveras en rik frukostbuffé som blir en bra start på dagen innan ni beger er mot golfbanan. Hotellet har en lobbybar som serverar kaffe, öl och cocktails tillsammans med snacks. Företag kan nyttja något av flera konferensrum. Fritt konferensrum för alla företag om minst 8 resenärer gäller.

 

Golfbanor

I detta paket ingår det 1 x 18 hål på Albatross, 1 x 18 hål på Black Bridge och 1 x 18 hål på Prague City GC. Alla tider förbokas efter era önskamål. Till och från golfrundorna ingår transfer. Vi skräddarsyr annat golfupplägg på förfrågan.

Strax sydväst om centrala Prag ligger Tjeckiens Europatourbana Albatross GC som i augusti årligen arrangerar Czech Masters European Tour. Här spelar ni en bana, designad av Keith Preston, som är utbredd över 80 hektar böljande terräng. Ni möter generösa fairways och passerar 65 bunkrar under er runda på denna minst sagt välunderhållna och underhållande bana. Banan mäter 6426 från vit. Albatross GC har en bra restaurang, bar och fina övningsområden.Black Bridge är även det en ung bana i Pragområdet och öppnade år 2010 strax öster om staden. Black Bridge är en klassisk parkbana med gott om vattenhinder och snabba greener i en öppen terräng. Banan mäter 6190 meter från vit mot par 72.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer och golftransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni transporteras sedan i modern buss till hotellet. Ni hämtas sedan vid hotellet på angivna tider till golfrundorna och sedan åter på golfklubben på eftemiddagen. På hemresedagen hämtas ni vid receptionen på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Karta