Skip to main content

Belek - Golfkonferens med privatflyg & all inslusive

Golfkonferens på Europas bästa all inclusive-hotell?

Vi tar er med privatflyg till Medelhavsvärme, golf och all inclusive i världsklass. Unna er en weekend på Regnum Carya, det mest exklusiva av alla exkluisva hotell i Belek. Förvänta er högsta kvalitet på all mat, dryck och faciliteter och superb servicenivå från personal. Hotellet och golfbanan är inte bara värd för Europatouren i golf, här har även världens politiska elit samlats under G20-mötet 2015 vilket bör kunna ses som en garant för att hotellet och golfbanan håller den kvalitet och service ni kan förvänta er. Vi skräddarsyer er retreat helt enkligt era önskemål.

Inte bara golf

På hotellets stora område finns flera utomhuspooler att koppla av vid, fitnesscenter, en privat sandstrand med solstolar och två pirer som inhyser loungebarer, flertalet restauranger att botanisera bland och ett antal barer med märkesdrycker att vraka mellan. Det finns med andra ord optimala förutsättningar för avkoppling och trevlig samvaro efter en dag på rundan och/eller i de luftkonditionerade möteslokalerna.

Beleks bästa golfbanor

Visst skall även golfen vara av bästa sort under er vistelse i Turkiet. Vi förbokar starttider på Europatourbanorna Carya, Montgomery och National. tre banor som kommer släcka golftörsten på ett mycket förtjänstfullt sätt. Golfklubbor står redo för er i klubbhuset så ni släpar inte med er några bagar på resan.

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Konferensmöjligheter

På hotellet finns fullständiga konferensmöjligheter till ert förfogande. Börja dagen med en golfrunda och håll planeringsmöten på ert hotell innan en kväll med middagar och nöjen väntar. Vi hjälper er att skräddarsy konferensupplägget med alla de variabler ni söker.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se


Denna skräddarsydda resa erbjuds enbart till sluten grupp och på förfrågan. Rekommenderat antal resenärer: 6 - 8

Hotellet

5*****Regnum Carya erbjuder 533 exklusiva rum och i vårt grundpaket ingår boende i "Luxury Golf rooms". Rumskategori går att uppgradera på förfrågan men standarden är mycket god i dessa rum.

Rum: Luxury Golf Land view rooms innebär boende i 62 m2 stora rum med king size säng alternativt två separata sängar (twin). Rummen är belägna i huvudbyggnaden. Rummen är inredda med 55 tums LED tv och har skrivbord, balkong, kassaskåp och badrum med badkar. Förvänta er alla bekvämligheter som morgonrockar, minibar etc.

Restauranger & barer: Regnum Carya är berömt för sin kvalitativa buffé till frukost, lunch, middag och snacks. Hotellets huvudrestaurang är bufférestaurangen "Gourmet" som varje dag byter tema utöver sitt populära och digra grundutbud. Här kan ni beroende av dag avnjuta asiatiskt, italienskt, mexikanskt, libanesiskt eller seafood. Alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker serveras vid bordet. I all inclusive ingår dagligen frukost, lunch och middag i restaurang "Gourmet". Utöver bufférestaurangen kan ni äta Italienskt i restaurangen "Tramonto", färsk fisk i resturangen "the Seahorse" eller i strandrestaurangen "the Sandal", autentisk turkisk gastronomi i restaurangen "Ottoman" eller asiatiska upplevelser i restaurangen "Chaufang" mot en mindre bordsreservationsavgift. Det finns nio barer att rotera mellan, alla serverar alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker av importerade märken. Teman på barerna är bland annat Irländsk pub, renodlad sportbar, strandbar, loungebar och så finns det barer med livemusik samt nattklubb. Utöver detta digra utbud finns fyra snackbarer som serverar mat och dryck samt ett konditori som bland annat erbjuder handgjorda chokladpraliner. Vi kan garantera att ni inte behöver gå varken hungriga eller törstiga på Regnum Carya.

Underhållning: Utöver pooler, golfbanor, strand och restauranger erbjuder hotellet bowlingbanor, biljardhall, bordtennisbord, en spelhall och regelbundna scenframträdanden. Tillgång till konferens- och möteslokaler ingår.

Golfbanor

I vårt arrangemang ingår 3 x 18 hål fördelade på de tre toppbanorna Carya GC, National GC och Monty GC. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Carya Golf är designad av Peter Thomson som skapat en klassisk hedbana likt de han hade stora framgångar på som spelare i Berkshire, England. Dock med ett annat klimat och med medelhavskänsla. Banan är i ett konstant superbt skick och erbjuder en underhållande utmaning för alla typer av golfare. Banan har bland annat Turkiets längsta hål på 568 meter kallat kort och gott "Long" och ni kommer spela det annorlunda hål nummer 16 där ni i stort sett slår ut från taket på en villa. Mät er med de tidigare Turkish Airlines Open vinnarna på Carya, Thorbjörn Olsen 2016 och Justin Rose 2017 och 2018. Vi kan garantera att Carya är en utav de bästa golfupplevelserna i Europa. Carya erbjuder kvällstid spel i elljus.


National Golf Club var den första golfbanan att öppna i Belek och året var 1994. Banan står sig fortfarande som mångas favorit och är ständigt en trevlig utmaning. Här spelar damerna sedan länge Europatourgolf på något smala fairways med flera dog-legs, vattenhinder, strategiska bunkrar och knepiga greener. Banan kan kategoriseras som skogsbana och är designad av David Feherty. Vi kan utlova en utmanande golfrunda på en fantastiskt väl underhållen golfbana. 


Montgomerie ligger vid hotellen Voyage och Maxx Royal och öppnade upp för spel 2008. Banan är som namnet antyder designad av Colin Montgomerie. Många av hålen spelas på ondulerande fairways genom pinjeskog och med åtta sjöar längs rundan finns gott om inslag av vattenhinder. Med sina 6 par 5, sex par 4 och 6 par 3 är detta en sann utmanning av 5852 meter fantastiskt underhållen golfbana. I November 2013 spelades Europatour tävlingen Turkish Airlines Open här, en tävling som vanns av Victor Dubuisson före bland annat Justin Rose och Tiger Woods. Året efter vann Brooks Koepka på Monty. En bonus är att ni kan koppla av i klubbhuset med all inclusive efter rundan. Vi kan utlova en dag i världsklass på Monty.

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför och lokal representant möter er på flygplatsen och hämtar er vid hotellet på anslagen tid på hemresedagen. Likaså ingår transfer t/r mellan hotell och externa golfbanor. Då Regnum Carya har helikopterplatta kan helikoptertransfer mellan flygplats och hotell erbjudas.

Karta