Skip to main content

Budapest - Formula 1 med VIP & privatflyg

Exklusiv F1 helg i Budapest

Så nära man kan komma. Bli en del av Formula 1 för en helg och bevittna Budapest GP på bästa och smidigast sätt. Ni flyger privatjet till Ungern från er hemmaflygplats och har Paddock Club-biljetter vilket ger er VIP-access, bästa upplevelse och vyer samt gastronomiska njutningar. En natts superbt boende i centrala Budapest ingår liksom middag på utvald restaurang. På hotellet finns konferensrum bokat för er som vill ta med kunder eller kollegor på en oförglömlig racingupplevelse. I Budapest finns vår värd från We Do Travel och ser till att ni har en förträfflig upplevelse.

Paddock Club

Dessa exklusiva biljetter ger er bästa vy över start/målrakan ovanför pit-lane innanför banan. Ni möter f1-legendarer, kan promenera genom pit-lane på avsedda tider, njuter av gourmetmåltider, champagne, öppen bar och en massa underhållning. Paccock Club ger er den mest omfattande upplevelsen på närmsta möjliga vis.

Konferensmöjligheter på ert centrala hotell

Övernattning sker i centrala Budapest på 5*hotell. Här har ni möjlighet för möten och konferenser i bokad lokal. Dagen inleds med en diger frukost innan avfärd till F1-banan. Kvällstid serveras middag på väl utvald restaurang inkl. dryckespaket. Avsluta kvällen på någon av alla pubar eller klubbar i centrala stan.

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är bokningsbart. Finns avrådan för resor eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.  


Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Budapest och Formula 1 på Hungaroring.

Lördag:
06:30 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:15 avresa mot Budapest
09:30 ankomst Budapest och transfer till hotell för incheckning & sen frukost på hotellet
10:30 transfer till Hungaroring för träning 3 och kval, Paddock Club med fri mat & dryck
17:00 återresa till hotell för egen tid eller kanske konferens och möten
20:00 middag på väl utvad lokal restaurang inkl. digert dryckespaket

Söndag:
09:00 frukost på hotellet
10:30 transfer till Hungaroring för dagens race på banan, Paddock Club med fri mat & dryck
15:10 start för F1 Hungaroring 2021
19:00 transfer till flygplatsen
20:00 avresa mot Bromma flygplats
22:00 Bromma

Programet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemeng i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Karta