Skip to main content

Milano - Formula 1 med lyxklubb & privatjet

Formula 1 med underhållning från New York

Med 1 OAK Paddock Club kommer du närmare all action än någon annan, bortsett från förarna och teamen själv. Upplev spänningen och energin med ultimat vy ovanför pitlane och framför startlinjen.  2021 kommer dessutom 1 OAK:s exklusiva pop-up-klubb att ge maximal glamour under tävlingsdagen med New York-inspirerat tema. Kombinera racing och glamour med DJ:s och de hetaste drinkarna från New Yorks klubbscen i 1 OAK:s klubb. På plats i Milano finns värd från We Do Travel som ser till att ni får en superb vistelse.

Allt serverat

Att besöka ett F1-lopp med Paddock Club biljetter innebär frihet. Ni blir en del av F1-cirkusen under en helg. Promenera genom pitlane, få en guidad tur av banan, träffa F1-legandarer och kändisar, ät gourmetmåltider, sippa champagne och upplev alla action från bästa tänkbara vy.

Milano

Ni bor femstjärnigt i centrala Milano och har ca en timmes privat transfer till banan i Monza. På hotellet äter ni en diger frukost och utanför dörren finner ni shopping och nöjen. På hotellet finns god möjligheter för konferenser och möten i bokade lokaler. Ett perfekt tillfälle att ta med kunder och kollegor på en oförglömlig racinghelg.  

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är bokningsbart. Finns avrådan för resor eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.  


Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Milano och Formula 1 på Monza.

Lördag:
06:30 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:15 avresa mot Milano
10:15 ankomst Milano och transfer direkt till Monza
10:30 Paddock Club med fri mat, dryck & underhållning
17:00 återresa till hotell för egen tid eller kanske konferens och möten
20:00 middag på väl utvad lokal restaurang inkl. digert dryckespaket

Söndag:
09:00 frukost på hotellet
10:30 transfer till Monza för dagens race på banan, Paddock Club & 1 OAK-klubb med fri mat, dryck & underhållning
15:10 start för F1 Italiens Grand Prix 2021
19:00 transfer till flygplatsen
20:00 avresa mot Bromma flygplats
23:00 Bromma

Programet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemeng i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Karta