Skip to main content

AC Milan - Serie A med privatjet & VIP-biljetter

Upplev klassiska AC Milan på San Siro

Ta chansen och upplev Zlatan´s magi i Milano. Vi flyger er i privatflyg, checkar in er på 5*centralt hotell nära nöjen, La Scala, restauranger och elegant shopping i Milano. På arenan erbjuder vi flera olika VIP-arrangemang där ni har förträffliga platser, mat och dryck både innan, under och efter matchen. Naturligtvis ingår alla transfer på plats så ni kan luta er tillbaka.

San Siro

Denna klassiska arena erbjuder ett antal olika VIP-arrangemang. Alla med sittplatser för bästa vy av matchen och alltid med mat, dryck, snacks och upplevelser. Känn på gräsmattan innan match om kom närmare spelet. Gör en förfrågan så berättar vi mer om möjligheterna till biljetter på önskad match.

Milano

Shoppingens huvudstad. Här har ni alla möjligheter att komma hem med ett lass elegant mode och exklusiva assessorer. Vi inkluderar gärna måltider på fina restauranger och kan erbjuda sightseeing och andra trevligheter. Ni bor en natt på 5*hotell i centrala stan där vi kan boka möteslokaler för konferens- och kundmöten.

Matcher

Spelschemat för Seria A spikas efter hand under säsongen och kan bero på tv-tider och möjliga Europaspel. Alla bokningar görs på förfrågan och beror på tillgänglighet av biljetter. Be oss om en offert på önskad match. Alla flygningar anpassas efter speldatum och matchtid. 

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP eller Hawker 900XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är ännu ej bokningsbart för säsongen 2020/2021. Ni är dock välkomna att göra en förfrågan redan idag. Skulle en avrådan för resor finnas eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan uppstå efter bokning är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Privatjet

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Milano och söndagsmatch kl. 15 lokal tid.

Lördag:
07:00 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:45 avresa mot Milano
10:45 (lokal tid) ankomst Milano där ni möts av vår värd och Mersedec Limovan-transfer till hotell för incheckning
12:00 lunch på utvald restaurang inkl. dryckespaket
13:00 fri tid för konferens/möten eller aktiviteter som golfrunda på Le Robinie, matlagningskurs eller shopping (vi skräddarsyr dagen efter era önskemål)
19:00 middag på restaurang inkl. dryckespaket
21:00 kvällen är ung och Milanos nöjen väntar

Söndag:
09:00 frukost på hotellet samt tid för shopping
12:00 utcheckning och transfer till San Siro
12:30 VIP-arrangemang innan matchen med mat, dryck och snacks
15:00 avspark på San Siro, sittplatsbiljetter långsida
16:45 slutsignal och tid för analys, snacks och förfriskning
18:00 transfer till flygplatsen och ert privatjet mot Bromma
19:00 avresa mot Bromma
22:00 ankomst Bromma

Programmet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemang i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se


Alla transfer i Limovan.

Karta