Skip to main content

Chelsea FC - Premier League med privatjet & VIP-biljetter

Exklusivt på Stamford Bridge

Flyg privat till London för en helg med fotboll, lyx, shopping och party. Se Chelsea på bästa sätt från balkong på Stamford Bridge´s långsida, ät en fyrarätters gourmetmåltid och botanisera bland fina drinkar i den fria baren. Ni kommer närmare alla action och får den mest bekväma upplevelsen Chelsea kan erbjuda. Ta med vänner, kollegor eller kunder på en fantastisk weekend i London.

the Diamond Suite

Bli Chelseas hedersgäster för en dag. Ni anländer Stamford Bridge tre timmar innan match. Dagen inleds med en privat guidad tur av arenan innan ni entrar the Diamond Suite för champagne, fina viner och en riktigt gourmetmiddag. Ta sedan plats på era bekväma stolar på långsida med perfekt vy av spelet. Efter slutsignalen får ni besök av spelare och analyser samtidigt som alla bekvämligheter är öppna ytterligare en timme.

Centralt boende

Ni bor naturligtvis elegant och bekvämt på 5*hotell i centrala London nära nöjen och restauranger. Vi bokar möteslokaler för kund- och planeringsmöten om det står på agendan. Degen efter match kan ni njuta av en fin frukost och ge er ut på en shoppingrunda innan det bär av mot ert privatjet och hemresa mot Sverige.

Matcher

Spelschemat för Premier League spikas efter hand under säsongen och kan bero på tv-tider och möjliga Europaspel. Alla bokningar görs på förfrågan och beror på tillgänglighet av biljetter. Be oss om en offert på önskad match. Alla flygningar anpassas efter speldatum och matchtid. 

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP eller Hawker 900XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är ännu ej bokningsbart för säsongen 2020/2021. Ni är dock välkomna att göra en förfrågan redan idag. Skulle en avrådan för resor finnas eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan uppstå efter bokning är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i London och lördagsmatch kl. 15 lokal tid.

Lördag:
06:30 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:15 avresa mot London
09:00 (lokal tid) ankomst London där ni möts av vår värd och transfer till hotell för incheckning
11:30 transfer till Stamford Bridge och incheckning  på "the Diamond Suit" inkl. middag, dryck och arrangemang
15:00 avspark och sittplatser centralt på långsida
15:45 halvtid med förfriskning
17:45 matchslut och snacks, dryck och analyser i the Diamond Suite
19:00 transfer till hotell för möten och/eller en kväll med nöjen i centrala London

Söndag:
09:00 frukost på hotellet
12:00 utcheckning och transfer till flygplatsen
13:00 avresa mot Bromma

Programet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemeng i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Karta