Skip to main content

FC Bayern - Bundesliga med privatjet & VIP-biljetter

Upplev Bundesliga på bäst sätt

Flyg till underbara München för en oförglömlig helg med VIP-biljetter till Champions League-mästarna Bayern i Bundesliga. Här väntar en dag med härlig atmosfär, VIP-biljetter med mat & dryck samt en kväll i centrala stan för nöjen, middagar och shopping. Fotboll i Tyskland är något alldeles extra.

Eventbox

Ni har plats i lougen ”Eventbox” med andra gedigna Bayern-fans. Här intar ni en fräsch buffé med tillhörande dryck och tar sedan några få kliv ut till era priviligierade platser på centrala nordsektionen på kortsida. Här får ni en fullständig blick över spelet från bekväma stolar.

Centralt 5*hotell

I München bor ni centralt på 5*hotell och har närhet till restauranger och nöjen. Vi inkluderar gärna meny med dryckespaket på utvald restaurang. Naturligtvis bokar vi mötes- och konferenslokaler på hotellet om så efterfrågas.  

Matcher

Spelschemat för Bundesliga spikas efter hand under säsongen och kan bero på tv-tider och möjliga Europaspel. Alla bokningar görs på förfrågan och beror på tillgänglighet av biljetter. Be oss om en offert på önskad match. Alla flygningar anpassas efter speldatum och matchtid. 

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP eller Hawker 900XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är ännu ej bokningsbart för säsongen 2020/2021. Ni är dock välkomna att göra en förfrågan redan idag. Skulle en avrådan för resor finnas eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan uppstå efter bokning är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i München och lördagsmatch kl. 15:30.

Lördag:
06:45 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:30 avresa mot München
09:45 ankomst München där ni möts av vår värd och transfer till hotell för incheckning
11:00 brunch på hotellet
13:00 transfer till Allianz Arena
13:30 inchekning i Eventbox på arenan för buffé, drycker och snacks
15:30 avspark FC Bayern, bekväma sittplatser framför lounge på kortsida nord
16:15 halvtid med förfriskning och snacks
17:15 slutsignal följt av godsaker i loungen
18:00 transfer mot hotellet för konferens, nöjen och gastronomiska upplevelse
20:00 middag på utvald restaurang inkl. dryckespaket

Söndag:
09:00 frukost på hotellet samt tid för shopping i München
12:00 transfer till flygplatsen och ert privatjet för flyg hem mot Sverige
13:00 hemresa
15:30 Bromma (eller er hemmaflygplats)

Programet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemeng i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Karta