Skip to main content

Liverpool FC - Premier League med privatjet & VIP-biljetter

Stratergimöte på Anfield?

Se Liverpool FC på bästa sett. Detta paket tar er med privatflyg till Liverpool och VIP-biljetter med mat & dryck och trevliga arrangemang. Vi flyger från er hemmaflygplats och landar i Liverpool under förmiddagen. Ni får tid att insupa atmosfären, besöka Beatlesmuseet, flanera i ”the Docks” och ta en pint på lokalpuben innan match. På Anfield har ni bästa tänkbara biljetter och blir väl omhändertagna redan tre timmar innan avspark. Efter upplevelserna på Anfield väntar ännu mer action i centrala Liverpool där ni bor på centralt hotell nära nöjen och restauranger. På plats finns värd från We Do Travel som ser till att ni får en smidig helg.

the 1892 lounge

På Anfield ingår fri mat & dryck från tre timmar innan avspark till en timme efter matchslut. Mat intas i the 1892 lounge där Liverpoolprofiler besöker. Ni har sittplatser på långsida nedre etage och centralt bredvid "directors box"

En natt på centralt hotell

Avresa sker med fördel under matchdagens morgon och där tid ges för besök i centrala stan innan match. Efter er dag på Anfield väntar transfer till centralt hotell där ni har goda möjligheter till möten och tid för konferns innan ni ger er ut i Liverpool för nöjen och middag. Hemresa sker sedan vid lunchtid nästa dag. Vid intresse kan arrangemanget erbjudas som dagsutflykt med hemresa redan samma kväll som match. Naturligtvis ingår alla transfer i Liverpool.

Matcher

Spelschemat för Premier League spikas efter hand under säsongen och kan bero på tv-tider och möjliga Europaspel. Alla bokningar görs på förfrågan och beror på tillgänglighet av biljetter. Be oss om en offert på önskad match. Alla flygningar anpassas efter speldatum och matchtid. 

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är ännu ej bokningsbart för säsongen 2020/2021. Ni är dock välkomna att göra en förfrågan redan idag. Skulle en avrådan för resor finnas eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan uppstå efter bokning är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Liverpool och lördagsmatch kl. 15 lokal tid med avresa Bromma. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Lördag:
06:30 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:15 avresa mot Liverpool
09:00 (lokal tid) ankomst Liverpool där ni möts av vår värd och transfer till hotell för incheckning och tid för att upptäcka staden
12:30 transfer till Anfield och incheckning på "the 1892 lounge" inkl. middag, dryck och arrangemang
15:00 avspark och sittplatser centralt på långsida, nedre etage
15:45 halvtid med förfriskning
17:45 matchslut och snacks, dryck och analyser i the 1892 lounge
19:00 transfer till hotell för möten och/eller en kväll med nöjen i centrala Liverpool

Söndag:
09:00 frukost på hotellet
11:00 utcheckning och transfer till flygplatsen
12:30 avresa mot Bromma

Programmet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemang i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Karta