Skip to main content

Manchester City - Premier League med privatjet & VIP-biljetter

Hedersgäst på Etihad Stadium

Upplev Manchester Citys världsstjärnor på det mest exklusiva, nära och uppslukande vis som kan erbjudas. Vi tar er t/r Manchester med privatflyg. Ni äter 5-rätters meny i the Tunnel Club på arenan tillsammans med fina viner. Innan match får ni nära analyser och får känna på gräset. Ni ser också spelarnas inmarsch genom stadions unika glastunnel. All action på planen upplevs från uppvärmda stolar direkt bakom avbytarbänken. En natt på centralt hotell nära nöjen och restauranger ingår och här finns goda möjligheter för konferenser och kundmöten.

the Tunnel Club

På Ethiad intar ni en 5-rätters gourmetmåltid tillsammans med fina viner. Loungen. the Tunnel Club, öppnar ca två timmar innan match och stänger ca två timmar efter match. Ni ser matchen från era uppvärmda sittplatser centralt bakom avbytarbänken. Innan match får ni möjlighet att känna på gräsmattan och se inmarschen genon arenans glastunnel. Det går inte att få en närmare upplevelse.

Service på plats

På plats i Manchester finns vår värd från We Do Travel som ser till att ni får en smidig helg i Manchester. En natts boende på centralt och elegant hotell ingår i arrangemenget. Från hotellet har ni närhet till Manchesters nöjen och restauranger. Naturligtvis hjälper vi er att boka bord efter er smak. Kundmöten och konferenser kan med fördel planeras in på hotellet där möteslokaler finns.

Matcher

Spelschemat för Premier League spikas efter hand under säsongen och kan bero på tv-tider och möjliga Europaspel. Alla bokningar görs på förfrågan och beror på tillgänglighet av biljetter. Be oss om en offert på önskad match. Alla flygningar anpassas efter speldatum och matchtid. 

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är ännu ej bokningsbart för säsongen 2020/2021. Ni är dock välkomna att göra en förfrågan redan idag. Skulle en avrådan för resor finnas eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan uppstå efter bokning är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Manchester och lördagsmatch kl. 15 lokal tid med avresa Bromma. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Lördag:
06:30 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:15 avresa mot Manchetser
09:00 (lokal tid) ankomst Manchester där ni möts av vår värd och transfer till hotell för incheckning och tid för att upptäcka staden
12:30 transfer till Ethiad och incheckning  på "the Tunnel Club" inkl. middag, dryck och arrangemang
15:00 avspark och sittplatser centralt på långsida, nedre etage
15:45 halvtid med förfriskning
17:45 matchslut och snacks, dryck och analyser i the Tunnel Club
19:00 transfer till hotell för möten och/eller en kväll med nöjen i centrala Manchester

Söndag:
09:00 frukost på hotellet
11:00 utcheckning och transfer till flygplatsen
12:30 avresa mot Bromma

Programmet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemang i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Karta