Skip to main content

Manchester United - Premier League med privatjet & VIP-biljetter

Förtrollande dag på the Theatre of Dreams

Kom närmare alla action och upplev atmosfären. Se Manchester United live från första parkett och låt dig hänföras av lyxen i No. 7-club där champagnen står på kylning. Vi flyger er till Mancherster i privatflyg från er hemmaflygplats på skräddarsydda flygtider. Slipp köer och kom i tid till er helg i populära Manchester. En natts boende på centralt hotell ingår samt service av vår värd på plats.

No. 7 Club

Tre timmar innan match öppnar No. 7-Club upp för er. Här välkomnas ni med champagne och kanapé innan ni sitter ner för en femrätters gourmetmiddag tillsammans med fina viner. Innan match får ni besök av f.d. Man Utd-spelare som svarar på era frågor och ger analyser. Naturligtvis serveras snacks och fri bar med premiumdrycker under hela dagen. Ni ser matchen från era bekväma stolar centralt på exklusiva "Sir Bobby Charlton stand". Efter slutsignalen finns tid för analyser och drinkar innan det bär av till centrala Manchester och ert hotell.

Kund- eller planeringsmöte?

Ni bor en natt på centralt elegant hotell i Manchester. Härifrån promenerar ni ut till många restauranger, pubar och nattklubbar. På hotellet bokar vi naturligtvis möteslokaler för kund-, planering- eller stratergimöten om det står på er agenda. En diger frukost serveras dagen efter innan lite tid shopping och avfärd mot flygplatsen där ert privatjet väntar för hemresa till Sverige.

Matcher

Spelschemat för Premier League spikas efter hand under säsongen och kan bero på tv-tider och möjliga Europaspel. Alla bokningar görs på förfrågan och beror på tillgänglighet av biljetter. Be oss om en offert på önskad match. Alla flygningar anpassas efter speldatum och matchtid. 

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är ännu ej bokningsbart för säsongen 2020/2021. Ni är dock välkomna att göra en förfrågan redan idag. Skulle en avrådan för resor finnas eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan uppstå efter bokning är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Manchester och lördagsmatch kl. 15 lokal tid med avresa Bromma. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Lördag:
06:30 incheckning till loungen på Bromma flygplats
07:15 avresa mot Manchetser
09:00 (lokal tid) ankomst Manchester där ni möts av vår värd och transfer till hotell för incheckning och tid för att upptäcka staden
12:30 transfer till Old Trafford och incheckning  på "No.7 Club" inkl. middag, dryck och arrangemang
15:00 avspark och sittplatser centralt på långsida, Sir Bobby Charlton Stand
15:45 halvtid med förfriskning
17:45 matchslut och snacks, dryck och analyser i No.7 Club
19:00 transfer till hotell för möten och/eller en kväll med nöjen i centrala Manchester

Söndag:
09:00 frukost på hotellet
11:00 utcheckning och transfer till flygplatsen
12:30 avresa mot Bromma

Programmet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemang i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Karta