Skip to main content

British Open - VIP-biljetter på Engravers

VIP på årets största golfdag?

Se finaldagen av British Open på Royal St Gorges från första parkett. Vi flyger er till England och tar er till de bästa platserna på hål 16, par 3:an där golfen är briljant. Naturligtvis kan ni också promenera fritt och
följa er favorit under dagen. Ni avnjuter en 4-rätters lunch, champagne, fri bar och afternoon tee i VIP-loungen. Ta med era vänner, kollegor eller kunder på en oförglömlig och smidig golfupplevelse på en av golfens största speldagar. På plats i England finns vår We Do Travel-värd som ser till att ni får en smidig vistelse. Tidig bokning är ett måste för att säkra detta populära VIP-arrangemang.

Engravers

Era VIP-biljetter till loungen Engravers ger er en unik utsikt från balkongen till spännande par-3:an på hål 16. Här är det ständigt intim action. Är ni ute i god tid med er förfrågan får ni också särskilda sittplatser på hål 18 för avgörandets stund.  Naturligtvis ingår en generell biljett som ger er möjligheten att promenera fritt och följa just er favoritboll. I loungen ingår gastronomiska upplevelser i fomr av sen frukost, fyrarätters middag, snacks, kanapéer, champagne, afternoon tea och fri bar under dagen. Att finna ett bättre och bekvämare sätt att följa British Open på plats är svårt.

En natt på hotell

Efter en dag med upplevelser och dramatik på Royal St Georges golfbana kan det vara skönt att framåt kvällen entra ett elegant hotell i antingen centrala London eller på ett närmre mer lantligt läge för en kväll med vila eller nöjen. Vi bokar naturligtvis bord på bra restauranger framåt kvällen eller konferensrum för er som önskar detta. Möjligheten finns även att flyga hem från England redan söndag kväll.

 Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP eller Hawker 900XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är bokningsbart. Finns avrådan för resor eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.  


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Karta