Skip to main content

Marbella - Golfkonferens med privatflyg

En privat golfweekend till Marbella med förstklassig service


Res privat, bekvämt och säkert tillsammans med We Do Travel. Vi skräddarsyr er golfresa till Marbella från start till mål med privatjet från er närmsta flygplats, ett privat hotell utan andra gäster, middagar med fina viner på exklusiva restauranger och golf på Solkustens spektakulkära banor. På plats finns vår värd för att se till att er vistelse blir förträfflig.

Privat hotell i Marbellas hjärta

Ni bor på exklusiva boutiquehotellet Hotel Claude beläget på en sidogata i Marbellas Gamla Stan. Byggnaden dateras från 1600-talet och var en gång i tiden Napoleon III frus sommarresidens, senare ett populärt boende för konstnärer och numera ett elegant hotell. Här bor ni privat och har hela hotellet, med sina sju rum, restaurang, konferensrum, lobby och solterrass för er grupp. På kort promenadavstånd når ni Gamla Stans gränder som kantas av tapasbarer, pubar och restauranger av alla de slag. Till Puerto Banus tar taxiresan ca tio minuter.

Golf i världsklass

Golf spelas på tre av Costa del Sols utsökta banor. Den trefaldiga Volvo World Match Play Championship-banan Finca Cortesin nära Estepona är en upplevelse för alla golfare. Santana öster om Marbella anses av många vara kustens bäst bevarade hemlighet, ett guldkorn helt enkelt. "Svenskbanan” Los Naranjos GC i Nueva Andalucias hjärta har meriter som värd för Europatouren och är ständigt i topptrimm. Till varje golfrunda ingår golfbil, lån av klubbor och en lunch med tillhörande dryck.

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Service på plats

På plats möts ni av er chaufför och er We Do Travel-värd. Alla transporter sker i moderna Mercedesbussar av det exklusiva slaget. Er värd finns tillgänglig på hotellet innan och efter era golfrundor för att se till att er vistelse är till belåtenhet. Övrig tid finns hotellets serviceinriktade personal till ert förfogande.

Middagar ingår

Allt handlar inte bara om golf och bra boende. Naturligtvis skall de gastronomiska upplevelserna vara av högsta klass. Vi skräddarsyr gärna era restaurangbesök efter egna önskemål om smak, läge och miljö. Vi samarbetar med lokalt kunnigt folk som gärna väljer en unik upplevelse åt er. Vinpaket ingår liksom transporter till och från restaurangerna ingår.

Konferensmöjligheter

På hotellet finns fullständiga konferensmöjligheter till ert förfogande. Börja dagen med en golfrunda och håll planeringsmöten på ert hotell innan en kväll med middagar och nöjen väntar. Vi hjälper er att skräddarsy konferensupplägget med alla de variabler ni söker.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2020/2021

Arrangemanget är bokningsbart. Finns avrådan för resor eller begränsningar som påverkar er upplevelse är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Denna skräddarsydda resa erbjuds enbart till sluten grupp och på förfrågan. Rekommenderat antal resenärer: 6 - 8

Hotellet

Hotel Claude i Marbella är ett av stadens mest exklusiva boutiqueboenden. Vi hyr hela hotellet till er grupp vilket innebär att ni har tillgång till sju dubbelrum. Är ni åtta resenärer kan vi således erbjuda sex enkelrum och ett dubbelrum/twin. På hotellet ingår en a la carte frukost dagligen. På plats finns personal till ert förfogande dygnet runt. Naturligtvis har ni fri tillgång till konferenslokal. På kort promenad når ni Marnbellas Gamla stan med massor av restauranger, pubar och nöjen. I detta paket ingår förbetalda middagar på tre väl utvalda restauranger inkl. dryckespaket. 

Golfbanor

I detta paket ingår förslagsvis spel på mästerskapsbanorna Finca Cortesin, Los Naranjos och Santana. Vi bokar samtliga banor på Solkusten och skräddarsyr ert golfarrangemang med starttider enligt era önskemål.

Strax norr om Puerto Banus ligger "svenskklassikern" Los Naranjos Golf Club i golfdalen Nueva Andalucia. Banan är designad av Robert Trent Jone’s Sr och erbjuder breda fairways och gott om välplanerade hinder i form av bunkrar och dammar. Banan är en trevlig upplevelse oavsett om du är en rutinerad mästerskapsspelare eller har ett högt hcp. På Los Naranjos har bland annat Spanish Open spelats och man har vid ett par tillfällen på senare år röstats fram som Solkustens bästa golfbana. Efter rundan kan ni avnjuta en lunch eller en förfriskning från baren på den trevliga solterrassen med vy över inspelet på 18:e green. Mycket nöje väntar på denna bana med gott om svenskanknytningar.
Rankad som topp 5 av alla banor i Spanien är Finca Cortesin en upplevelse för alla golfare oavsett nivå. Detta är en äkta mästerskapsbana och det märks från den stund ni anländer klubben. Cabell B. Robinson har skapat en bana som kanstas av Medelhavsskog, har svårigehter som över 100 bunkrar och en bana som stått värd för flera stora tävlingar, bland annat Volvo World Match Play Championship vid tre fillfällen. Trots det så är designen gjord för att alla skall kunna trivas och få en underhållande dag oavsett färdighet och  erfarenhet. Banans underhåll och Bermudagräs är trimmad i minsta detalj. Detta blir en golfdag ni kommer minnas med glädje oavsett resultat. 


Santana GC är en riktig pärla på Costa del Sol, beläget ca tio minuters bilfärd norr om Fuengirola. Banan ligger i lugna och natursköna omgivningar bort från det mer hektiska livet vid kusten. Här kan man njuta av fågelkvitter och en riktigt välunderhållen golfbana som är enkel att promenera runt. Banan är ganska lång och kanske kan uppfattas som svår om man inte har lite längd i slagen men i övrigt är det en förlåtande design. Det finns naturligtvis en del vatten och välplanerade bunkrar men den öppna designen är lätt att förstå. Vi rankar Santana som en av de mest prisvärda golfbanorna på Solkusten och vi rekommenderar er definitivt ett besök här oavsett hcp.

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program


Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Marbella med golf och med avresa Bromma. Vi flyger alla dagar i veckan och från alla Svenska flygplatser.

Onsdag:
07:15 incheckning loungen på Bromma
08:00 avresa mot Malaga
12:15 ankomst Malaga där ni möts av vår We Do Travel-värd
13:30 incheckning på hotellet
14:00 välkomstlunch på hotellet
15:00 möjlighet till möten/konferens eller aktiviteter som båttur på Medelhavet med fiske, förbokad solstol på Nikki Beach eller padeltennis, vi löser era önskemål
20:00 middag på lokal restautrang inkl. dryckespaket

Torsdag
08:00 frukost på hotellet
09:00 transfer till Los Naranjos GC
10:00 tee off på Los Naranjos
14:30 lunch med dryck på Los Naranjos klubbhus
15:30 transfer till hotellet
17:00 möjlighet till möten/konferens eller aktiviteter som båttur på Medelhavet med fiske, förbokad solstol på Nikki Beach eller padeltennis, vi löser era önskemål
20:00 middag på lokal restautrang inkl. dryckespaket

Fredag
08:00 frukost på hotellet
09:00 transfer till Finca Cortesin GC
10:00 tee off på Finca Cortesin
14:30 lunch med dryck på Finca Cortesin klubbhus
15:30 transfer till hotellet
17:00 möjlighet till möten/konferens eller aktiviteter som båttur på Medelhavet med fiske, förbokad solstol på Nikki Beach eller padeltennis, vi löser era önskemål
20:00 middag på lokal restautrang inkl. dryckespaket

Lördag
09:00 frukost på hotellet
10:00 utcheckning
10:30 transfer till Santana GC
11:30 tee off på Santana GC
16:30 lunch med dryck på Santana klubbhus
18:00 transfer till flygplatsen
19:00 avresa mot Bromma
23:15 Bromma

Programmet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemang i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Transporter på plats

I detta paket ingår alla transporter på plats i Spanien i moderna Mercedesbilar. Ni möts av chaufför och vår representant på plats i Spanien och hämtas på angivna tider för transporter till och från golfbanor. Likaså ingår transfer till restauranger när de inte ligger belägna på gångavstånd från ert hotell.

Karta