Skip to main content

Palma - till solen med privatjet

Utbildningsdagar under Palmas sol?

Ta med kollegor på en bekväm, exklusiv och solig resa där ni kan förena nytta med nöje på Mallorca. Vi flyger er på önskade avresetider och dagar med privatjet till Palma de Mallorca och checkar in er på exklusiva boutiquehotellet Can Alomar som ligger på perfekt läge för att upptäcka staden. Härifrån har ni kort promenadavstånd till hamnen, shopping, nöjen och stränder. En perfekt bas för dagar med sol, bad, nöjen och utflykter.

Fyll dagarna med aktiviteter

På hotellet har vi bokat upp mötesrum till ert förfogande och vår värd finns på plats för att ta väl hand om er. Innan avresa hjälper vi er gärna att boka utflykter till vingårdar, golfbanor, padelbanor och sevärdheter på Mallorca. Ön har mycket att erbjuda både för den aktiva och för er som vill luta er tillbaka. Varför inte ta en dag till havs på med fiske och bad, en guidad cykeltur på ön, vandring i nationalparker eller privata yogapass. Vi löser arrangemanget efter era önskemål.

Gastronomiska upplevelser

Ni äter en utomordentlig frukost på Hotel Can Alomar och vi inkluderar luncher och middagar med dryckespaket på väl utvalda restauranger runt om i Palma. Har ni egna önskemål om restauranger, måltider eller viner så inkluderar vi dessa, annars rekommenderar vi gärna våra favoriter.

Flyg i din egen 1:a-klass

Vi erbjuder er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. Om ni flyger från Bromma kan ni koppla av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Konferensmöjligheter

På hotellet finns fullständiga konferensmöjligheter till ert förfogande. Börja dagen med en trevlig utflykt och håll möten på ert hotell innan middag. Vi hjälper er att skräddarsy konferensupplägget med alla de variabler ni söker.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se
 


Denna skräddarsydda resa erbjuds enbart till sluten grupp och på förfrågan. Rekommenderat antal resenärer: 6 - 8

Hotellet

5*Hotel Can Alomar har ett utomordentligt läge i centrala Palma. Hotellet är inrymt i en historisk byggnad med samma namn, uppfört under 1800-tal. Tidigare palatsstadsbostad av historiskt, konstnärligt och arkitektoniskt intresse och av stor betydelse för stadens historiska arv och nu ett förstklassigt hotell. Beläget på Paseo del Borne, stadens bästa och lyxigaste shoppingområde, har ni få steg ut till ett stort utbud av shopping, restauranger, kaféer och barer. Ni når hamnen på mindre än tio minuters promenad och stranden Platja de Can på en kvart.

Hotellet erbjuder Delux rum på 33 – 38 m2 eller Juinior sviter på 40 – 45 m2. Alla rum har de bekvämligheter man kan förvänta sig av ett 5*hotell av bästa sort. Dagens viktigaste mål, frukost, tillagas på lokala och väl utvalda råvaror där de varma rätterna tillagas direkt av hotellets kockar. Förvänta er en a la carte frukost av bästa sort. Hotellets restaurang De Tokio a Lima erbjuder Medelhavsrätter tillsammans med japanska specialiteter. Här bokar vi gärna en lunch eller middag i arrangemanget.

 

Utflykter & aktiviteter

Vi hjälper att boka utflykter och aktiviteter som förgyller er vistelse. Allt skräddarsytt efter era önskemål. Mallorca har flertalet högt rankade golfbanor, tennisakademi och padelbanor för aktiva dagar. Vi bokar gärna utflykter med provningar på lokala vingårdar eller båtturer för fiske eller bad.

Utöver detta kan vi erbjuda rundtur på Mallorca i en rad olika färdmedel, kajakpaddling på havet, ballongflygning, vandringsturer, ridning mer mera. Bara er fantasi sätter gränser.

 

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan - Hawker 800XP eller Hawker 900XP

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Transport på plats

I detta arrangemeng ingår alla transporter på plats i eleganta bussar/bilar. Chufför möter vid terminalen på flygplatsen och kör er till hotellet. Ni hämtas sedan på anslagna tider på hemresedagen och till utflykter.

Karta