Skip to main content

Förverkliga er idé med Jet Set Go

Förverkliga upplevelser i världsklass tillsammans med oss

Har ni en idé, en önskan eller ett mål? Låt oss hjälpa er att förverkliga ert äventyr. Genom vår erfaranhet, många goda avtal och kontakter runt om i världen tar vi oss an ert uppdrag med glädje. Begär en kostnadsfri offert och ett detaljerat förslag på en exklusiv upplevelse för just er grupp. Vi tar er från ert hem till unika upplevelser med privatjet, smakfulla boenden, goda middagar, eleganta transporter, spännande aktiviteter och 24-timmars personlig service. Våra Jet Set Go-resor lämpar sig generellt för sex till åtta personer och inkluderar alltid möjlighet till konferenslokaler för kollegor och kunder utöver många trevliga aktiviteter. Tillsammans löser vi er upplevelse på ett elegant, smidigt och tryggt vis. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Begär förslag och ytterligare information per telefon: 040 65 13 000
Begär förslag och ytterligare information via e-mail: info@wedotravel.se

 

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan - Hawker 800XP eller Hawker 900XP

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"