Skip to main content

Segling i Kroatien

Exklusiv vecka till havs i Kroatiens skärdgård

Segla i det kristallklara Adriatiska havet och i den gröna Kroatiska skrädgården under en vecka med högsta service. Värm er under solen och svalka er med dopp i havet. Njuta av böcker i brisen, action på vattenskoter, luncher med vyer åt alla väderstreck och middagar i vackra hamnar. Vi tar er till Dubrovnik med privatjet och till er bekväma segelyacht med plats för åtta personer, skeppare och värdinna.

Personlig service ombord

Ombord på båten ingår förstklassig service. Er skeppare tar er till gömda vikar och stränder, dykplatser, högklassiga restauranger och till partyn längs kusten. Er värdinna serverar en härlig frukost och lunch ombord och ser till att ni kan njuta av er semester. Ni serveras drinkar och snacks och kan koncentrera er på avkoppling. Ni bor privat på båten då skeppare och värdinna har egna privata hytter i en avskild del av båten.
Ni njuter bäst av havet på den bekväma flybidgen, en bekväm lounge för att sola, koppla av och sippa förfriskningar. På båten finns bra utrymme för frukost och lunch under tak både inne och ute och man sjunker gärna ner i de bekväma sofforna efter en dag till sjöss. Alla bor bekvämt i de fyra hytterna med dubbelsängar och privat toalett.

Action till havs och på land

Till havs har ni tillgång till vattenskoter, kajak, wakeboard, paddleboard och snorklingsutrustning och iland kan ni ta er runt på båtens medhavda cyklar. Under resan upptäcker ni blanda annat öarna Šipan, Mljet, Korčula och Lastovo som erbjuder fantastiska stränder, gastronomiska höjdpunkter, frodig natur, historisk arkitektur, nattliv och om så önskas fina boenden i land.

Allt inlkuderat

Alla avgifter för besättning, hamnar, bränsle, vatten, gas, sängkläder och handdukar ingår i våra arrangemang liksom frukost, lunch, alkoholhaltiga- och icke alkoholhaltiga drycker ombord på båten. Middagar betalar ni på plats direkt till restaurangerna ni väljer att äta på. Kontakta oss för detaljerat program och ytterligare information.

Flyg i din egen 1:a-klass

Vi erbjuder er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. Om ni flyger från Bromma kan ni koppla av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Konferens till havs?

På båten och iland ser vi till att ni har utrustning som behövs för planeringsmöten och konferenser om det är syftet med er resa. Vi hjälper er att skräddarsy konferensupplägget med alla de variabler ni söker.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se


Denna skräddarsydda resa erbjuds enbart till sluten grupp och på förfrågan. Rekommenderat antal resenärer: 6 - 8

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan - Hawker 800XP eller Hawker 900XP

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Båten

Storsegel typ: Fullängds latta
Genua typ: rullfock
Längd: 56 ft
Bredd: 31 ft
Motor: 2 x 110 hp
Hytter: 5 + 1
Bäddar: 10 + 1 + 1
Toalett/dusch: 5

Däck

    Ankare med kedja
    Badplattform
    Badstege
    Bimini topp
    Bord cockpit
    Cockpit i teak
    Cockpit kylskåp
    Elektriskt ankarspel
    Kuddar till cockpit
    Rail openings both sides
    Sprayhood
    Spring cleats
    Svart vattentank
    Teak däck
    Utomhusdush, cockpit/aktern

Interiör

    Elektrisk toalett
    Handdukar
    Tvättmaskin

Pentry

    Brödrost
    Diskmaskin
    Elektrisk kaffekokare
    Elektrisk vattenkokare
    Frys
    Köksredskap (köksutrustning, bestick)
    Kyl
    Mikrovågsugn
    Mokabryggare
    Spis

Underhållning

    Cykel
    Högtalare utomhus
    Inomhushögtalare
    Kajak
    LCD-TV
    Munkring – GRATIS
    Paddelboard (SUP) - GRATIS
    SEA-DOO undervattensscooter
    Snorkelutrustning
    Vattenskidor
    Wakeboard
    Wi-Fi internet

 

Karta