Skip to main content

Wimbledon- VIP-biljetter och tennis i världsklass

Elegans, VIP och allt serverat på Centre Courte

Tennis i världsklass på historisk mark. En tennisdag av bästa sort väntar under Wimbledon med  privat Skyview-box på Centre courte, gastronomi av yppersta sort, champagne och afternoon tea. Detta arrangemang lämpar sig för en dagstur till London för åtta personer. Utöver tennis kan ni spendera en kväll med nöjen i London innan en natt på elegant hotell väntar. Vi skräddarsyr er upplevelse helt enligt era önskemål och bokar önskad speldag på Wimbledon´s centre courte. Tidig bokning att rekommendera.

Konferens och kvällsnöjen?

Ni bor en natt i London på centralt 5*hotell nära restauranger, nöjen och shopping. Vi bokar restauranger med dryckespaket för kvällen och konfernensrum på hotellet. Vakna upp till en diger frukostbuffé, ta en shoppingtur och sedan transfer till ert privatjet som tar er hem till Sverige i lagom tid.

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2021

Arrangemanget är bokningsbart. Finns avrådan för resor eller begränsningar som påverkar er upplevelse på arenan är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.  


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Karta