Skip to main content

Costa Blanca - 4*Hotel Alicante Golf

Golfhotell centralt i Alicante

Hotel Alicante Golf har ett suveränt läge i norra delen av Alicante stad. Här bor ni med Seve Ballesteros-banan Alicante Golf utanför dörren, kan koppla av vid det inbjudande poolområdet, njuta av SPA-faciliteter, spela tennis eller paddle, ta spårvagnen utanför dörren direkt ner till Alicantes centrum och hamnkvarter eller promenera till stranden på tio minuter. Hotel Alicante Golf är det perfekta valet för en bekväm och händelserik golfweekend eller en vecka med golf på flera banor. Ni bor i välutrustade och moderna rum, äter en stabil frukost innan dagens aktiviteter och kan på kvällen äta i hotellets populära restaurang eller ta er tvärs över gatan till restaurangerna i det intilliggande shoppingcentrat. Golf spelas på intilliggande Alicante Golf och en runda på Alenda Golf som ni når på 25 minuter med den inkluderade golftransfern. På ankomst- och hemresedagen inkluderar vi transfer till och från flygplatsen, resan tar ca 20 minuter. Boka Hotel Alicante Golf om ni söker ett bekvämt alternativ med trevlig golf och närhet till nöjen och stadsliv.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

 

Hotellet

4****Hotel Alicante Golf erbjuder 156 komfortabla rum och i vårt grundpaket har vi uppgraderat er till standardrum med vy över golfbanan och poolområdet. Rumskategori går att uppgradera till Deluxrum eller Svit på förfrågan.

Rum: Standard dubbelrum med golf/poolvy innebär boende inredda i elegant Medelhavsstil med egen balkong med enastående utsikt över golfbanan. Alla rum har bekväma sängar, skrivbord/arbetsplats, platt-tv, möblerad balkong, minibar, kassaskåp och helkaklat badrum med dusch. 

Restauranger & barer: Utöver frukostrestaurangen så erbjuder hotellet en Medelgavsrestaurang av klass, El Olivo Restaurant. Här serveras Medelvasrätter med en modern twist. Under sommarmånaderna juni till september erbjuder restaurangen en elegant terrass att avnjuta middag i den ljumna Medelhavsnatten. Söker ni en pint, gin & tonic, en välbehövlig juice eller kaffe så är lobbybaren samlingspunkten. Här kan man sitta länge och skryta om dagens poäng på golfbanan. Under sommarmånaderna juni till september finns även en välsorterad poolbar öppen.

Faciliteter & Underhållning: Utöver att erbjuda en bra 18 håls golfbana direkt vid hotellet finns mycket att göra när ni bor på Alicante Golf. Ta ett besök i Wellness Club med inomhuspool och massor av behandlingar att unna sig. Vid hotellet finner ni också 14 padelbanor och 6 tennisbanor varav 3 grusbanor. Bara fem minuter från hotellet ligger ett annat tenniskomplex med 21 banor. Vid hotellet finner ni ett rum för Bikram Yoga, den enda faciliteten i området för denna form av träning. Hotellet hjälper er gärna med hyra till olika vattensporter samt guider till cykelturer i området och längs kusten.

Golfbanor

I detta paket ingår spel på hemmabanan Alicante Golf samte en utflyktsrunda till Alenda Golf. i förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. Banorna Font del Llop och Bonalba Golf ligger också inom en halvtimmes transfer från hotellet.

Alicante Golf är den mest centrala golfbanan i och omkring Alicante. Belägen i området Playa de San Juan är det enbart 10 minuters taxi eller spårvagnsresa till Alicantes hamn och Gamla Stan. Banna är designad av Seve Ballesteros och slingrar sig bland en hel del semesterhus blandat med rogivande natur. Banan särskiljer sig från många andra genom den stora mängden vattenhinder och sjöar som ni kommer att stöta på längs rundan. Ni kommer slippa blinda slag och greenerna är väl synliga på alla hål. Dock en tekniskt krävande bana där ni på 14 bland annat måste parera en Romersk ruin för att nå green och på hål nummer 9 hantera den S formade sjön som ackompanjerar green. Alicante Golf kommer ge er en spännande och varierad golfrunda där planeing och taktiskt spel belönar sig.  


Alenda Golf är en populär bana belägen strax väster om Alicante. Här kommer alla typer av golfare att trivas på en varierad designad bana där inget hål är det andra likt och där ni kommer få användning av många klubbor ur setet. Första 9 är enkla med breda fairways och modesta längder på hålen medan de sista 9 kräver mer precision och taktiskt spel framför längd på slagen. Utöver en kvalitativ golfbana har man goda övningsfaciliteter och ett riktigt modernt och imponerande klubbhus. Alenda Golf är ett givet val om ni planerar nästa golfresa till området kring Alicante eller som en bana att spela på ankomst- eller hemresedag då det är nära till flygplatsen.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r och golftransfet t/r till externa banor. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt "ert namn/We Do Travel" och hämtar er på anslagna tider för transport till och från externa golfbanor samt på hemresedagen. Önskar ni istället hyrbilar så be oss om en offert.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta