Skip to main content

Costa Blanca - 4*Hotel Alicante Golf - Gruppspecial

Golf- och padelhotell centralt i Alicante

Hotel Alicante Golf har ett suveränt läge i norra delen av Alicante stad. Här bor ni med Seve Ballesteros-banan Alicante Golf utanför dörren, kan koppla av vid poolområdet, njuta av SPA-faciliteter, spela tennis eller paddle, ta spårvagnen utanför dörren direkt ner till Alicantes centrum och hamnkvarter eller promenera till stranden på tio minuter. Hotel Alicante Golf är det perfekta valet för en bekväm och händelserik golfweekend eller en vecka med golf på flera banor.

Möjligheterna är många

Ni bor i välutrustade och moderna rum, äter en stabil frukost innan dagens aktiviteter och kan till kvällen äta i hotellets populära restaurang eller ta er tvärs över gatan till restaurangerna i det intilliggande shoppingcentrat. Söker ni fiskrestauranger vid havet rekommenderar vi ett besök i Alicantes hamn, är ni sugna på en långlunch med tapas finns alternativen i de gamla kvarteren och har ni putsat dansskorna har ni alla möjligheter att visa upp dom på någon av de många klubbarna i city.

Sevegolf

Golf spelas på intilliggande Alicante GC som bjuder på en tekniskt underhållande runda med många svåra hinder varav vatten är återkommande. En dag skjutsar vi er till natursköna Alenda Golf där de flesta klubbor i bagen får lufta sig.

Vi bokar tennnis- och padel

Naturligtvis ingår flygplatstransfer t/r samt transfer t/r till utflyktsrundan på Alenda. Vill ni göra ytterligare utflykter eller aktiviteter så hjälper vi er med arrangemanget. Intill hotellet ligger exempelvis områdets största padel- och tennisanläggning. 

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Låt oss veta om ni är i behov av konferensrum, vi löser vi det.   


Detaljerad prislista

Hotellet

4****Hotel Alicante Golf är ett golfhotell med poolområde, Spa, padel- och tennisbanor samt 18 hål utanför dörren. Hotellet har 156 komfortabla rum.

Rum: Gruppen bokas i standardrum med golf/poolvy och alla med balkong. Rummen är inredda i lugna färger och här finns alla de grundläggande bekvämligheterna för semestern. Ni bor i rum med två bekväma och separata sängar, här finns skrivbord/arbetsplats, platt-tv, minibar, kassaskåp och helkaklat badrum med dusch. 


Soliga vyer från ett hotellrum på Hotel Alicante Golf.

Restauranger & barer: I hotellets huvudrestaurang dukas det upp en bra frukostbuffé varje morgon. Medelgavsrestaurangen El Olivo Restaurant serverar rätter inspirerade av närområdet i en modern tappning. Under sommarhalvåret kan ni njuta av middagen på restaurangens soliga terrass. Eftermiddagskaffet och kvällens gin & tonic beställer ni i lobbybaren där gott om golfare samlas.


En kall dryck smakar på hotelles terrass efter golfrundan.

Faciliteter & Underhållning: Hotellet har 24 timmars repection. Efter golfrundan på den intilligande banan kan vi hjälpa er att boka padel på någon av de fjorton banorna eller tennis på grusbanor. Alicante Golf Hotel har också relaxavdelning med inomhuspool och ett rum för yoga. I receptionen kan ni få hjälp att boka vattensporter vid den närliggande hamnen samt guidade cykelturer längs kusten.


Vinner man inte på golfbanan så finns chansen på tennis- eller padelbanor vid hotellet.


I relaxavdelningen erbjuds värmande bad och stäkrande behandlingar.

Golfbanor

I detta paket ingår spel på hemmabanan Alicante Golf samte en utflyktsrunda till Alenda Golf. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. Banorna Font del Llop och Bonalba Golf ligger också inom en halvtimmes transfer från hotellet.

Alicante Golf är den mest centrala golfbanan i och omkring Alicante. Belägen i området Playa de San Juan är det enbart 10 minuters taxi eller spårvagnsresa till Alicantes hamn och Gamla Stan. Banna är designad av Seve Ballesteros och slingrar sig bland en hel del semesterhus blandat med rogivande natur. Banan särskiljer sig från många andra genom den stora mängden vattenhinder och sjöar som ni kommer att stöta på längs rundan. Ni kommer slippa blinda slag och greenerna är väl synliga på alla hål. Dock en tekniskt krävande bana där ni på 14 bland annat måste parera en Romersk ruin för att nå green och på hål nummer 9 hantera den S formade sjön som ackompanjerar green. Alicante Golf kommer ge er en spännande och varierad golfrunda där planeing och taktiskt spel belönar sig.  


Alenda Golf är en populär bana belägen strax väster om Alicante. Här kommer alla typer av golfare att trivas på en varierad designad bana där inget hål är det andra likt och där ni kommer få användning av många klubbor ur setet. Första 9 är enkla med breda fairways och modesta längder på hålen medan de sista 9 kräver mer precision och taktiskt spel framför längd på slagen. Utöver en kvalitativ golfbana har man goda övningsfaciliteter och ett riktigt modernt och imponerande klubbhus. Alenda Golf är ett givet val om ni planerar nästa golfresa till området kring Alicante eller som en bana att spela på ankomst- eller hemresedag då det är nära till flygplatsen.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r och golftransfet t/r till externa banor. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt "ert namn/We Do Travel" och hämtar er på anslagna tider för transport till och från externa golfbanor samt på hemresedagen. Önskar ni istället hyrbilar så be oss om en offert.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta