Skip to main content

Lissabon – Quinta da Marinha Townhouse

Prisvärt golfpaket till Quinta da Marinha

Boka en prisvärd golfweekend eller golfvecka till Quinta da Marinha som ligger beläget nära Cascais väster om Lissabon. Med detta golfpaket bor fyra golfare i moderna radhus med två sovrum. Socialt bekvämt och rymligare än ett hotellboende och dessutom till lägre pris.

Bo privat i rymliga radhus

I paketet ingår samma service som om ni bor på det femstjärniga hotellet. Ni har en diger frukostbuffé inkluderad, kan nyttja hotellets hälsocenter med inomhuspool och bastu och har lika nära till klubbhuset som från det femstjärniga hotellet. Alla lägenheter/radhus har två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och tv samt en terrass eller balkong. Här har ni gott om utrymmer för samvaro och sociala kvällar efter en dag på banan.

Unlimited golf på bana utanför dörren

Ni spelar fem rundor golf på hemmabanan Quinta da Marinha som ligger utanför dörren, en golfbana som passar utmärkt för semestergolfen. Här spelar ni några hål med Atlanten som fond och några hål med Sintrabergen som kuliss. En medelsvår golfbana som man gärna spelar flera gånger. Efter avslutat runda kan ni i mån av tillgänglighet skriva upp er på ytterligare rundor utan kostnad.

Upptäck Cascais, Estoril och Lissabon

Ta en tio minuters taxiresa till Cascais för nöjen, restauranger, kaféer och shopping. Här råder en gemytlig stämning från höst till vår och party under sommarhalvåret. Från Cascais avgår pendeltåg till Estoril med sitt casino och till Lissabon. Resan in till Lissabon tar ca en halvtimme och kostar inte mer än ett par Euro.   

Boka tidigt rabatt - 500:- på veckoresa eller weekend

Bokar ni en vecka eller weekend i Quinta da Marinhas town house med avresa under 2021 så erhåller ni 500:- rabatt per person på ordinarie priser. Boka senast 1 januari för att erhålla rabatten.

Flexibel bokning

Se framåt och se fram emot något. Boka säkert och tryggt. Vi vill underlätta er planering och erbjuder er att boka detta paket med fri ombokning till nya datum fram tills 14 dagar innan avresa.


Detaljerad prislista


 

 

Lägenheterna

Lägenheterna
-    Kök med utrustning
-    Två sovrum med varsitt badrum
-    Vardagsrum med öppen spis
-    Daglig städning
-    Möblerad terrass
-    Luftkonditionering/värme

Service inom området
-    Inomhuspool
-    Gym
-    Restauranger & barer
-    Poolområde
-    Golfbana
-    Tennisklubb
-    Shuttle service till Cascais (mot mindre kostnad)
-    24 timmars reception


Rymligt boende med plats för gemenskap. Här kan man tänka sig att kvällen blir sen.

Video - välkomna till Cascais

 

Golfbanor

I golfveckopaketet ingår 5 x 18 hål på Quinta da Marinha.
I golfweekendpaketet ingår 3 x 18 hål på Quinta da Marinha.

Alla starttider förbokas enligt era önskemål. På förfrågan kan vi boka andra närliggande golfbanor som Penha Longa, Oitavos Dunes, Estoril Golf och Beloura Golf inkl. transfer t/r. Efter avslutade 18 hål på Quinta da Marinha kan ni vid tillgänglighet skriva upp ytterligare golf utan kostnad.

Quinta da Marinha GC ligger vid golfhotellet med samma namn väster om Lissabon och kustorten Cascais. Banan är designad av legendariska arkitekten Robert Trent Jones och sträcker ut sig mellan pinjeträd och i flack terräng. Med sina 5870 meter mot par 71 är det inte en avsevärt lång bana med ni möter en hel del svårigheter i form av många svårt placerade bunkrar och flertalet sjöar. Hål nummer 10 som avslutas på en ö-green helt omgiven av vatten kräver sin precision. Det vackraste hålet är kanske hål 3 som är ett par 4 som spelas ner mot havet och avslutas på green med panoramavyer av Atlanten. I övrigt spelas dom flesta hål mot inland med en vacker kuliss bestående av Sintrabergen i bakgrunden. Quinta da Marinha är en lagom uppgift för semestergolfaren och en bana med möjligheter för den rutinerade.


Gröna omgivningar med Atlanten rakt fram och Sintrabergen bakom.

Video - Quinta da Maringa golfbana

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception.

Hotellet erbjuder busstransfer till Cascias mot en mindre kostnad på plats. Från Cascais kan ni åka pendeltåg till centrala Lissabon om så önskas.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta